17 oktober 2008

FREDAG


Barn-maffian!
I morse vaknade jag 05 av all kortison från igår men jag kände mig pigg och gillar ju att ha en egen stund på morgonen! 06.15 kom solstrålen Julia upp och hon är ju så glad på morgonen så vi hade en mys stund! När barnen och Henry åkt iväg plockade jag lite hemma, sen kom L, Mille och Kalle och hämtade upp mig för vidare färd till Li och Ted 17mån. Där var redan J med Tilda 5år och P med Alex 7v. En tjejlunch med massor av kidz. Min lilla prins Mille växer ju hela tiden och är fortfarande så snäll. Så mysigt att få gosa och mysa med honom. Sen blev det fika på det!
Sen åkte jag och mötte upp barnens far, vi skulle få träffa en tänkbar stödfamilj till M. Vi åkte dit och fikade och träffade kvinnan i hemmet, absolut något att tänka på! Vill träffa dom igen, då även mannen i huset! Nu är min ork slut och när jag kom hem fick det bli soffan ett tag. Henry kom hem och lagar nu taco till oss, Melinda har en övernattnings kompis och dom spelar guitarhero nu. - Maten e klar ropar Henry, bäst att gå är ju utsvulten nu! Ha en trevlig kväll!!! Tjingeling!

8 kommentarer:

Malin sa...

Alltså hudcancern? Fattade det som om att det började där och att det sedan spritt sig! Fantastiskt vilken positiv energi du utstrålar, trots att du lever med detta! Fast jag inte känner dig vågar jag påstå att du är otrolig! Miljoner kramizar tillbaka!

http://enbart.blogg.se sa...

Den jävla idioten har inte tidigare berört mig så starkt. Nu gör den det. Om en gammalmänniska drabbas så känns det inte så tungt, men när unga tjejer och killar som har barn drabbas. Då är det dags att säga stopp.

Så dags att utvisa den rackarn, dränk honom i vilken medicin som eller i en hög av förakt.

Mina tankar idag går till alla er som kämpar. Mina tummar är blå men när som kan jag hoppa upp och slå omjag får chansen.

Kram.

Helena sa...

Åh vilka fina bilder på fina barn!! Gott med tacos, vi gjorde en kanongod variant på det vi också idag, Ellen, som kan vara lite kräsen här hemma, sa till och med att hon ville äta det varje dag :) Inte direkt nyttigt men gott. http://www.alltommat.se/recept?recipeid=6659

Ha en toppenhelg!!

Lina sa...

Hej gumman,
vilken fin sida du fått. Har inte varit inne på länge.
Skönt att det gick bra idag på mötet. Lunchen blev ju lite rörig med alla barn men det var ju kul att vi kunde träffas i alla fall...
Kram och go´natt!

Kajsa sa...

Hejsan! Ville bara önska dig en trevlig helg! Kul att du blir nöjd med sidan. Vi får fixa till den ännu lite mer :) Det är bara kul att kunna hjälpa dig med nåt! Kram

Big mama sa...

Haha, ja det ser verkligen ut som en barnmaffia! Hoppas ni får en underbar helg! :D

Helena sa...

Riktigt härligt är det när barnen är här och vi verkar ju ha samma veckor sådär. Bara att få sno kramar lite då och då får mig att må såååå himla mycket bättre :)

Ha en mysig lördag!

peter pc carlsson sa...

Det finns inget underbarare än barn, jag gillar verkligen den lille söte pluten.