7 oktober 2008

TISDAG


Äntligen! Välkommen lilla MILLE!

Född på DS 7/10 kl: 9.07

Vikt: 3625g

Längd: 50cm

Nu har jag äntligen fått assistera Doula. Klockan 07.10 ringde blivande pappan och sa att det var dax. Som tur är var vi alla vakna här och Julia var påklädd. Jag ringde fritids och frågade om jag fick lämna Julia tidigare, sen bar de iväg. Mötte upp L & M utanför förlossningen. L hade då haft värkar sen 04. Vi kom in fort och L hade väldigt ont. Inte så konstigt med tanke på att hon redan var öppen 10cm. Med hjälp av lustgas och vårt peppande födde L fram lilla Mille på 1timme, på slutet fick han lite hjälp av sugklockan för att hans hjärtljud sjönk lite. Inne i rummet fanns säkert 7pers ( läkare, barnläkare m m ) Jag märkte inget, var så fokuserad på att hjälpa L i värkarbetet. Men allt gick bra och Mille mådde bra när han kom ut! Det var bland det häftigste upplevelser jag någonsin varit med om. Att se någon komma till världen, all denna kraft kvinnan får, är helt otroligt. Jag fick hålla Mille och tror vi alltid kommer ha en speciell relation.

Min status idag är en huvudvärk som inte vill ge sig, samt ont i tumören i nacken ( som känns svullen ) och trött i kroppen.......men ack så lycklig för att fått uppleva detta häftiga mirakel! DU VA GRYM L!!!!!

Tack alla ni för att ni stöttar och peppar mig!

6 kommentarer:

Anonym sa...

I mitt liv blir man tårögd ganska ofta, som nu till exempel. Grattis till livet Mille!

Glöm inte brandis i morgon. Ubbe är infad och du är bra.

Kurator/FörfattareS

Anonym sa...

Grattis till allihopa! Jag tror jag vet vem vi också ska hälsa på imorrn'? Instruktioner för handhavandet av fotografer finns på boksysters blogg....

Mvh

Urban

Julia sa...

Vilken känsla!!!! Häftigt! Hoppas de blir bättre med all värk osv... Många varma kramar

ullis sa...

Hej vännen, ja visst är det en FANTASTISK upplevelse att vara med då ett barn föds...Så HÄFTIGT att det inte går att beskriva med ord!! Man får en riktig kick!!

Jag tror också att du & lille Mille kommer att få en speciell relation... Åh, vad härligt!!!! Happy for you!! Hälsa & gratulera de nyblivna föräldrarna!!

Hoppas att du ska slippa den jobbiga huvudvärken i morgon & att du får en nice dag!!!

Skickar en stooor god natt kram till dig vännen!!

Ullis

Helena sa...

Åh gud så söt!!!

En häxa på vift sa...

Livets mirakel... :)

Mycket fin läsning och skickar en jättekram till dig som kämpar på så tappert att man blir tårögd av stolthet fast jag bara "känner" dig via internet.