8 januari 2009

TORSDAG

Fick dubbelt sällskap idag på behandlingen. Först mamsen som tog första passet sen gulliga Malin som alltid skämmer bort mig med små presenter. Sammanlagt blev de 5.5tim på KS men lite mitt fel då jag glömt ta cortisonet igår oops! Så det blev 3 dubbelt cortison idag. Men det gick bra, har fått en ny sköterska som oxå verkar gullig och tar hand om mig. Imorse kände jag att handen gjorde ont, speciellt runt tummen typ som om jag ramlat på den. Jag nämnde detta för den underbara sköterskan på mottagningen och hon pratade med läkarna. Vips så hade dom kommit överens om CT av skallen nästa torsdag. Det är tryggt att dom är noggranna eftersom jag har spridning i kroppen och det kan ju hända att jag får spridning till hjärnan. Jag gav dom strikta order att info röntgen om mina krav ( att få spruta in kontrast i porten ). Jag vill inte ha några överaskningar!

Jag fick en kopia av mina provsvar, lite roligt att se;
B-Hemoglobin 118 ( man ska ha 117-153 )
B-Trombocyter 243 ( 165-387 )
P-CRP 9*
P-Bilirubin 6
P-LD 5.0*
Blodtryck 105/65 efter behandling 140/85

Vi åkte hem och käkade lite lunch och snackade lite skit, känt mig trött hela dagen så de blev soffan. Fick slänga på lite potatis och skicka in fisk i ugnen.
Sen efter middagen var det ju ett måste att åka upp och fotografera Julia eftersom ansökningarna skulle skickas in. En trött och icke samarbets villig tjej hade vi och göra med. Nja nöjd med resutatet trots allt! Jag var en snäll mamma idag och lät Melli ha en övernattnings gäst här idag, fast jag egentligen inte tycker de e en bra ide på vardagar! Men dom har duschat och skött sig så då är det oki.
Magen gör ont men de har blivit mera plats i den, skönt!Till alla er som undrar över boken och försäljning får jag återkomma när jag vet mera!

4 kommentarer:

KOCKIS sa...

Kikar in och önskar trevlig helg!
Kramar Kockis

(läser mycket och ofta, skriver lite.
Januari är ingen bra månad)

Lillan sa...

Hejsan!

Ja, jag för min del har satt din bok på bevakning på Adlibris, så jag blir meddelad när den kommer. Ska bli intressant att få läsa den. Säkert en jättebra bok.
Ha nu en skön helg m familjen.

Malin Andersson sa...

Tack själv sötaste du!

...Med dig känns himlen blåare, vattnet varmare, solen gulare och mitt blod rödare! Tänker på dig varje dag och ber till gud att du ska bli frisk igen!

Vi ses snart, pussar i mängder till min underbara vän!

Malin sa...

Vad roligt att se dina provresultat! De ser i mina, amatör ögon riktigt bra ut! Vad skönt om det är såå, att håret endast lossnar i nacken där du strålats! Såg att Någon bokat din bok på adlibris då ska jag göra det samma! Vill fråga om det är okej för mig att göra reklam för den på min blogg? Önskar dig en härlig fredag! Kramiz Malin