7 oktober 2008

TISDAG KVÄLLIkväll kom barnens pappa över och umgicks med oss. Jag är glad att vi kan träffas för barnens skull, dom blir alltid så glada. Vi har ju trots allt levt ihop i 13år och har ju dessa två prinsessor ihop! Vi åt middag och pratade en del med Melinda om att vi önskar ha samma regler hos mamma & pappa. Julia passade på att utnyttja pappa lite ( läsa 5 god natt sagor. ) Känns iallafall bra att vi kan prata om allt viktigt som vi måste reda ut. Henry var på kickoff med jobbet, kul för honom att komma ut på lite galaj. Dax att sova....imorgon är en fullspäckad dag med en fotograf på halsen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Godmorgon!
Får du fotografen "på halsen" ska du genast plocka bort honom! ;)
Vad skulle hända om du sov igenom hela dagen, skulle ha fota dig och lägga sig bredvid dig eller kanske sätta sig i soffan och se på en film? :D Innehållsrik dag liksom...haha. Allvarligt; ska ni göra något speciellt eller leva-vanligt under dagen?
Nej, du får nog en bra onsdag efter förhoppningsvis en skön natts vila.
KRAM! // Titti

Big mama sa...

Vad härligt att du och barnens pappa kan umgås för barnens skull. Ofta hör man ju föräldrar som har det tvärtom och det är så ledsamt. Det är ju så bra för barnen att se att mamma och pappa finns där även om de inte längre bor ihop. Läser din blogg då och då, och tänker på dig ofta! :)