23 oktober 2008

TORSDAGSjälvklart ska man inte få sova nått när man går på kortison, men de bästa är att man i allafall inte känner sig trött! Fick hel timme för mig själv imorse innan Julia ropade "vad händer" när jag nös vid 06.45. Vi väckte Melinda och började morgon rutinerna! Julia var lite orolig och gick omkring och ville packa ner hela sitt rum till pappa. Melli går mest omkring i sin palestina sjal och ser tuff ut. Hon ville ha mössa men sa att dom retas i skolan i så fall, även om det är en svea-mössa! Jobbigt man vill bara ta bort såna bitar från barnen men dom måste klara det själva den hårda vägen ( ialla fall ang mössfrågan. ) Det slutade med att hon tog på sig mössan, bra där! Annars hade vi en trevlig kväll igår med lite kortspel och nagel målning, bra avslut på denna barnvecka. Skönt för henne med lite lov nästa vecka.
Mamsen hämtade mig ( tack för sällskapet och skjutsen varje torsdag samt brödlimpan, du är guld värd! ) och vi åkte vidare mot P13 och behandling, talade om att jag kände mig lite snuvig men det gick bra ändå. Fick 75mg taxol och 700mg avastin, hopppas dom ökar nästa vecka. Min sköterska är verkligen så empatisk, ser alltid till så att jag får bästa vården och inte har ont. Det gör proceduren lättare och timmarna går fort. Har bestämt mig för att ha en lugn dag så soffan är gjuten och laptopen, fjärrkontrollen samt stora tekoppen. TV 400 visar Beverly Hills från början, lite nostalgi känns alltid upplyftande. Det är så tyst och lugnt här hemma nu, rummen står städade och sängarna bäddade. Önskar dom kunde vara här jämt! Nåja vi ska handla lite ikväll och äta nått gott, imorgon är en hel dag hemifrån och Henry ska på herr middag, kul att han går ut lite!
Förresten vi tackade nej till stöd familjen till M, kändes ju inte rätt från början och idag efter ett telefon samtal kändes ännu mindre rätt! Det är ju ingen bråtska och vill att det ska kännas rätt från början, det är ju trots allt det finaste man har man ska lämna ifårn sig! Så jakten är igång igen!
Ska få materialet till boken imorn för godkännande ska bli såååå spännande, en hel del bilder och text om mig och min familj!! Tjingeling!3 kommentarer:

Helena sa...

Vad skönt att allt har gått bra idag också!! Jag har ju inte "känt" dig så länge men jag tycker att din blogg blir mer och mer positiv och att det känns som att du mår bättre och bättre. Jag hoppas, hoppas verkligen att det är så också!!

Kram

Kockis sa...

Helt rätt! En stödfamilj ska vara som at tkomma till ett andra hem..

Kram Kockis

Sanna sa...

Håller med stödfamilj ska kännas rätt från början får man inte träffa familjen som ska vara inblandad?? Hur mår du nu?
Du frågade vad jag arbetar med jag har arbetat på Pfizer tidigare med pensioner och försäkringar på HR men fick efter vi lagt ner/sålt allt i stockholm , helsingborg och Uppsala ett avgångsvedelag och håller nu på att fundera på vad jag vill göra troligen går jag tillbaka och öppnar salong som hudterapeut älskar ju att pyssla om människor så det känns som min grej..
KRAMISAR och god Natt sötis!!!!