10 januari 2009

LÖRDAG

En lugn och skön dag då vi handlat och haft lite fika gäster. C & U med barnen Felicia och Alex var här. Barnen var lite blyga i början men sen släppte de. Grabbarna satt och kolla fotboll och bekantade sig medans vi pratade om livets allvar.
Ganska kul story bakom oss. Jag och U hittade varandra via Frida tidning -87 och våra barns pappor har gått i samma gymnasium. Hmm kan världen vara mer liten?

Fick denna fina tulpan bukett av U, en mycket go och fin vän som alltid talar om för mig att jag kan be henne om vad som helst. Att hon finns här närsom helst jag behöver stöd. Jätte kul att ni kom förbi på fika. Vi får snart ses igen!
Vi har bara tagit det super lugnt på kvällen, zappat och surfat runt......


10 kommentarer:

ullis sa...

Hej sötnos!!

..Tror att du såg tårarna i mina ögon idag när vi satt & pratade.. Livet känns så orättvist.. Du är helt otrolig med din styrka vännen..Livet är grymt ibland.. Ingen ska behöva sitta & planera sin egen begravning när man bara är 34-år. Önskar så att du slapp genomgå det här älskade vännen.. Jag kommer aldrig sluta att hoppas..

Tack för i kväll...Det var mysig att träffas.. Alex var så IMPONERAD av att Melli var så duktig på "Guitar hero".. Barnen spelade sig alldeles svettiga..

Massor av kramar till dig & resten av familjen..

ullis

Theodora sa...

Sv:
Tack för din kommentar! Man uppskattar alla kommentarer man får och det är kul att du hittat till mig! Min systers blogg är beroendeframkallande mer eller mindre. Roligt att hon fått så många läsare!
Kul att hitta in till dig med. Mycket härlig bild du har på dig i Thailand. Detta blir inte mitt sista besök!/theodora

Jennie sa...

Hej hej..ville bara berätta att jag har just fixat en blogg http://mrsmorgan.blogdrive.com/

Kramis

Sabina sa...

Skönt med en lugn kväll ibland. Att ha bra vänner som man kan luta sig i mot när det behövs, är GULD värt.
Kramkram

Anonym sa...

Hej kul att du kikade in hos mig och tack för den gulliga komentaren.
Härligt att ha vänner som man kan lita på att de finns där när man verkligen behöver dem.
Ta hand om dig. Kram kram

Rosvikstjejen sa...

Åh är det tulpantider nu. Det är så vårhärligt med dem. Blev inspirerad och måste iväg och köpa tror jag. Eller kanske skickar T på en inhandlingsrunda.

Stora kramar och kom förbi om du vill ha kaffe.

Malin Löf sa...

Hej Sabina!
Jag ville bara tala om att jag läst din sida sen den dagen jag läste om dej i aftonbladet och är så imponerad av din livsvilja å din kamp.
Jag har åxå en sjukdom men min går att leva .
Vi har bara träffats 1 gång men dina goa tjejer träffar jag lite då å då så härligt att se dom man får alltid en stor kram.

Tänker på er.
kram Malin ( granne med Molly på landet e tuna)

Bea sa...

Hej Sabina! Jag var bara inne här som hastigast och vill skicka mina varma tankar till dig och din familj. Tycker du är stark som kämpar och ser det positiva i tillvaron. Jag har själv ingen aning om hur det är att befinna mig i din situation, jag har också en sjukdom men den är psykisk och inte dödlig på det sättet. Stor kram!

Malin sa...

Vilken tur att du kom in och läste, för du får absolut inte sluta tro...Håll ut, vem vet vad forskare kommer fram till inom denna hemska skitsjukdom? Under sker varje dag, det vet jag! "Tappa inte sugen, världen är full av tappade sugar"... Lättare sagt än gjort, jag vet.... men jag vill vara med och se ditt mirakel!! Kramiz M

Borthy sa...

Låter som du haft en bra mysig dag. Kram