13 oktober 2008

MÅNDAG

Jag har fått höra att man kan minnas sina drömmar samt att dom känns verkliga när man får cellgifter, vilket stämmer! Jag drömmer konstiga saker och oftast lite otäcka. Men sover faktiskt bättre nu, svettas inte längre så kolossalt. Idag när jag var hos kurator S så pratade vi om att det faktiskt skett ett MIRAKEL. Det var ju i juni som läkaren börjat nämna att det inte såg så bra ut samt en kommentar från en annan läkare som sett aftonbladet och sagt - Den tjejen har inte mer än 2v....tills nu. Jag har fått 4 beh av den nya och tumörerna har ju krymt, dragit sig tillbaka och plattats ut. Jag har endast fått ett fåtal små nya. Jag tror inte att jag själv förstår riktigt hur sjuk jag är och vad som faktiskt kunde hänt. Men jag mår så mycket bättre nu och kroppen känns bättre. Det är så underbart och jag ska verkligen leva här och nu. Jag har så mycket att vara lycklig för! Och det ska jag vara nu, glömma alla andra tankar och känslor!
Boken! Det känns så roligt att det går så snabbt nu, allt ska vara inlämnat och vi ska få godkänna. Tänk att få se sig själv i bokhandeln ( Mars 2009 ) och i en bok på 194 sidor!
Förrutom S har jag hunnit med VC, där man oxå konstaterar att de ser så bra ut, flera tumörer har slutat blöda! Sen en fika hos Brandis och peppa honom lite då han e lite nere nu med värk och allt, vi bestämde oss för att stila till hans rum snarast. Vidare till healing på Söder, mamsen följde med. Jag har gått in för detta totalt nu och är mottaglig på alla plan! Vi tog en lunch sen, fortfarande så skönt väder och så vackert ute.
Henry är oxå på höstlust, en super god afrikansk gryta puttrade på spisen när jag kom hem från dagens äventyr.
Biverkningar; huvudvärk och ont i tinningen hmm......helt överkomligt!

10 kommentarer:

peter pc carlsson sa...

Har nominerat dig till veckans blogg.
http://rodeback.blogg.se/2008/october/veckans-blogg.html#comment

Junitjej sa...

Kul att du också är nominerad hos Marica Rödebäck!

Anonym sa...

Jag blir så glad när jag läser att det går i rätt riktning, varma kramar.

Anonym sa...

va kul, är såå glad för din skull. jag fortsätter att hålla tummarna stenhårt för dig och det verkar ju funka, trevligt! man blir såå glad att det kan få va lite bra oxå och att det faktiskt sker mirakel, det får ju en att aldrig tappa hoppet. Idag så kan dem ju behandla så mycket cancer och folk kan leva ett värdigt långt liv. jag hoppas på dig! många mirakelkramar fr linda

Anonym sa...

Du är en kämpe. Det är verkligen kul att läsa din blogg och att det går framåt för dig. Vet inte om jag själv hade orkat kämpa så som du gör.

Varma kramar från Maria i norr.

peter w sa...

Vilken underbar start på dagen jag fick när jag läste (går)dagens inlägg! Du är en äkta glädjespridare Sabina :).
Ser fram emot releasepartyt när boken släpps!

Julia sa...

Tittar faktiskt fram en liten tår i ögonvrån på mig, hoppas verkligen att tumörerna fortsätter åt de håll de är på väg nu.... För det är du verkligen värd!!!
Ser verkligen fram emot att läsa din bok!!!!
Hoppas du får en bra dag!
Kramar

Isabelle sa...

Hej ! Jo jag kan säkert göra något med din blogg om du vill :) bara kom med några förslag hur du skulle tänka dig att den skulle se ut. du har ju bloggspot och jag har blogg.se, vet inte riktigt hur det ser ut när man ändrar i din blogg men jag vet hur det går till i min, Men det ska nog lösa sig ! berätta bara hur du skulle vilja ha den så hjälper jag dig mer än gärna :) MVH Isabelle

malin sa...

Hejjj babe!!!

Tack för senast myyycket trevlig kväll=) Som vanligt orkade du vara ute längre än mig! Hahaha Nåväl vad händer i veckan då? vill och kan du så kom över till mig! Jag kan nog allt skämma bort dig med lite te, film, mat och popcorn =)

Nej nu ere dax å nanna kudde strax. Men jag fortsätter hålla tummarna för att allt blir bättre o bättre för var dag som går! Du e stark! Pössarrrr i mängder till min ängel

peter pc carlsson sa...

Det gör mig varm om hjärtat att höra att du mår bättre, att tjumörerna krymper och at du har en stark vilja. Det är en av de bästa medciner.

Vill läsa din bok, ser fram emot den.

Kramar i massor.Healande kramar.