1 oktober 2008

ONSDAG

En låång natt är äntligen slut! Igår kväll mådde jag inge vidare, kände mig orolig och rädd för vad som kommer sägas idag. Vi lever ju i en enorm press här och jag märker att ibland blir det för mycket även för Henry. Vi blev osams igår! Sen grät vi båda och försökte stötta varandra. Ibland undrar jag hur mycket man klarar av? Det har snart gått 2 år sen jag blev sjuk första ggr och under den tiden har det varit flera perioder av väntan och frustration. Min mage är i uppror och imorse var jag så yr att det snurrade till i huvudet. Det är min ångest, det vet jag! Jag måste vara stark, jag måste tro, jag måste hoppas......Kl 13 är det dax, så nu ska jag upp till VC och få lite fräsch omläggning!
Att skriva av sig här e sååån terapi för mig och när ni kommenterar sååå blir jag så rörd över att ni finns därute och stöttar mig!

14 kommentarer:

Petra sa...

Jag är dålig på att kommentera men ville titta in och ge dig en stöttande kram och skriva att jag tänker på dig idag.

Kramar Petra

Ullis sa...

Hej söta du...

Vill bara att du ska veta att jag tänker på dig extra mycket i dag... Jag finns här...bara ett par minter iväg..

De som inte lever under pressen & den psykiska stressen av att vara sjuk eller nära anhörig till någon som är sjuk, kan nog aldrig föreställa sig vilken ångest & oro det innebär..

Önskar så att det går bra för dig i dag.. Skönt att din mamma följer med dig till sjukhuset.. Det är guld värt att veta att du har så många nära & kära runt omkring dig som stöd..

Jag hör av mig under eftermiddagen..

Tills dess...

Puss & kram från mig

/Ullis

Anonym sa...

Jag ska hålla tummarna klockan ett! Valeska

Anonym sa...

Hej

Håller alla tummar för dig idag och hoppas att du får ett bra besked.
Maria i Ystad

Josefine sa...

Sabina, jag har läst Din blogg ett bra tag men har aldrig skrivit någon kommentar.
Vill bara säga att jag ska tänka extra på Dig idag, runt 13-tiden.
Håller alla tummar jag har!
Kram från Josefine

Anonym sa...

Aldrig roligt att bråka, men på något konstigt sätt kan det kännas skönt att rensa luften.
SKa ägna hela min lunch åt att hålla tummarna. //eva (som "lärt känna" dig här på bloggen)

Katja sa...

Älskade vän, tänker såklart på dig massor idag och skickar dig varma styrkekramar så många det bara går!! Jag finns här för dig det vet du. Det måste bara vara bra besked idag annars vet jag inte vad jag gör. Tusen kramar från mig o familjen

lotta sa...

Vill bara krama dej idag!! Skönt att mannen kunde följa med o hålla handen,är bara hemma idag om du vill att jag kommer över sedan..Förstår att det blir slitigt för er;jag tror att män inten riktigt pallar att se oss tjejer ledsna!! Dom får panik över att se när vi inte pallar trycket..fast det enda vi begär är lite omtanke o en jävla massa kärlek, kan det vara så svårt att bara hålla om en o säga att dom finns här för oss!!! Män vill ha ett svar en lösning på allt, när det inte finns så vet dom inte vad dom ska göra tror jag...Män tycks tro att om dom kramar om en o tröstar en har dom givit upp,o accepterat att nu är det slut.. ibland vill man va ledsen o inte behöva höra massa kämpa på ord.. för det bästa som finns är ju att få krypa in i en famn o bara få va liten!!! Det finns inga ord som hjälper men närhet o känslan av att man är älskad mest av allt är ju det man behöver o blir stark av!!!! Kram Lotta

Anonym sa...

Vill bara skicka en kram.
Hälsningar U

Efwa sa...

bråk kan ju vara förkrossande men ibland kanske det rent behövs, särskilt när man lever i det kaos som ni tvingats till.. lite rensad luft ger utrymme till sorg o oro igen och jag sitter här och förstår din Henry mitt i allt, svärfar ligger fortfarande på Iva och jag vill ju så gärna göra allt rätt o framförallt laga, frustrationen växer mig över huvudet men det gäller att vi som står "bredvid" orkar, helt fel när det drabbar den som redan är drabbad... antar att du nu redan fått veta men jag ville bara säga att du är i mina tankar vännen!

Anonym sa...

Hej gumman!

Har tänkt på dig hela dagen och hoppas att du fått ett positivt besked i allt dettta elände.
Kram Carola

Anonym sa...

Bara bra resultat idag!!! Inget annat ar accepterat!!! Haller tummarna jattehart!
Patti

Patricia sa...

Jag svängde själv ut från Radiumhemmet 13:02 idag... ÅÅÅ va jag tänkte på dig. Krampade tår och fingrar så jag höll på att krocka utanför barnakuten!! Vi hoppas att vi får följa en glad och positiv Sabina ikväll när vi läser!
Kram om!
Patricia

Anonym sa...

har just fått reda på genom din boksyster att du fick "bra" svar, vill bara tala om att jag tänker mycket på dej o blir glad i hela hjärtat över beskedet idag.... varm kram fr "boksysters" mamma