30 oktober 2008

TORSDAG

FAKTUM är att jag har fått fler ytliga tumörer, kollade mig hel kropp i spegeln imorse och kan bara konstatera att jag fått flera blå/svarta fläckar. Mest under armarna men även på magen och benen, tyvärr var det ju så det började i Mars i år och jag blir nu lite orolig att de sker igen! Jag ringde mottagningen för att fråga om dosen, den var inte höjd!?!? Jag förklarade läget och att jag måste upp i dos, hon lovade kolla med läkaren. Konstigt att jag själv ska behöva tänka åt dom, redan förra veckan förklarade jag att jag mådde bra av beh och jag får fler tumörer så vad e problemet??? Hon ringde snabbt upp och sa att hon pratat med en annan läkare då min ansv icke var där! Dom höjer den till 100mg! Bra där! Och hon sa att man kan nog inte förvänta sig bästa resultat förrän jag står på full dos. Jag vet inte vad jag ska tro eller förvänta mig? Känns skit jobbigt för ett tag såg man ju att de stod stilla men den lyckan vart ju kort. Så nu ska man försöka att inte tänka negativt men hur lätt är det då??? Hua nåja nått positivt är att mina prinsessor kommer hem idag samt att vi ju ska på idol imorn.
Jag ska ta min beh idag och sen ska jag njuta av min familj i helgen och försöka att inte tänka på tengil, nästa vecka har jag ju läkartid och hoppas på svar då? ( om de finns några??? )
En annan sak är det någon som vet vilken dag man ska gå och skrämmas ( knacka dörr trick or treat ) ???? Jag trodde det var imorgon kväll medans Melli är säker på att det är i kväll??? Hjälp!

9 kommentarer:

Kockis sa...

i morgon kväll...
Skriver på mobilen därför blir det lite kort bara.
Tä hand om er // Kockis

Malin sa...

Joo bullarna smakade fantastiskt och fina var dom också! Mina blir alltid för stora och sväller över plåtarna...men tonåringarna, de kan.... Tråkigt att du hittat fle! Hoppas den högre dosen ger bra resultat! Vad händer om de opererar bort de ytliga, och låter cellgifterna göra jobbet för de inre? Jag kan ingenting om just din sjukdom, men en tanke bara... Lätt för mig att säga, men tappa inte hoppet nu, läkare och forskare lär sig nya saker VARJE DAG!! Glöm ALDRIG det! Mirakler sker också, vilket jag själv varit med om! De varmaste, piggaste och mest styrkande kramar jag har, skickar jag till dig! /M

Sus i dus sa...

Jag tror att det är på fredag! Enligt ungarna här hemma är det i morgon fredag!

Oj vad jobbigt med medicininställningen och att det kommer flera tumörer! Jag hoppas verkligen det kommer att gå åt rätt håll snart!

Jag tror att healing är en bra metod!

Kram Sus

2anewlife sa...

Hej.

Tänker ofta på dig och blev så ledsen när jag nu läste att det kommit fler tumörer.

Många kramar

Soffie sa...

men va trist att de ej hade höjt dosen som va sagt,
va jobbigt för dej att behöva va den som tänker på det,
hoppas det bromsar upp nybildningen av nya tumörer och de andra går bort eller krymper,
men va roligt med idol och härligt att få hem flickorna!
kramar i massor till dej

En häxa på vift sa...

Jobbigt, förstår absolut att du blir orolig. Har inget bra att säga annat än att jag tänker på dig och hoppas på det bästa.
Trick och treat är imorgon. Halloween är alltid den sista oktober. :)
Kram

julia sa...

Det gör verkligen ont i mig att de kommit fler tumörer. Skickar iväg många varma tankar till dig och din familj.

Kramar

Malin sa...

Vad glad jag blir om jag kan glädja dig genom min blogg! Självklart önskar jag att jag kunde göra mer för dig, att jag kunde trolla och göra allt bra igen.... Men en sak är säker, jag säger det igen... det läkarna inte kan i dag, kanske dom kan i morgon. Rätt som det är, kan just en medicin som hjälper just dig vara här.... Hur långt har de kommit utomlands? har de kontakter över gränserna och följer utvecklingen? Kramizar i massor! M

Malin sa...

OM du vill har du en utmaning på min blogg.... Gonattkram...