19 oktober 2008

SÖNDAG
Efter en mycket trevlig kväll med god mat och gott sällskap stöp vi i säng vid 01 och jag sov sen utan att vakna till 09.
Efter frukost åkte vi och shoppade lite kläder till Melli i Stinsen Sollentuna. Vilket lyft, det har blivit stort, rymligt och fräscht. Sen hämtade vi Julia från kortis och åkte hemåt för lunch. KL 15 hade vi bokat häst ute i Ekerö Ridskola och åkte dit med K,E, Alex 3år och Vic 10år. Blev lite besvikna när vi insåg att vi skulle rida inne i ridhuset när det var strålande sol ute! Julia ville absolut inte rida så Melinda fick det istället! Hon var rädd men tyckte sen det va roligt. Ett bra tips till alla, 100kr för 30min man ringer i veckan och bokar en häst. Alex ville inte heller rida så det blev dyra 5min på hästen för dom! Så vi åkte hem till oss för fika efteråt och barnen fick leka ( karlarna tittade fotboll och vi vädrade ventilerna. ) Nu är jag trött så trött och även Julia slocknade tidigt. Men vi är riktigt nöjda med en bra helg! Och jag har fått må bra, vilket är så tacksamt! Imorgon ska jag till läkaren, intressant och se vad hon har att säga om allt, har oxå en del frågor!


3 kommentarer:

En häxa på vift sa...

låter som ni hade en trevlig helg ialla fall och det är värt mycket. :)

jenny sa...

Hej gumman.
Lät mysigt med ridningen.Titta även på Skånela ridlekis, har något liknande.Kanske ses vi på ons hos M,hoppas de funkar för alla.kram på dig

Soffie sa...

Låter som ni haft en perfekt dag,hoppas läkaren ger dej svar på dina frågor,min vän Petra blev inlagd inatt hon fick sin 3e cytostatika i måndags å hon har nu spytt sönder hela matspjälkningen,stackars henne ska iväg å hälsa på henne .
Hon fick dropp behövdes visst vätskas upp.
Ha en bra dag här är det pissväder å blåser storm!