25 januari 2009

SÖNDAG

Känns lite som att flyga just nu, man kan hur lät som helst tappa kontrollen och då störtar man. Men jag har ju alltid vågat pröva på det som jag varit rädd för, och oftast har det ju varit en häftig upplevelse. Så jag får väl hoppas det fortsätter i den andan. Helgen har flytit på och våra bekanta från Karlstad har bott här. Jätte skönt att ha nån här som fixar och tar hand om allt. Fått städat, matlagning och sköt Julia. Både jag och Henry behövde de! Samtidigt har M sett till att jag ordentligt kommit igång med Kani-produkterna och Noni juice. Kroppen känns sur och jag har fått halsbränna. Men det är tydligen början på processen. Melinda och Cassandra har ju växt ihop och trots att det gått ett tag är dom som ler och långhalm. Underbart att se, Melli har varit så glad och dom har tom varit på sin första egna shopping runda. Lägenheten har varit full av liv , värme och rörelse. Vi har pratat mycket oxå och det tycker ju jag alltid om. Julia har vart på kanon humör hela helgen och gick tom själv in i våran säng vid 13 igår och sov 1.5 timme.
Jag sov i allafall 5 tim i natt med en extra morfin tablett. Nacken spökar en del men vill hoppas på att det fortfarande är strålningen som gör sitt!
Idag kommer besök från Finland hit och senare även lite kalasdax. Jag känner mig pigg trots att utmattheten i kroppen känns. Nästa vecka får jag vila lite mera.
Känner mig lite orolig för vad nästa steg blir? Får jag gammaknivs strålning eller vad beslutas? Varför ska allt ta sån tid, min dyrbara tid? Har ju gått 1v sen sist och inte förrens på tisdag kommer jag upp på terapikonferans. Men då hoppas jag det går undan! Har ju ett läkarbesök till G på onsdag.
I helgen torkade i allafall den sista blödande tumören ut och nu har jag inga på kroppen som blöder. Nu kan jag kanske tom bada när vi åker! Så......always look on the bright sight of life.......

21 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart med vänner som fixar och tar hand om dig!

Ha en till underbar dag i goda vänners lag....

Sänder styrka och ljus ( ja det kan behövas i det här vädret)

Kramar

Anonym sa...

Skönt med riktiga vänner runt om sig. Sköt om dig så ses vi snart

....a

Siw sa...

Jag förstår din känsla av att dagarna bara går och inget händer, hoppas det går undan nu till veckan så du slipper känna så. Underbart med vänner som pysslar om. Ha en fin dag.

Annika sa...

always look on the bright sight of life....... Först kände jag mig ledsen när jag läste din blogg men med den avslutnings kommentaren tror jag att vi båda får en fin dag. Läst lite i din blogg tidigare men aldrig kommenterat. All kärlek åt din och din familj.

Annika http://familjenbruun.blogspot.com/

Pernilla sa...

Hej gums

Härligt med besök och kalas trots att jag kan förstå att det är med blandade känslor. Jag längtar jättemycket efter att få träffa dig.

Kramar

♥ Sanna ♥ sa...

Precis vad man behöver vänner som tar hand om allt så man själv bara kan slappna av...
Skönt att cystan torkat ut och att du nu kan bada när ni åker...
Hur är det med Dig annars, jag är ledsen att jag inte kommenterat mer har varken haft lust eller ork att blogga ordentligt eller kommentera på ett tag... men du finns hela tiden i mina tankar..
KRAMISAR

malinsss.blogg.se sa...

hej.
följer med bloggen, och väntar på att få se hur ni hade det på er resa. blir kanon:)
är du från finland eller? jag är född och har bott 19 år nära helsingfors.

hoppas din dag blir bra o du slipper all värk

ullis sa...

Hej vännen..

Låter som om du har haft en mysig helg med goda vänner... Skönt att få bli lite extra ompysslad & få hjälp med med barnen. Härligt!! Oj, så Melli & kompisen har tom varit på shoppingrunda på egen hand.. Ska bli roligt att höra vad de kom hem med..

Förstår att det är en jobbig väntan innan beslut kring behandling är fattat. Förstår din stress inombords att bara "få det gjort" och kunna planera vidare inför er semester. Du håller verkligen humöret uppe genom att hela tiden se frammåt och ha saker inplanerat..

Puss & kram!!

Ullis

Anonym sa...

Hej Sabina!
Vill bara ge dig en STOR kram, och sänder dig tusen varma tankar!!
Du skriver en så otroligt berörande blogg som jag inte kan slita mig ifrån.
Jag ser upp till människor som dig, en kämpe!!
Kram/Emma

petra sa...

Har nyligen hittat hit.
Men varje dag tänker jag på dig och dina.
Vilken kämpe du är.
Det är bra att du planerar och tar dig för saker.

Skönt att dem torkat ut nu inför semestern. Ser fram emot att få se lite bilder.

Härligt med vänner som tar hand om er och hjälper till. Behöver man ibland.

Massa styrkekramar till dig och familjen

Borthy sa...

Förstår att det känns frustrerande att läk inte har brottom. Din tid är dyrbar! Jag inbillar mig att jag skulle vara en riktig pain för dem och tvinga dem till att tänka fortare...men det kanske inte är så lysande strategi...de känner nog väldigt mycket med dig och planerar nog så gott de kan för att hjälpa dig.... men jag förstår så väl frustrationen!
Vad härligt att din och er helg varit fin och att du fått så mycket hjälp och glädjande att hudtumörerna slutat blöda!
Kram

Lillan sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft. Skönt med sådana fina vänner. Kul också att det blivit så mycket pengar på kontot, och hoppas det blir ännu mer de kommande dagarna. Ha det gott.

Kram

aspergersmamma sa...

En stooooooooooooooooooooor varm kram till dig!

Isabelle sa...

Det låter som en mysig och trevlig helg. Du delar dessutom med dig av den på ett jättetrevligt och mysigt sätt. Som alltid. Din blogg är det första jag läser på morgonen, ofta uppdaterar du ju så tidigt.

Jag förstår dig när du undrar varför det dröjer så länge mellan läkarbesök och behandling och att det ju är dyrbar tid. Jag hoppas att läkarna väntar av anledningen att det är det bästa för dig. Kan du inte fråga varför det tar sån tid? Är du inte prioritet ett längre, får andra gå före i kön? Jag vill veta... Behöver du ge ngn på moppe så ring mig så sköter jag det. Dom måste ju förstå vår oro och du har rätt att få svar.

KRAM gumman!

Rosvikstjejen sa...

Fan vad skönt att det finns något som går åt rätt håll för dig. Alla små framsteg är såååååå bra. När åker ni??? Var åker ni????

Skönt med vänner som tar hand om en. Bara du orkar med och inte tar ut dig.

Kramisar till dig och familjen
Grattis i efterskott till liten

Rosvikstjejen sa...

Fan vad skönt att det finns något som går åt rätt håll för dig. Alla små framsteg är såååååå bra. När åker ni??? Var åker ni????

Skönt med vänner som tar hand om en. Bara du orkar med och inte tar ut dig.

Kramisar till dig och familjen
Grattis i efterskott till liten

Anonym sa...

Jag har läst lite /sett lite filmer på yuotube om malint melanom. Det verkar vara så att det finns många runt omkring i världen som befinner sig i din sits. Absolut ingen tröst för dig men kanske kan ni kontakra varandra och finna trlst. Många är unga och har barn precis som dig. Många verkar leva en hel del längre än det läkarna förutsår! Tänker såååå på dig fast jag inte känner dig eller har mött dig.

Jag ber om mirakel för dig!!!//Karin

Linda-Marie sa...

Fy fan vad livet är orättvist!
Jag har suttit och läst på din blogg i en hel timme! Jag kan inte sluta!

Vilken tapper och underbar människa du är. Vad vi kan lära oss av dig och ditt sätt att se på livet.

Dina barn har världens mest underbara mamma. Du kan vara stolt. Under din tid på jorden har du utstått och utkämpat mer än dom flesta av oss andra.

All bragd till dig!
All värme till dig!

Underbara människa!

Jag har länkat till dig från min blogg. Hoppas att det är ok.

Varma kramar till dig min vän.
Lia

Eva sa...

Fina underbara Sabina, jag önskar er lycka och frid! Många kramar

Anne sa...

Jag ser att du kämpar på med allt du har och att du har många nära och kära omkring dig.

Ville bara säga att jag tänker på dig mycket och hoppas att du får all hjälp du bara kan få.

Kram från Anne

julia sa...

Vad skönt med lite service där hemma för er, de behöver ni!!!
Ta hand om dig många kramar