19 januari 2009

TILL SABINA

Kära fina Sabina!

Jag har startat en grupp på facebook för folk som vill visa sitt stöd för dig och även lagt ut ett kontonummer så att vi har någonstans att sätta in pengar till dig och din familj så att ni kan hitta på lite roliga saker tillsammans utan att känna er stressade över att ni egentligen inte har råd. Jag har satt in 100 kronor och jag hoppas att dom pengarna kommer att föröka sig lite. Älskade vän! Vi är så många som tänker på dig och önskar att vi kunde göra mer! Vi vet alla att det här är något som skulle kunna hända var och en av oss och du ska veta att hur det än går kommer du aldrig vara ensam!

Gruppen heter: "Vi stöttar Sabina Najjar! / We support Sabina Najjar!". Den ligger under health/wellness och är global.

En miljonfemtonhundrasextionio kramar till dig och all min styrka och energi!

Vi ses snart!Din Isabelle

För er som känner att ni vill ge ett bidrag till Sabina och hennes familj har vi öppnat ett SEB-konto där alla insättningar går direkt till Sabina. Syftet är att Sabina och hennes familj ska kunna göra lite roliga saker tillsammans utan att känna stressen över att dom egentligen inte har råd.

Kontonumret är: 5383 3247401 (de fyra första siffrorna är clearingnumret).

www.facebook.com/group.php?gid=45054074580Fick ett mail oxå;

Det skulle inte förvåna mig om vi är tusentals anonyma som sitter runtom i landet och tänker på dig just nu. Du känner inte oss, vi känner inte dig - däremot känner vi med dig och din familj. Jag ska gå rakt på sak: mitt förslag är att du lägger ut ett kontonummer på bloggen. Där vi som vill - och kan - kan sätta in pengar för att underlätta för er den sista tiden (som förhoppningsvis blir längre än någon vågar tro!). Använd pengarna som ni själva tycker är bäst. Låt oss vara med och sponsra en resa, en extra ledig dag från jobbet för T eller H, en önskedag för dina barn, en superlyxig spabehandling till dig -eller vad det nu kan vara. Det handlar inte om någon jävla välgörenhet. Du och din blogg har öppnat mångas ögon för vad som egentligen betyder något. Låt oss ge lite tillbaka. Eventuella pengar som blir över går självklart till dina barn. Hoppas verkligen inte att du/ni tar illa upp! Min tanke är hur som helst alltigenom god.


/En av alla anonyma vänner
Tackar ödmjukast för denna fina gest!


32 kommentarer:

Helen sa...

jag går mer än gärna med i detta fina stöd fina...fina fina du all styrka och kärlek till dig
kram Helen i Skåne

Katarinaz sa...

Åh vilka braiga Idéer. Gud Vad underbara människor det finns här i världen. Jag är med.. <3

Lillan sa...

Hejsan!

Självklart ska jag lämna ett bidrag, och jag ska fixa det redan i morgon. Hoppas det blir riktigt mycket och att alla som läser här lägger till en liten slant så att ni kan göra något riktigt roligt allihopa....eller bara åka någonstans att vara eller något annat. Lycka till. Kram på er alla.

Pernilla sa...

Självklart kommer ett bidrag. Gick med i grupp på FB direkt. Jag kan inte låta bli att beundra dig och din styrka Sabina! Många styrke kramar från Pernilla i Östersund

julia sa...

Vilket underbart initiativ!
kramar

julia sa...

Vilket underbart initiativ!
kramar

Siw sa...

Skänker gärna, min kompis ville också åka med sina pojkar men hann tyvärr inte.

elmida.se sa...

Hittade till din sida idag, jag vet inte vad jag ska skriva, men det gör ont i hjärtat...
Hoppar genast med i gruppen på Facebook.

Tänker på dig och din familj, kram!

Anonym sa...

Åh, vilken bra ide'....det känns som om man kan göra ngt litet för att hjälpa!
Har fört över en slant och hoppas att riktigt många gör detsamma....det som bara är en liten peng för oss, kan ge Sabina med familj ytterligare många fina minnen.
Ia

Malin sa...

Här har vi några som verkligen år ord på känslorna... Känner själv att jag försöker förklara och skriva till dig, men det blir bara en massa svammel.... Jag är glad att du kikar in till mig!! Kramar i massor Malin

Fia sa...

Det kommer ett bidrag från mej imorron, i er situation ska ni inte behöva tänka på pengar, utan bara tänka på att skapa fina minnen! Ta vara på varje stund!

Kram Fia

Sus i dus sa...

Detta var verkligen en bra ide! Har lagt till detta på min facebook!

Kram Sus

Ps addade dig på facebook också! ds.

Nikki sa...

Superbra idé! Kommer ett bidrag från mig med imorgon. Men Facebook hoppar jag över för jag förstår mig inte på det där även om jag är registrerad där!

Hoppas också att många är med på detta så ni får komma iväg och ha det riktigt bra tillsammans!

Kramar

Anonym sa...

Tääääänker på dig & din familj..
Hoppas på att skitmetastaserna ska försvinna helt efter strålning.
Det sker ju faktiskt då och då mirakel som inte läkarvetenskapen kan förklara..
Kram från Cicci.

Fia sa...

Nu har jag satt in en litet bidrag!

Tänker på Er alla

Kram Fia

Evalena Guelli sa...

Sabina, sitter och läser din blogg och tårarna fullständigt rullar ner för mina kinder. Jag är så otroligt ledsen för din skull, dina barn och dina nära och käras skull. Du har en sån styrka och en kämpar glöd som ingen annan, jag beundrar dig verkligen! Att sedan livet bara kan vara så orättvist!
Jag tänker på dig och din familj och jag hoppas verkligen att många kan lämna ett litet bidrag så ni får möjligheten att uppleva en härlig resa tillsammans med mycket glädje och kärlek!
Många styrke kramar Evalena

Anonym sa...

Har hamnat på denna blogg efter att ha varit inne på Leva Idags blogg. Du berör så otroligt mycket och självklart kommer jag att lämna ett bidrag. Hoppas ni kan göra något roligt för pengarna.
Styrkekramar från Lena

Anonym sa...

Jag hade hemskt gärna satt in pengar men då ska det vara på ett konto som man kan följa. Jag är i a f nyfiken på summan men det kanske jag är ensam om?
Tjing!

Helen sa...

Hej Sabina
har satt in ett lite bidrag till dig och dina fina barn
tänker på dig
kram och styrka och all kraft i världen till dig
kram Helen i Skåne

Mamma Melissa sa...

Ja, det finns så många goda människor.

Fick själv beskedet att Antonia och Gabrielles insamling till den perinatala forskningen (forskning i magen, under förlossningen och upp till en vecka utanför magen) dragit in 1300 kronor på sju dagar.

Väntar spänt på räkingen från januarimånad! :.)

Ha hopp!

Isabelle sa...

Hej gumman! Vad otroligt härliga människor är! Efter INTE ENS ETT DYGN har det kommit in 1520 kronor på kontot och mer ska det bli hoppas jag! För vad betyder pengar egentligen när man tänker på omständigheterna? Inte ett SKIT! Vi får hitta på ett bra sätt att uppdatera människor på summan på ditt konto. Jag har skrivit det på väggen i facebookgruppen och det kan jag med hjälp från dig och Jontis fortsätta göra. Du kanske kan nämna det då och då i din blogg också? Jag tycker att du ska lägga in ngn info om kontot på högersidan av din blogg så att infon inte försvinner neråt för mycket så folk inte ser den. Jag tror att var och varannan kan tänka sig att skänka pengar bara man har lättillgänglig information om hur det går till.

Det här är bara början på alla underbara saker som ska hända dig hoppas jag!

På min facebooksida har jag uppmanat alla mina statusläsare till en svordomsfri dag för att försöka få effekterna av helandemötet i söndags att bli så starka som möjligt. Finns det en gud vill man ju försöka samarbeta liksom...=) Försök du med Sabina!

Massor av kärlek, Isabelle

Anonym sa...

Hej,

Jag har satt in en slant och hoppas det blir ett bidrag till en fin resa eller annat till er! Jag har själv funderat om man kunde starta upp dylikt konto, bra initiativ. Vi har aldrig setts men jag följer din blogg. I mitt arbete i sjukvården har det varit värdefullt att ta del av din berättelse, tack för det! Din livsglädje är också väldigt inspirerande.
Dr Jessika

Anonym sa...

Åh vad bra!
Ska sätta in pengar så fort lönen kommer!

Bjöd även in mina 170 vänner till gruppen, såklart!

Anonym sa...

Hej! Vilket bra initiativ-jag vill självklart vara med och skänka en slant. Tänker på dig varje dag Sabina, du är en människa utöver det vanliga. Kram a

malla sa...

Helt underbart intiativ jag slänger in pengar plus att jag sprider detta till alla mina vänner . Så underbart att bara kuna hjälpa till på nåt sätt. kram i massor till till er alla.

Pernill@ sa...

Jag kommer även jag att stötta dig Sabina.
Det är ni verkligen värda.
Många kramar

Görel sa...

Hej!

Tänker på dej och din familj!

Kramar från Görel

Lina sa...

Jag tänker på dig och din familj och hoppas det finns någon mening med det du råkat ut för.. Men du ger verkligen mig hopp om att man kan klara av allt! Självklart satte jag in en slant, så att du och din familj kan få en härlig vår! Massa massa kramar / Lina

Lina sa...

Jag tänker på dig och din familj och hoppas det finns någon mening med det du råkat ut för.. Men du ger verkligen mig hopp om att man kan klara av allt! Självklart satte jag in en slant, så att du och din familj kan få en härlig vår! Massa massa kramar / Lina

Lina sa...

Jag tänker på dig och din familj och hoppas det finns någon mening med det du råkat ut för.. Men du ger verkligen mig hopp om att man kan klara av allt! Självklart satte jag in en slant, så att du och din familj kan få en härlig vår! Massa massa kramar / Lina

Sandra L sa...

Jag kämpar MED dig!!!
All styrka och kärlek!!
/Sandra med familj!

Anonym sa...

DU är en stark och underbar kvinna, med en helt fantastisk familj, vänner och alla som ger dig stöd här på din sida.
Givetvis ska vi alla som känner för dig och din situation ge ett bidrag till att skapa möjligheter för er att slippa tänka ekonomi. Ni ska bara tänka på varandra och vara tillsammans i kärlek&frid!!!

Jag har länkat till dig och insamlingen på min sida på Norrlandskontakten. Nu har du norrlänningar som tänker på dig!
Kram och kärlek!!!