3 januari 2009

LÖRDAG

Bilderna hamnar alltid i fel ordning för jag har inte riktigt grep på hur de funkar! Men kvällens goda efterätt var en kladdkaka med choklad i och dubbel nougat på med topping av en klick grädde. Mäktig men super go för en choklad älskare som mig! Vi spelade När och fjärran, J och jag mot killarna som fick spela själva. Roligt med frågor som även vi kunde svara på. H tog hem spelet men bara med 1200 poäng.
Middagen bestod av paella, en smarrig rätt man äter alldeles för sällan och som dessutom är så enkel att göra. Fick oxå några goa snittar med lax och wasabikräm samt salami rullar till förätt. Det är alltid lika mysig att gå bort på middag och bli serverad god mat.

Lilla söta kaninen som jag med ett guldfisk minne inte minns namnet på. Men den hoppade fritt och slickade allas fötter.


Tjejerna Tilda och Moa var lugna tjejer under kvällen och spelade data och höll sams.
Vi fortsatte kvällen med buzz, där jag faktiskt hängde med riktigt bra men både J & H är ju så snabba på buzzknappen att man inte har så stor chans. En trevlig kväll som man inte ville skulle ta slut men när klockan närmade sig 02.30 var vi tvugna att bryta upp.


Jag fortsätter det nya året med att göra saker som får mig att må bra. Värken mottar jag bort med citodon och piggheten med red bull ( bara en! ).
Hann med att få lite friskluft på dan med M.
Har haft ont i lungorna eller vad det nu är men nått känns inte bra. Ska ju till läkaren på måndag och får pumpa henne på lite. Hoppas hoppas jag inte blir sämre, vore så trist om man skulle bli sämre nu. Som tur är sover jag bra om nätterna nu och känner mig därför hyfsat pigg om dagarna.
Idag tänkte vi bowla med några vänner och ikväll har vi blivit utmanade i buzz av grannarna. Övade ju en del igår där tom jag tog hem ett game, musik quiz. Just nu är jag inne i spelandets värld, tycker om att träffa vänner och spela spel så man får skratta högt och glömma allt tungt.
Allt som får en att tänka på verklighetens allvar vill man bara stoppa undan, man vill bara skratta och ha kul och må-bra. Jag vet inte hur länge jag kan/måste gå på citodon men jag hoppas det snart ska gå över.

6 kommentarer:

julia sa...

Åh buzz e ju såå kul! Blev riktigt sugen på att spela de nu!!!
Låter bra att du tar hand om dig och gör det DU mår bra av!!! Fortsätt så! Hoppas de går bra hos läkaren på måndag!
Många kramar

Jenny sa...

Hej gumman.
Både jag & Jonas vill tacka för en mycke trevlig fre kväll.Måste vi göra om snart...så man kan få revange,du va vass! Hoppas du får de svar du söker på måndag.Kram på er. (ps.Molle heter den lilla pilska kaninen)

Big mama sa...

Verkar kul det där. Det var länge sen som vi träffade vänner och spelade spel. Fattar inte varför, det brukar vara e rolig upplevelse. Får väl se till att följa ditt exempel och göra det oftare. Tänker på dig och önskar dig en god fortsättning! Kramar!

Hannah Graaf sa...

Hej Sabina, Såg ditt inlägg på min blogg och gick genast in på din för att läsa om dig. Jag kan självklart aldrig sätta mig in i din situation eller någonsin förstå vilken kamp du måste gå igenom. Jag tycker du är stark som delar med dig och jag tror du hjälper många med liknande problem och får oss andra att inse att livet kan ändras och att man därför ska uppskatta det man har för tillfället. Många av de sk problem man har får helt andra perspektiv. Jag önskar dig och din familj all lycka i framtiden. Beundrar din kamp och din vilja att dela med dig av med- och motgångar. Kram Hannah

Anonym sa...

hej sabina. hittade din blogg då du kommenterade på hannahs blogg. när man läser om ditt liv med dina fina barn, så förstår man hur skört livet är. ena dan är allt bra - nästa så kan vad som helst hända. det gäller att ta vara på allt det fina man har. - jag är väl också lite ledsen idag eftersom min mamma fyller år. hon gick bort i cancer i feb-08. många är det som har något tungt att bära, men du verkar ha fått väldigt mycket att kämpa med.jag sänder dig ljus och styrkekramar mvh karin

Chris sa...

Hej!
Jag hittade dig med via Hannahs blogg...
Du verkar vara en superstark kvinna som verkligen håller modet uppe!
Det är beundransvärt tycker jag. Jag är sjuksköterska och upplever att när personer får såna besked som du fått, så förväntas man klara av det och fixa detta på egen hand... Det är jag alltid lika förundrad över hur vi inom vården ska kunna ta hand om dessa personer på bästa sätt. Det tillåts inte att bryta i hop och få vara ledsen och bearbeta detta på optimalt sätt.. Den känslan har jag fått i vården där jag varit. Har du fått bra bemötande och stöttning? Vore intressant att läsa! Pratar läkarna om hur framtiden ser ut för dig eller hur ser diskussionen ut, en del vill ju inte veta heller?
Hoppas jag inte gjort dig upprörd om ngt som du inte vill prata om, då respekterar jag det. Ha det så gott! Kram C