1 januari 2009

1 JANUARI

00.00 GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA! Hela goa gänget..........
Melli var glad och nöjd att få ha firat in det nya året med både mamma och pappa hos sig!

Så här roligt hade vi igår med mycket skratt och humor.


Grill mästaren K hade grillat fläskfilen perfekt. Min älskling som oftast blir bra på kort!!Sist men inte minst trollet som sov och var vaken till och från till 02 men inte ett gnäll. Hon var oxå nöjd med att ha alla runt sig, så snäll.
Vi lämnade barnen vid 12 igår men hann inte med så mycket vila som jag hoppats på. Nacken värkte så jag tog citodon regelbundet för att lyckas göra kroppen smärt fri. Köpte även red bull som skulle pigga upp mig, det funkade!
Vi träffades upp vid 17 hos K och L, som jag nu känt i 17år! Tre bröder med sina qvinnor, jag, Henry och Exet med barnen.
Jag kan inte säga annat än att det var super trevligt, att få ha lyckan att ha såna vänner som jag har är tacksamt. Att få se barnens lyckliga miner med oss båda eller oss alla tre gör mig varm.
För mig är det en stor seger och ett mirakel att jag faktiskt klarat år 2008.
Nu ser jag fram emot 2009 och hoppas det ska bringa mig ännu ett mirakel. Känner att jag har mycket kvar att ge och få. Men jag känner mig samtidigt lycklig och lugn på ett sätt det andra sättet är såå less på att vara orolig och ha ont.
Igår berättade T för mig vad han hört av L, nått helt absurt! En bekant till oss alla hade sagt till L att håll i er nu; att jag överdriver med min sjukdom och att jag inte alls e såå sjuk??!! Jag blev helt paff, hur fn kan man tro att det skulle vara något man skulle vilja hitta på?? Att vara obotligt sjuk i cancer??? Snabbt så ju T att han blivit så arg han med och velat nocka S. Men jag kan inte förstå hur en människa kan gå runt och säga nått sånt? Många gånger har kurator S sagt till mig att hon fått förbereda folk på att jag inte ser så sjuk ut som jag faktiskt är men va fn ger de för rätt till denna person att döma mig??? Jag hoppas innerligt att jag träffar denna S och får chansen att visa henne min nacktumör som är 7.8 cm samt hela min rygg som har ca 50 tumörer så kanske hon håller *. Men vet ni vad, jag låter bara detta rinna av mig nu för jag ska inte lägga energi på nått så absurt. Over and out!
Jag tror kombinationen av citodon och vaken till 04 gjorde att jag idag sov till 13. Har nog aldrig hänt, men skönt var det! Snabbt i med citodon för att lindra den fruktansvärda smärta nacken för med sig! Sen får årets första dag bjuda på en promenad och nån bra film i soffan.
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET MINA HÄRLIGA BLOGGLÄSARE OCH HOPPAS NI FORTSÄTTER STÖTTA MIG I MIN KAMP 2009........20 kommentarer:

Christel sa...

Det gör vi Sabina, det gör vi....

malin sa...

JA det gör vi absolut Sabina! God fortsättnig på dig!!!! Vad bra att nyår vart lyckad och att du dock mådde helt okej. Vi får verkligen hoppas 2009 blir ett bättre år!!!

Många lyckopussar o kramar från mig till dig!

Helena sa...

Åppselut, håller alla tummar och tår jag har för att 2009 ska bli ett riktigt lyckoår för dig!!

Kram

Sabina sa...

SÅ klart att vi gör.
Vi är med dig, det ska du veta.
Å den där S, henne skiter vi i.
Kraaaaaaaaaaaam på dig//S (en annan S alltså)

En häxa på vift sa...

Vad ska man säga? Rikspuckon har alltid funnits och man kan väl på sätt och vis ändå vara glad då att de aldrig drabbats av nåt allvarligare än förkylningar när deras empatiska förmåga är så usel.

Men du, nytt år, nya friska tag och så hoppas vi på ett riktigt bra år där tumörer krymper och du får må så bra det bara går.

massa kramar

Jonna sa...

Ja gott nytt år till dig o din familj, jag skickar över så mycket styrka det bara e möjligt!

Borthy sa...

Gott nytt år! Hoppas att du får allt du vill och njuta utan för mkt smärtor 2009!

Det där du beskriver, att du hört någon som sagt att du nog inte är så sjuk...precis det känner jag i gen från boken jag nyss läste om en kvinna med obotlig cancer (En sorts kärlek). De förklarade det med att folk (inte de som är närmast personen men de som är mer ytligt bekanta) inte fixar att leva i "kris" som de innebär när de får höra det här mer än ca om det var ett halvår...sen blir det sådana där tankar att det var nog inte så farligt! Sjukt!
(Oj , det var svårt att beskriva :-D)

Igår tittade jag på filmklippet från TV på dig. Det var trevligt att se dig men naturligtvis jobbigt att det handlade om din sjukdom. Kram

Anonym sa...

God fortsättning på det nya året med nya mirakel :-).
Kram

julia sa...

Åhhhh, jag blir sååå förbannad, hur fan kan en människa stå och säga så helt utan grunder? Personen i fråga har inte ens en rättighet att säga så.. Sånt här gör mig bara så... gah! En person som står och säger så är i behov av uppmärksamhet och är bara avundsjuk på vilken otroligt goo persoonlighet du har!
Vilka härliga bilder du hade =) Skönt att du fick ett härligt nyårsfirande!!!
Skickar iväg massa energi till dig och hoppas att du får en bra dag!
Många kramar

Rosvikstjejen sa...

En del människor ska inte öppna munnen men de kan inte låta bli. Gör som Sabina säger, skit i S. Den människan måste ha ett heltråkigt liv.

Vad skönt att ert firande blev lyckat. Det är alltid härligt att se glada barn.

Håller tummarna för att 2009 bjuder på positiva besked.
Stora kramar
//Linda-Mari

malin sa...

Jag blir alldeles mållös! Vilken idiot! Som du säger, ingen männsiska att lägga minsta energi på. Grr jag blir arg när jag tänker på det!

Vilka härliga nyårsbilder! Och vad skoj för barnen att ha er, "alla" föräldrar med sig!! Önskar dig en härlig dag, här är det så vackert, solen skiner, fast det är 5 grader kallt!! Kramiz M

Anonym sa...

Tack för senast! Kan bara hålla med om att det var supertrevligt. Det får vi göra om snart.... Kram L&K

Kajsa sa...

Hej Sabina och god fortsättning! Vi är många som stöttar dig och håller tummarna för dig!

Man slutar aldrig förvåna sig över folk. Vissa verkar inte kloka. Men man får försöka strunta i dem. Men som sagt, man slutar aldrig förvåna sig...

Kram på dig!

Kajsa sa...

Hej Sabina och god fortsättning! Vi är många som stöttar dig och håller tummarna för dig!

Man slutar aldrig förvåna sig över folk. Vissa verkar inte kloka. Men man får försöka strunta i dem. Men som sagt, man slutar aldrig förvåna sig...

Kram på dig!

Soffie sa...

å va mysigt ni hade det
ha en härlig fredagskväll!

Jennie sa...

God fortsättning på det nya året..och jag kommer vara där för dig hela tiden och nu hoppas vi på att du ska bli frisk och må bra!!!
Kram kram från ett kallt NY

♥ Sanna ♥ sa...

underbara Sabina vill önska dig ett underbart fortsatt 2009, och hälsa att lägg inte energi på idioten kan inte ens fatta att man kan komma med en sån sjuk kommentar vad är det för idiot....
som om det är ngt man vill gå runt och "skryta" med hmmm
Hoppas att allt känns så ok det kan och vill du spy galla över idioter säg bara till jag är med och skickar all skit över dom.. ;0)
Du finns i mina tankar du unerbara tjej
ta hand om dig
KRAM

Mamma Melissa sa...

Vad säger man...? Jag tror att det enbart handlar om människor som har brist på empati... när du pekar på någon annan så riktar du ett finger mot den, men fyra mot dig själv... prova och se!

Jag är så imponerad! Att ni alla tre kan fira nyåret ihop med barnen!

Min mans föäldrar skiljde sig för 22 år sedan och det var med nöd och näppe att de båda kom på vårt bröllop... att vistas i samma rum, t.ex. när min man fyller år eller liknande... nix, har aldrig hänt. Så allt beröm till er!

Det är guld värt för era barn!

Du är en god mamma och en god människa, så visst sjutton skall du belönas med 2009 också!

Matilda sa...

Härligt att ni fick ett så fint nyår!
Bra att du inte lägger engergi på muppen som snackar skit! Även om du skulle ha haft en cancer som gick att bota så hade det väl ändå varit en allvarlig sjukdom? Vem som helst som läser din blogg regelbundet har iaf förstått! Nåja, denna S får säkert sitt straff ändå, för vem kommer att vilja umgås med en människa som snackar sån skit och som uppenbarligen är avundsjuk på en sjuk människa!? Jag har då aldrig hört på maken och då har jag ändå hört mycket i mitt liv!!!
Kram

Anonym sa...

Hej Sabina !
Vill bara skicka 1 miljon lyckokramar till dig inför 2009.
kramar Birgitta