24 oktober 2008

FREDAG

Så typiskt, det sista jag tänkte på innan jag somnade siså där 24.00 var att hoppas jag sover längre imorn, vilket skämt, vaknar klarvaken 04.20. Suck, vänder och vrider mig till kl 05, lika bra att gå upp. Lägger mig i soffan med laptopen i knät och surfar runt, tur man har den och alla TV kanaler. Men jag har ju en hel dag jag hade tänkt orka med!
* Köra Henry till jobbet och samtidigt smita in på IKEA en snabbis.
* Möta upp boksyster och pastor P ( fotografen U är inne på slutspurten så han e oxå me ) för en fika.
* Hämta upp Brandis och bege oss till Nautilus för träff och fredags fika med J & M.
* Handla kvällens gosaker och åka hämta upp Kalle-dog
* Kvällens sista anhalt blir till Lotta, M, Kalle och Mille med brandis för middag-spel-idol kväll. ( Henry ska ju ut och lyfta vingarna ikväll )
Så nu hoppas jag att kroppen och orken hänger med hela dagen, misstänker ju att det är gårdagens kortison som spökar!
En annan rolig sak som hände igår var att en tjej ( som bott granne här, som jobbat på Mellis förskola, gått i samma klass som barnens far, som umgåtts i samma vänskapskrets m m ) ringde mig igår. Hon har ju oxå hört att jag blivit sjuk och ville träffas för en fika. Visste ju att hon och hennes familj varit kontakt familj i över 15år och frågade henne lite hur de är samt om hon visste nån lämplig till M. Jag kände ju lite när vi tackade nej till den andra att detta kommer bli svårt ( fick ju ett samtal 1 timme senare efter att vi tackat nej om en starkt troende pingstkyrka familj i 60 års åldern som kunde vara något men kändes inte rätt det heller. ) Hon berättar att dom precis haft en kille där sen lång tid tillbaka som slutat där nu och om vi var intr att ha Melli där! Jag blev jätte glad, dom bor ju Bålsta, har hund, talar finska, har barn i åldrar 15, 12 och 1år och är en toppen familj! Kan det bli bättre? Hon skulle prata med sin man, jag med barnens far ( hans första intryck på sms löd så här -Är ju för bra för att vara sant! Sen när vi pratade blev han helt lyrisk! Jag kände direkt att var skönt för då känner jag familjen, jag kan prata med M om saker jag skulle vilja att Melli skulle veta, ja typ när hon får mens och sånt hon kanske får svårt att prata med sin pappa om! Spännande vi får väl se!
Nu har kl hunnit bli 06.29 ska faktiskt locka håret och klä upp mig idag för lite omväxlings skull annars skrotar jag mest runt i mjukis brallor. Ha de gött!

11 kommentarer:

Anonym sa...

hallå,
hoppas det funkar att kommentera nu det gjorde ej det i går,
så vackra dina barn är,
jag har heller ej sovit inatt för här har det blåst storm,
hoppas din dag blir bra!tjohooo det är ju fredag

Kockis. sa...

Morning =)
Hoppas du får en bra och att du kan 'speeda' på kortisonet även idag *L*
Lägger en bild på min blogg, så får vi se om du minns...
Min man var pappa till den minsta, med det vackra namnet Melinda!

Ta hand om er kram Kockis

Anonym sa...

Godmorgon, jodå, jag rockade loss med dammsugaren igår, så nu får det vara ett par dagar i alla fall. Har man husdjur så blir det fullt med "bös" på en gång! Skönt att det verkar ordna sig med en kontaktfamilj som känns rätt! Ibland tar ödet konstiga vägar med en minsann.... Och man finner det man söker närmare än man först trott! Klart att du själv kommer att vara den som pratar om mens och sånt med din Melinda!! Varje dag går forskningen framåt, hela tiden provar dom nya mediciner, glöm inte det!

Ps. Skriver någon en bok om dig/er? Ds

Anonym sa...

Gumman jag blir helt tårögd när jag läser om kontaktfamiljen! Det var säkert meningen, va skönt det måste kännas för dig. Hoppas du får en bra dag och orkar med alla mysiga planer du har! Kram kram

Anonym sa...

Jag håller med T:

Kan det bli bättre?

Texter anländer under e.m


Kurator/Författare S

Sus sa...

Men vad bra att det verkar ordna sig med en kontaktfamiljen!!!

Jobbigt när man inte kan sova och vill sova men är pigg! Hihi...

Ja vad är det för bokstäver du menar? Jag är så trögfattad! Hihi

Kram Sus

Anonym sa...

Vad roligt med kontaktfamiljen, så skönt om det löser sig. Kram

Anonym sa...

ja blir alldeles tårögd över din styrka att tänka framåt så, på saker du inte kommer få vara med om...saker du verkligen borde få vara med, som varje mamma vill...ja önskar att de hittas ett botemedel NU så att du o din underbara familj bara kan få njuta av varandra en låååång tid framöver! det är inte meningen...det e så jäkla orättvist...vet inte var ja ska börja så ja slutar här...blir bara upprörd över "idioten" (som madde brukade säga).
ta hand om er, ja tänker på dig o alla dina nära.
/klara

Anonym sa...

Ska resa bort å kommer tillbaks på tisdag,hoppas du får en härlig helg så hörs vi då:O)

Anonym sa...

Åh vad skönt med kontaktfamiljen, håller tummarna för att det går vägen!

Rent spontant känner jag dock som Malin, det är klart att det är du som ska göra dom där sakerna!!

Anonym sa...

Heja på Sabina! Du är duktig och stark i allt det jobbiga du går igenom.
Tänker på dig ofta trots att vi aldrig setts.

Varm hälsning/Magdalena