27 oktober 2008

MÅNDAGTänk att det redan snart gått ett år sedan jag träffade denna snygging på Karlsson & co. Ett tufft år med stora prövningar! Men kärleken kvarstår och är starkare än någonsin!

Gårdagskvällen spenderade vi hos lilla syster på middag. Skönt att komma ut lite då jag legat i soffam med migrän hela dagen. Jag har lite svårt för att bara "softa" men ibland måste man ju göra det med!

Har precis varit ute på "powerwalk" med polis L, och det gick fort haha hon är värre än mig faktiskt! Men jätte skönt då jag fortfarande har huvudvärk. Och solen lyser ju! Jag har alltid haft lätt för att gå själv men inte på sista tiden, då vill jag gärna ha sällskap!

Idag väntar fika med M, healing, kurator, klädrådgivare till brandis.........

Och så har jag ju NAMNSDAG idag ; SABINA ( mamsen såg alltid till att vi firade det som barn. )

11 kommentarer:

Ulrica sa...

Grattis och en stor kram på din namnsdag! Från Boksyster

Kockis sa...

GRATTIS på Sabina dagen. Hoppas du får en bra dag. //Kockis

Anonym sa...

Grattis på namnsdagen!!
Kram Jenny W.

Helen sa...

GRATTIS på namnsdagen

kram Helen en bloggvän

Linda sa...

Ett stort GRATTIS på namnsdagen! :-)

Jag hittade hit till din blogg för nån vecka sedan och har kikat in här varje dag. Åh vad jag önskar att cancer och dylika hemska sjukdomar bara kunde utrotas och försvinna! Men jag beundrar din styrka och livsglädje. En stor kram till dig och hoppas att du får må bra lääänge till!

kram Linda

Sabina sa...

Grattis på namnsdagen=) & Självklart 1 årsdagen.

Helena sa...

Vad fina ni är!! Grattis på namnsdagen :)

En häxa på vift sa...

Ja, tiden går fort när man har roligt. :)
Grattis på namnsdagen!
Kram

Helena sa...

Svar: Haha, nähä, du menar alltså att det finns fler än jag som tycker det är för mycket räkningar i jämförelse med lönen :) Jag ska visserligen inte klaga för jag har ju en lön nu, var betydligt tråkigare att gå på föräldrapenning i ett år vilket jag antar är ungefär lika mycket som du får?

När är det ni åker nu igen? Var det i november? Förstår att du längtar massor!!

spiderchick sa...

grattis =)

Malin sa...

ja, visst är dikten fin. Jag förstår att du känner igen dig i den, för det är så jag upplever dig! Kämparanda som ffå... Får också dåligt samvete, när jag klagar över min värk... det är ju ingenting.... Gratts till både namnsdag och jubileum! Ni är ett mycket stiligt par måste jag säga! Kramiz Malin