26 januari 2009

MÅNDAG

Om jag ändå kunde få känna adrealinet spruta genom mig som när man kör Body pump. Jag saknar träningen enormt mycket och ibland hemma kan jag bara sätta på musiken och drömma mig tillbaka! Somnade sent igår och vaknade efter 2 timmar av att hela kroppen kliade och brann. Jag gick upp och såg att jag fått nässelutslag på hela kroppen. Ringde jour läkaren på radiohemmet och rådfrågade. Hon frågade om jag börjat nått nytt och det ända jag kom på var ju kani-produkterna som jag började med i torsdags. Hon sa att jag skulle sluta med dom så länge och avvakta. Jag fick ta ytterliggare 10 betapred och 1 tavegyl. Hade ju oxå tagit morfin mot smärtan i nacken som nu är outhärlig. Så natten blev sömnlös och lång. Men när jag äntligen fick gå upp vid 05 och tända ett ljus och surfa lite så kändes det bättre.
Idag har jag haft en grym halsbränna och sur mage. Men jag har bara tagit det lugnt. Lotta och Mille var här med lite lunch och myste. Sen har jag gjort en hel del nytta med paper och sånt. Ska försöka hitta ett bra program på nätet som man kan göra fotoalbum på nu när bilderna har kommit. Pratade länge med dossyster oxå som har mycket som snurrar i hennes huvud. Känns som man bara vill hoppa fram några veckor så vi båda har mera kött på benen om vad som ska hända med oss! Skönt för henne att komma bort i allafall. Vi bestämde oxå att vi ska försöka hitta på nått mysigt som tex skepparholmenspa. Jag vill bara göra roliga saker så länge jag mår hyvens. Även P kom förbi på lite te och jag kör på med mitt prat och glömmer av att andra kanske tycker det är lite jobbigt att prata om allt. Jag förstår det men tror att andra tycker de e skönt att visa känslor. Jag undrar när jag ska bryta ihop??? Eller kanske gör jag inte de?
Flickorna har varit så lugna och snälla ikväll, vi har läst läxor och sagor. Det är väl det som svider mest, vetskapen att inte få göra såna vardagliga saker sen.
Pratade med mottagningen idag och får inga besked förrens läkarbesöket på onsdag.

Vi föräldrar skulle kommit idag men hon var sjuk fortfarande. Och även J solisten, men han kommer fredag.

Självklart får man länka till min blogg!

22 kommentarer:

Helen sa...

Glädjande att det har kommit in pengar till dig, gör något kul som du länge tänkt, du starka fina innerliga kvinna...
tänker på dig och kärlek till dig
kramar Helen i Skåne

Jenny sa...

Hej Sabina
Vilken härlig bild på dig, du ser så stark ut. Förstår att du saknar träningen.

Att göra roliga saker som du tycker om låter som en bra idé. Du gör verkligen allt du kan för att göra det så bra som möjligt för dina barn. Du är en fantastisk mor, det finns ingen tvekan om det.

Trots att vi aldrig träffats finns du i mina tankar varje dag.

Kram Jenny

L sa...

Wow Sabina, jag förundras över din go, att längta efter pump-bara en sån sak:) (många vill inte ens tänka åt att gå och lyfta skrot ens i friskt läge..)men jag fattar, för man får en sån skjuts och mår så bra efteråt.(jag kan inte heller träna det nu pga av nackskada)Du är helt enkelt väldigt konkret & rationell i ditt tänk och det tror jag är en enorm styrka, att små bryta ihop lite då & då kan nog iofs inte skada bara för att ventilera lite, bättre det än få det stora brytet. Har du fortfarande inga klara besked om strålning el har jag missat? Smärtan i nacken tänker jag på då.
Jag tycker du är enastående, önskar jag hade åtminstone hälften av ditt driv, keep it up! Jag tror att med din go kan du hålla detta stången-länge!
Stor kram & styrka

Gissan sa...

Jag lånade din bild till länken inne hos mig. Hoppas det är ok!
Säg till annars...
Kramar till dig med hopp om en hel natts sömn för dig!
Kram Gissan

Anonym sa...

Wow! Ser hur summan växer - härligt! Har du funderingar på vad du vill göra för pengarna?

DU ska prata om det DU vill - andra ska vara tacksamma att FÅ tiden med dig och få lyssna på dig! Så är det - PUNKT! :)

Skönt att du börjar på fotoalbumen, bäst du passar på redan nu.

Ha det så gott. Mys med barnen och H. // Titti

Anna sa...

Goaste Sabina. Tack för ditt snabba svar igår och dina fina ord. Jag tänker på dig så mycket. Jag och min syster beundrar dig. Vill bara ge dig världens största kram. Anna

Pernilla sa...

Jätteskönt att ses idag min vän. Det var så mycket jag ville säga men lite som kom ut...

Ses fredag!

KRAMAR

Pernilla sa...

Jätteskönt att ses idag min vän. Det var så mycket jag ville säga men lite som kom ut...

Ses fredag!

KRAMAR

Pernilla sa...

Jätteskönt att ses idag min vän. Det var så mycket jag ville säga men lite som kom ut...

Ses fredag!

KRAMAR

Anonym sa...

... Så finns du i mina tankar i dag igen... Jag blir så ledsen när jag tänker på vilka öden som bara drabbar och slår så hårt. Jag tänker på dej och dina fina tjejer och känner så innerligt med dej i dina tankar om rädslan att lämna dem - samtidigt som du resonerar så klokt om deras minneslådor etc.Beundrar din förmåga att tackla din situation och - som flera andra skrivit - Du är en fantastisk mamma till dina flickor och det kommer du ALLTID att vara, Sabina. Plötsligt kom ett litet citat från Nalle Puh och hans vän Christopher Robin för mej. Christopher Robin säger till sin vän; "Om vi nån gång tvingas att skiljas åt så kom i håg detta.
Du är modigare än du vet. Du är starkare än du tror och Du är smartare än du förstår..." Kloka tankar att ta till sitt hjärta och styrka sig med lite grann.
Kramar, flera stycken - Fortsätt kämpa Sabina men tillåt dej själv att "gråtskrika" ibland.../Kerstin

Anonym sa...

Hej Sabina, vilken härlig bild! Jag har inte fattat riktigt det där med träning,,men jag har börjat ett nytt jobb, och tog i samband med det gymkort på Sportlife,,och fy fan (ursäkta) va roligt det är! Har testat BodyPumt + MRL bare totalt 3 gånger, men jag tycker det är SÅÅÅ roligt, och jag tänker massvis på dig varje gång. Så nu sitter jag här hemma i soffan med darrliga ben,,men supernöjd! Du finns i mina tankar jätteofta.
Kramar Malin Emils mamma

Snäckan sa...

Hej!
Jag hamnade hos dig av en slump. Har läst och läst, många gånger med tårar i ögonen. Läsningen har lärt mig mycket om mig själv och om hur dåligt man ibland prioriterar i livet.
Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Vill bara förmedla att jag tänker på dig och skickar en kram genom cyberspace.
/Snäckan

Anonym sa...

VARMA KRAMAR till Dej Sabina, hoppas att Du får en vilsam natt med god sömn, Du är i våra tankar, Dossysters föräldrar

Wistla sa...

Hej. Jag trillade in i din blogg av en slump för ett tag sen och nu är jag inne och kikar varje dag och följer kampen och hejjar på ska du veta.
Att läsa hur livet kan vändas på en dag få en verkligen att börja fundera och vilja prioritera saker i livet annorlunda! Kommer att fortsätta följa dig och din fina familj i framtiden.

ullis sa...

Skickar en bamsekram till dig vännen!!! Hoppas att denna natt blir bättre än den förra...

Miss you!!

Puss & kram ullis

Anonym sa...

det låter kanske som ngn sorts utrensning,detta med alla utslag, eller ngn reaktion på peparaten. är det naturmedicin du tar? hoppas det löser sig. hoppas ni får en härlig dag imorgon tillsammans, du och din fam. styrkekramar från karin

Jessica sa...

Vill bara skicka några styrkande kramar idag igen!

Isabelle sa...

Min kära kära S. Sömnlösa nätter med tankar som maler och inget att göra är hemska. Hoppas att dina nässelutslag försvinner omedelbart. Det är bra att du slutat för tillfället tycker jag. Det är kanske inte så konstigt att din kropp, som får utstå så mycket redan, reagerar på nya saker. Det kan ju ha varit ngn slags allergisk reaktion. Hoppas du får sova bättre i natt.
Jag undrar liksom du hur länge du ska orka. Jag tror dock att du orkar mer än du tror och att du gör det pga just det faktum att du har så fullt upp i ditt liv. Du är energisk till din natur och jag känner mig glad för det. Andra mindre energiska människor skulle inte ha lika mycket att ösa ur som du. Du har många glädjekällor att ösa ur. Dessutom tror jag att det är oerhört värdefullt att du är så bra på att prata öppet om saker med människor, att du kan vädra dina tankar och din oro och även din ångest när den kommer. Du kan ha en skrikkudde (som jag tror ngn skrev) som du skriker in i ibland. Det kan vara skönt att skrika och gråta och släppa lös negativa energier. Dom kan sätta sig som en muskelknut annars.

God natt älskade vän! Jag tänker på dig otroligt mycket, ofta och länge. Du är aldrig ensam, inte ens när du känner dig det.

KRAM KRAM KRAM!

Isabelle sa...

PS. Angående din fotobok förresten. Jag känner killarna som står bakom företaget "Solentro - gör din egen bok på nätet". Titta på: /www.solentro.se och se efter om det är något för dig. Säg till i så fall så ska jag höra efter om jag kan fixa lite rabatt åt dig. Det tror jag rätt säkert att jag kan.

PUSS PUSS PUSS!

julia sa...

Är säkert de som tycker de e obehagligt att du pratar om allt som är, men det tycker jag man ska göra. Det finns ju där hela tiden, är ju inget att hyscha om...!
Många varma kramar till dig =)

Mia sa...

Hej!

Vilken glädje och vilken sorg att läsa din blogg. Som så många andra här beundrar jag din styrka.

Känner oxå en av killarna på Solentro och de är riktigt bra. Ett annat alternativ är Postfoto. Där laddar du hem ett program från deras sida och sitter sedan i lugn och ro och gör din bok innan du skickar in den.

Kärlek och omtanke

från Mia

Anonym sa...

Du är så stark, Du kommer nog att få det bra i nästa steg också.. Jag tror värkligen på dig du är en riktig förebild.