14 oktober 2008

TISDAGNu börjar jag sova bättre och bättre. Skönt för man känner sig rejält utvilad när man kliver upp. L hämtade mig och vi åkte till J i Väsby på lunch och fika. Mille, Fanny ( 5mån ) och Tilda ( 5år ) dom små trollen. Super mysigt att få gosa, Fanny hade min fina klänning på sig som hon fått vid födseln. Jag tankade på mitt bebis-konto ordentligt. Vi mumsade svampsoppa med majsbröd sen kladdkaka, kanelbullar med te. Tiden går så fort när man har trevligt så vi bestämde ny träff fredag.
Sen var det dax för boksyster med man och hund att komma på middag. Henry gjorde sin bolognese och boksyster hade en underbar blåbär-hallonpaj med sig. Till det spelade vi retro, ett frågespel som jag förlorade för mina hjärnceller har förstörts av alla cellgifter hmm på riktigt! Men det var roligt! L vann men det var nog bara tur hihi! Såna här kvällar gillar jag med middag och spel i goa vänners sällskap! Doris var nöjd för det mesta och låg under bordet med sitt tuggben.
Biverkningar; lätt huvudvärk, lätt tinning tryck!
Men känner mig lite oroad över att det faktiskt fortfarande kommer tumörer invändigt, kände 3 nya idag, får fråga läkaren på Måndag vad det innebär.

8 kommentarer:

Sus i dus en desperat lyxhustru! sa...

Grattis till veckans blogg!

/Sus

Evelina sa...

Grattis till vinsten!

Julia sa...

LÅter som en underbar dag igår ju =) Vad skönt att du får sova! Det är ju så viktigt!!!
Kramar

Anonym sa...

Hej en länk till dig när du behöver styrka. C: /mvh T

http://www.youtube.com/watch?v=jZB3JDO0shg

Helena sa...

Attans att det inte ska få vara HELT bra någon gång, jag hoppas att dina invändiga tumörer skrumpnar ihop och försvinner!!

När det gäller din kommentar så skulle jag nog behöva en egen hälsodoktor så bring it on du bara ;)

Anonym sa...

En stor vardagskram till dig

jennyfer sa...

otroligt härlig egobild!!! (den där stora på stranden i Thailand!) Grattis till veckans blogg, du är verkligen en kämpe! Kämpa på!Kraam kraam

vivan sa...

Grattis vännen till vinsten veckans blogg!! den är du värd!!! kramiz:)