12 januari 2009

MÅNDAG

Grabbarna J och L leker med tågbanan och försöker samsas om sakerna. Det skiljer endast 5v mellan kusinerna. Men L har vuxit så mycket på längden nu. Hon och Melli leker jätte fint. Batterierna i kameran dog så de vart inga fler foton!


Orkade inte skriva igår, allt känns lite jobbigt nu!
Efter att ha kunnat trappa ner med citodon rejält tors-fredag pga cortisonet var man igår tvungen att öka igen.

I natt har jag inte kunnat sova pga att hela nacken är svullen och tumören värker. Nu hjälper inte ens värktabletterna. Har ringt mottagningen för att se vad de kan vara för fel. Fick höra att de inte är ovanligt att de svullnar upp 14 dgr efter strålning. Men så här står jag inte ut med att ha de! Hon skulle höra efter med läkaren och återkomma.


Igår hämtade vi Julia vid 12 och mötte upp lilla syster för att bege oss till stora syster. Barnen var inte på nått vidare humör. Men vi fick smaka vilt samt en saftig mjuk pepparkaka som smakade smaskens. Även mamma och H var där så hela truppen samlad. Men inte så lätt att prata när det hela tiden kommer någon som vill ha uppmärksamhet. Julia var trött och då vet hon inte vad hon vill utan är mest bara missnöjd. Fick sitta länge med henne gråtandes i knät.


Men vi ses ju alla snart igen då Julia fyller 8 år den 22 Januari. Har ju inte orkat/kunnat fira henne ordentligt 2 senaste åren men tänkte försöka ha nått litet nu då jag vet att hon förstår mera.

3 kommentarer:

Pernilla sa...

Hej min vän

Jättejobbigt att hur har så tufft med nacken. Jag hoppas de återkommer med något bra snart!

Jag skriver för fulla muggar på en examinationsuppgift och tror jag blir klar idag...Hoppas vi kan ses ons, tor eller fre. Jag ringer dig.

Säg till om du vill ha hjälp med något bak inför Julias kalas.

KRAMAR till dig

julia sa...

Inte konsitgt om du inte orkar uppdatera varje dag, jag är grymt impad av att du orkar så pass ofta som du gör!!! för det tar både tid och ork! Hoppas att du får en bra dag! Nu ska ja iväg till jobbet en sväng sen ledig 2dagar, ska bli skönt!
kramen

Jennie sa...

Fy vad jobbigt du måste ha med nacken, håller med Pernilla att jag hoppas dem kan hjälpa dig så att det inte gör så ont och att den är borta snart..
Wow Julia flyller år snart, våra tjejer är stora nu, 8 år!! Känns som i går som dem var små bebisar och vi var i väg till öppna förskolan!
1000 kramar till dig!!!!