12 januari 2009

MÅNDAGKVÄLL


Var tvungen att åka och träffa dossyster. Kände att när man känner sig nere är det alltid skönt att få prata av sig med nån som vet ( även om ni andra som inte vet oxå funkar att prata med! ) Och vi båda lever i denna mardröm och undrar var vi ska finna styrkan att klara av?? Nu när det är dax för röntgen och provsvars väntan igen..... I allafall mådde jag bättre när vi analyserat alla våra alternativ, vilka egentligen bara är att fortsätta kämpa och orka. Det jobbigaste nu är smärtan. Att gå och ha ont tar på krafterna och humöret åker i botten.

Jag fick samtal från läkaren som inte på telefon! kunde tala om vad som var fel. Antingen är tumören svullen från strålningen eller så har tumören börjat växa igen. Jag fick en akut tid imorn fm. Lika bra så jag åtminstone kan få morfin tabletter mot smärtan.

Jag hämtade barnen och åkte till söder och barnpsykologerna. Barnens pappa väntade på oss där. Nu ska vi dela på flickorna lite så nästa måndag ska Melli träffa en själv och prata. Julia avvaktar vi lite med, har fått lite material hemma att jobba med. Dom tycker att flickorna är väldigt harmoniska trots allt som händer. Jag har ju oerhört dåligt samvete som utsätter mina små för det här och att dom då ändå mår bra och är harmoniska känns ju lättande. Nu flyttar ju även deras pappa närmare så vi ska kunna stötta varandra mera och det är barnen glada för.
Fick en stark tablett så jag ska få sova i natt. Imorgon ska Julia till ortopeden och fixa korsetten innan vi åker till KS, mamsen följer med som support.

11 kommentarer:

Åse sa...

Hej!
Vet inte om jag kommenterat inne hos dig förut, men du ska veta att jag läser alla dina inlägg och håller tummarna för det beskedet du ska få i morgon inte är alltför negativt.

Jag har följt dig ett tag nu och började efter att jag såg den där "film-artikeln" på Aftonbladet.

Det måste vara oerhört pressande för dig och din familj att leva i lite ovisshet med din sjukdom.

Styrkekramar!!

Åse

Helena sa...

Skickar en stooooor kram!

julia sa...

Hoppas att det går bra hos läkarn imon, jag håller tummarna. Många kramar

Anonym sa...

Hej, har följt din blogg den närmaste tiden och tycker att du är otroligt stark! Man får ett helt annat perspektiv på livet av att läsa din blogg och att vardagliga gräl och konflikter med barnen samt mina inre konflikter känns som bagateller jämfört med din situation som du befinner dig i. När jag har börjat att läsa din blogg har jag försökt att ta vara på mitt liv och att rycka upp mig (har haft svåra depressioner). Detta har jag lyckats med tack vare dig..... Tack och jag hoppas verkligen att det sker att mirakel när det gäller din sjukdom. Kämpa på, jag vet att du är stark!!

Styrka ger hopp!

Anonym sa...

Lilla Dossyster, håller tummarna för dej imorgon, Du ska veta att Du finns med i min bön varje kväll. Vet inte vad som ska hjälpa Dej när det känns så tungt, ingen som inte har varit i er situation kan RIKTIGT förstå. Ni har en viktig uppgift för varandra U o Du. Vi andra får försöka göra så gott vi kan. STOR TRÖSTEKRAM från Dossysters mamma.

Anonym sa...

kramar i massor till dig. anna

Borthy sa...

Hoppas det går bra hos läkaren i morgon så att du får bra stöd och hjälp.
Skönt att höra att det funkar bra mellan dig och barnens pappa också. Kram

Helen sa...

styrka och kraft till dig
tänker på dig
kram Helen i Skåne

Katja sa...

Kram min vän tänker på dig extra mycket idag.......

Anonym sa...

Hoppas allt gått bra idag..
Kram Cicci

lotta sa...

Hua vilka dagar du har!! Hoppas vi kan ses snart..LYCKA TILL IMORGON!!!! kram kram L.O.T.T.A