29 oktober 2008

ONSDAG


Ohoy vilken lååång dag!

Blev väckt 05.13 och upphämtad av brandchrille ( fd brandis haha ) som skulle ha skjuts till Arlanda ( Gran canaria och sonen ) och som tack fick vi låna hans bil!!! Perfa har vi en var! Därifrån åkte jag på yoga på sats med P, men kunde konstatera att Nautilus yoga är mycket mycket bättre!!! Men vi fick lite frukost efteråt så det va mysigt ändå. Gick direkt till VC för mina prover och hade 105/70 i tryck idag, håller sig lågt.

Sen var det dax för möte på Habcenter för Julia med barnens pappa! Det gick jätte bra och vi la upp en plan för Julia inkl logoped, specialpedagog, sjukgymnast och psykolog. Vi fick även en remiss till ett team på BUP som jobbar med funktionshindrade barn i kris. Dom ska träffa oss och Julia, jag känner mig lugn och glad att vi kan få hjälp med det. Jag och barnens far tog en lunch och pratade om hur vi kan göra bäst för Julia? Är det kortis där det bara finns f-hindrade barn eller ska man försöka hitta en familj till henne??? För i skolan har hon ju bara likasinnade barn, behöver hon träffa friska barn mera??? Ska ringa LSS handläggaren och fråga!

Efter det åkte jag in på min healing timme som bara blir skönare och skönare, jag har gått inför det här totalt nu och känner mig mottaglig för rening av kroppen, idag såg hon en bild framför sig av små krokodiler som åt upp mina tumörer och sen en flod som dom rann ner för så hon uppmanade mig att dricka mycket vatten!

Vidare till lill prinsen med familj, han va lite ledsen när jag kom men 2 timmar i min famn gjorde susen, det e såååå mysigt!

Sista anhalten i kväll blev tjejmiddag hos L med M & L med lilla F 3.5 år som somnade så sött på golvet. Vi smorde lite planer och gick igenom livets gåtor och lite till.......alltid lika trevligt och gott; jag åt lamm för första ggr och gillade de wow som klick på de äppelpaj me vaniljsås & grönt te för att vara lite nyttig oxå!

Idag e ju premedicinering vilket gjorde mig pigg att klara av denna händelserika dag och jag har mått bra!! Tacksamt, otroligt tacksamt!

Imorgon kommer ju trollen och jag får ha dom en hel vecka och bara mysa ( förhoppningsvis ).

Hoppas att dosen är höjd, det måste den vara, har ju 2 beh symtomfria sååå kom igen ös på!


1 kommentar:

Pernilla sa...

Gummis

Jag hoppas det blir högre dos för sig idag, håller tummar!

KRAM