31 oktober 2008

FREDAGVaknade 05 men lyckades somna om och väcktes kl 06 av en solstråle som hade gjort i blöjan. Klarvaken gick vi upp och gjorde morgon sysslorna, melli sov hos en kompis och kommer senare idag. När Julia åkt packade jag väskan och åkte till Nautilus, jag har ju bestämt mig för att göra må-bra saker så gymmet är ett givet kort. Jag mötte upp M och vi tog en 1 timmes pass på gåbandet. Skönt för där kan man prata samtidigt som man gör lite nytta. Sen tog vi en lunch med J & M. Det jobbiga med att ta kortison är att du är sugen och hungrig konstant och man går och små äter hela tiden vilket leder till en massa extra kilon, så jag hoppas att detta ska hjälpa mig lite samtidigt som jag mår bra!
KL 13 var det dax för Make up kurs på ORC ( KS ) i förebyggande syfte ifall jag kommer tappa håret. 14 st kalla kvinnor och jag med hår! Vi fick en hel necesär full proppad med artiklar och en massa bra tips. En jätte trevlig kurs! Gick nöjd därifrån!
Snabbt hem för att möta upp Julia och Melinda. Ikväll ska jag & Melli med några vänner till inspelning av idol vid frihamnen, ska bli jätte kul och Melli vill ju verkligen se Johan!!
Henry och Julia får vara hemma och titta på oss i TV.

1 kommentar:

Helena sa...

Hoppas er middag blir jättetrevlig!! Kram