12 oktober 2008

SÖNDAGNÖJD!
Idag har jag så där super ont som man ska ha dagen efter....ett träningspass! Det går liksom knappt att böja sig ner, benen svider och brösten efter bröstpumpen, men sååååå skönt! Jag klagar icke!
Tjejmiddagen igår var super mysig, alla kände mig men inte varandra så vi gick lagret runt och alla fick presentera sig & sina liv! Tiden går ju fort och vi åkte tidigt till Garbo för att slippa kö och så mycket folk! Men vad jag njöt.....se folk, höra folk, dansa och framför allt SKRATTA! Vi dansade större delen av tiden. Även min goa vän P kom dit och shejkade loss med 8 brudar ( tror inte han klagade!! ) Är super nöjd med hela kvällen, att jag orkade MEN måste ändå säga att jag är så glad att jag har mitt på det torra för att hänga på krogen varje helg hade jag inte pallat, hihi! Jag föredrar nog en god middag i goa vänners sällskap med lite spel! Men igår fick jag skratta och dansa vilket jag kommer leva länge på! Vart nöjd med lockiga håret oxå. Ville visa min kopp som jag dricker te ur, stor och rymlig!
Idag är det kalas hos Kalle & Mille samt ett besök hos E & E som flyttat till stora staden! Vädret lockar ju oxå men jag ska nog softa ner lite med promenader idag, kan ju inte tro att jag är superwoman för att jag mått bra i 2 dar!

6 kommentarer:

Pernilla sa...

Vännen

Ja, det var väldigt trevligt igår! Till och med jag shakade vilket inte än en vanlig syn ;-) BRA att du hade kul!!

KRAM

Julia sa...

Guud vad fin du var i lockarna =)
Kramar

Helena sa...

Kanonfin i håret!! Och vad bra att du haft en toppenkväll igår!

peter w sa...

He he, nej jag brukar väl inte klaga :) :).
Det var härligt att se dig på dansgolvet igen... (jag tittade nog lite på andra tjejerna också, hi hi..., men snyggast var givetvis du ;)...!) /P

Eva sa...

Massa kramar ska rösta på dig

En häxa på vift sa...

Man måste få ha lite kul ibland och du var jättefin i håret, såna där lockar jag bara kan drömma om då mitt supermjuka hår inte vill krulla sig vad jag än tar mig till. :)