23 januari 2009

FREDAG


Sluta aldrig hoppas

Sluta aldrig be

Sluta aldrig drömma

Under kan ju ske.
Igår kväll kom mina vänner från Karlstad och hade med sig ett helt " barskåp" av nyttiga saker jag ska börja ta! Jag tar redan alger, vitaminer, mineraler och allt möjligt men detta känns som nått annat. Lite bark och sånt man måste koka upp och dricka avslaget. Även en flaska Noni fanns med! Men det spelar ingen roll för jag gör vad som helst för att stärka kroppen. Fick även igår tillbaka "kvinnokroppens månads besökare" och blev såååå himla glad för då är ju fortfarande kroppen med! Knäppt va, att man kan bli glad åt en sån vecka???
Julia somnade ju tidigt utslagen efter sin fest igår och vaknade vid 05.15, men ett par timmars sömn blev det!!?? Så vi har en skön, mysig morgon här.

36 kommentarer:

Anonym sa...

Låter solen lysa över dig för att ge ge en underbar dag då du kan njuta !

Hoppas mina och alla andras positiva tankar ger dig den där extra kraften
Kram

Anonym sa...

Kram från Danijela
www.danijelamagdalena.blogg.se

Anonym sa...

Här var ni uppe tidigt minsann. Men det är ju fredag. Vad glad jag blir att du äter alger nu. Du tar väl kalk då också förmodar jag. Du ska veta att jag håller tummarna för dej hela tiden. Detta kan bara bli bra för dej känner jag. Som sagt, man får aldrig ge upp och sluta hoppas. Kram på er.

Anonym sa...

Godmorgon vännen!
Hoppas du o din familj får en underbar helg! Vilket fint familjefoto du lagt upp. Jättefint!
Kram
Ellinor

Gbgmamman sa...

Kikar in och önskar dig o de dina en underbar och skön helg! Kramar!

Anonym sa...

Morron...
Tittar in och önskar er en skön helg. KRAMAR

Anonym sa...

Ha en skön helg Sabina m familj.
Tänker ofta o mycket på er.

Kram Jenny

Anonym sa...

Nej man ska aldrig ge upp, man ska kämpa och kämpa hur tufft det än är ibland.
men du verkar vara en tuff och stark kvinna.

Kram till dig och din familj.

Jessica

Anonym sa...

God morgen! Håper dere får en fin dag i dag. Her snør det så kanskje det blir en liten tur ut i akebakken?

Masse v arme styrke-klemmer fra meg til deg!

Anonym sa...

Hoppas du får en kanonkväll och helg för den delen med =)!!!
Kramar

Anonym sa...

Hej, klickade runt bland bloggarna och hamnade här...stannade o läste ...skickar en massa kramar till dig och din familj i kampen. Såklart att ni ska resa iväg det måsta ni bara göra...NU. Jag har förhandsbokat boken som kommer i mars, bara måsta läsa den. Jag kikar in igen helt klart, kramar till dig så länge!

Anonym sa...

Önskar dig en bra dag!
Kram!

mammamillis sa...

har följt din blogg ett tag. vet aldrig vad jag ska skriva.. jag tänker på dig dagligen och idag önskar jag att du får en fin dag. många varma kramar.

Pebbles95 sa...

Såklart att under kan ske! Och fasen va bra att du fått en massa "nyttigheter" jag tror stenhårt på att man kan stärka upp och göra det bästa med hjälp av alger, bark osv.... KALAS ju, du är grym tjejen, Kram kram Annette

Anonym sa...

Hej Sabina!

Jag vet inte om du kommer ihåg mig men jag heter Lena och var bästa kompis med din granne Nina när vi var små. Vi växte upp i samma område. Jag hittade fram till din blogg via vimmelmammans. Jag har läst och gråtit över det du drabbats av, men känner också stor beundran för din kraft och din positivitet som du delar med dig av. Ens egna problem blir såååå små och man får sig en tankeställare om att man ska leva här och nu.Jag hoppas av hela mitt hjärta att du ska slippa ha för ont och hinna njuta av livet en stund till. Hälsa till Lotta från mig ( hon har klippt mig många ggr! ) Kramar från Lena

Anonym sa...

Jag har inga tips att ge på hälsopreparat. Jag hoppas bara att du inte dricker dig mätt på avkoken utan också njuter livets härliga som rödvin och god hälsosam mat för då tror jag att du också mår bra. Lite av allt kanske är bäst för kroppen och stärker den mest?
Vilket fint familjefoto du satt dit i din presentation! Hopppas din dag blir riktigt fin och utan smärtor idag. Kram

Anonym sa...

Sabina!

Just nu känner du dej säkert som en vilsen själ,
Och din familj samt alla vi andra önskar att allt går dej väl.
Solen lyser på dej Sabina,
Även om det känns som du just sprungit på en mina.
Glöm ALDRIG hur omtyckt du är,
Av barnen, släkten och Henry som har dej så kär.
Det är inte så länge sen jag själv förlorade min mamma som var min allra bästa vän,
Men Sabina, din tid är inte där på lång väg än.
Du ska hinna mycket, mycket mer,
Och nu är det resan som du fram emot ser.
Ni ska nu njuta av kommande resa och ta hand om varann,
För det vet jag att ni kan.

Lycka till!

”Lillan”

stora lilla j sa...

Haha, grattis till besökaren, och som du säger så måste det ju betyda att kroppen är med! Hu, kvart över fem är hiskligt tidigt! *ryser*

Anonym sa...

Önskar dig och din familj en trevlig helg.Du finns i mina tankar.MÅNGA BAMSE KRAMAR

Anonym sa...

Vill tipsa om två bloggar

skrivna av människor som står kvar och kan finna motivationen och glädjen trots det som drabbat dem. vi som inte varit där kan inte förstå och greppa och kanske inte vara det stöd vi hoppas men vi ger så mkt vi kan

http://singelpappa.blogg.se/


http://katrinmicecilia.blogg.se/

Anonym sa...

Hej .

Har läst din blogg.
och du är verkligen en varmhjärtad person och dina barn kommer alltid att veta att du älskar dem villkorslöst! och att du alltid kommer vara med dom i deras hjärtan!


*skcikar massa kramar*

Anonym sa...

Ja, det är ett gott tecken!!! Det första som "strejkar" åtminstone hos mig, när jag inte mår bra är ju den månatliga vännen! Konstigt att det man tycker varit så jobbigt kan bli en så trevlig överrakning:):) Önskar dig en riktigt skön & härlig helg!
Kram & styrka

Vida sa...

Klart du inte ska ge upp! Det är bara att testa allt det som känns ok och jag gläds åt att du har så fina vänner och att kroppen signalerar att den fungerar..

Kramar från Liv

Anonym sa...

Jag ber för dig varje dag.
Ber att du skall få vara kvar länge,för din egen skull och för att följa barnen och för att du inte skall ha det jobbigt.
Jäkla cancer.
Kram Mette

Anonym sa...

Ha en jätte fin helg! Många styrke kramar.

Anonym sa...

Vad skönt med lite positivt i allt elände!

Kram på dig!!

malla sa...

ville bara önska en trevlig helg och berätta att var jag än går så har jag konto nr till dej med mej och sprider detta till familj å vänner å alla bidrar men den slant .. De år såååååå skönt att se att även om man inte känner en människa så engagerar man sig + att det finns hopp för medmännskligheten.
kram i massor malin

malla sa...

ville bara önska en trevlig helg och berätta att var jag än går så har jag konto nr till dej med mej och sprider detta till familj å vänner å alla bidrar men den slant .. De år såååååå skönt att se att även om man inte känner en människa så engagerar man sig + att det finns hopp för medmännskligheten.
kram i massor malin

Anonym sa...

önskar dig en mysfredag med nära och kära!
Halvslöa i soffan med de man älskar runt om sig.

Ett tips du har inte någon med hund en hund som du kan låna någon timme om dagen en hund som accepterar dig hela tiden som inte vet att du är sjuk och inte ställer frågor som villkorslös vill gosa.

Anonym sa...

Jag håller verkligen med, ge inte upp, det finns hopp. Under kan ske.

Anonym sa...

Hittade precis in till din blogg och ville bara skicka en hälsning och en kram till dig och din familj!

Aforia sa...

Vettisjutton vad jag för ikväll. Har försökt lägga en kommentar till dig men misslyckas hela tiden. Provar igen med risk för att du får trippelinlägg från mig.
Som jag försökt berätta hela kvällen är att idag hade jag besök av en man på min blogg som har haft cancer. Det som var intressant var att han skrev om hur han har byggt upp sin immunitet mot cellförändring. Vet inte om det är ruffel och båg men tänkte i alla fall tipsa dig.
Bloggen heter http://antiaging.blogg.se/
Kram

Anonym sa...

Vilken bra idé Malla! Att bära med sig kontonumret var man än går och sprida runt det till folk. Man vet aldrig när man stöter på en tacksam nybliven mångmiljonär som inte har bestämt sig för hur hon/han vill visa sin tacksamhet. =)
Min mamma tog faktiskt med sig numret till sin grupp i kyrkan där hon går. Jag ska be henne ta med sig det till sitt jobb på Karolinska också och jag ska själv börja ta med mig det överallt. Why not?

Håller med de andra, är glad att månadsvännen kommit. Härligt! Och härligt att man kan känna sig så glad över att den kommer.

Kram kram min vän.

Anja sa...

Hej !

Sedan jag fann din blogg härförleden så läser jag den dagligen.
Hoppas du och din familj får en skön helg tillsammans.

Kram Anja

Anonym sa...

Hej Sabina
Hoppas att du mår bra och kan sova bättre på nätterna.
Trevlig helg.
Kram från Danijela
www.danijelamagdalena.blogg.se

Anonym sa...

jag tror dom flesta här på jorden är lite rädda för att dö............. men vi alla kommer att dö, - det är ju verkligen säkert, men vi vet inte när, eller hur. bara att vissa dör väldigt tidigt, andra ganska tidigt - en del efter en liten stund här på jorden. en del stannar lite längre, en del mycket länge..... men alla kommer slutligen att gå vidare till det underbara ljuset.