18 september 2008

TORSDAG

Kolla syster vem Fotografen U ( som jobbar på Metro ) fick i uppdrag att träffa och fotografera, jo självaste Luke Perry i Trosa. Vem hr inte haft en cruch on him??? Tack U för fina bilder!Phu hua vilken natt, väckte säkert Henry 4ggr av olika anledningar. Hade ont som attans och kunde inte riktigt hitta nån ställning att sova på. Men när klockan ringde kände jag mig hungrig och åt en gigant frukost med Henry. Tur det för sen ringde Sköterskan C och meddelade att det blir fasta resten av dagen då hon fixat ALL röntgen ( buken, levern, lungorna och hjärnan. ) Skönt att få det gjort! Gravida L hämtade upp mig och vi begav oss till Radiumhemmet och P13. Jippie jag fick ett eget rum ( hon har lovat att jag hädanefter ska få det ) så vi satte oss till rätta. Sen kom sköterskorna in och sa att dom ändå sätter nålen i dosan trots att den är nygjord och ömmar fruktansvärt. Jag höll Ls hand och skrek rakt ut så ont gjorde de. Men sen satt den där och medicinerna börjar droppa in i blodet, hoppas dom vet åt vilket håll dom ska simma! L hade ju tagit med massa go saker med dom fick ligga kvar i väskan, suck. Jag blir alltid så hungrig när jag vet att det är förbjudet, typiskt! Sen kom Å förbi, hon har oxå malingt melanom ( raggade upp henne på apoteket i våras hihi. ) Dags färsk "hänt extra", triss lott och marabou hade hon med sig man tackar! Hon hade oxå gjort röntgen och kom därför förbi, mycket trevligt. Visade sig att dom hade gemensamma nämnare ihop, världen e allt bra liten. Man blir otroligt dåsig och illamående av beh. Efter drygt 2tim 15 min gick vi vidare till röntgen och möte där upp fotografen U. Visade sig att jag ju glömt bort att man måste dricka vatten 1tim innan röntgen, sorry U för att du fick vänta men trevligt pratstund blev det i allafall! Fick vänta ytterliggare 40min pga akutröntgen hua jag var vrål hungrig och trött men vid gott mod. När jag kom in la hon en ny infart,( suck för alla stick ) och sen kom kontrast vätskan rinnande. Blää illamåendet vred sig i magen och det blev alldeles varmt i hela kroppen, kissnödigt och det kändes ett tag som jag skulle spy men rösten sa " andas djupt och håll andan" hmmmm. Ja alla ni som gjort en vet att det är en obehaglig upplevelse. Sammanlagt tog allt 5tim, otroligt att höggravida L orkade med allt, tack pullan! Blev hemkörd och hann inte mer än låsa upp förrän Melinda och mamma kom. Mamma började genast dammsuga och plocka, underbart för jag satt som en zombie i soffan. Även stort tack till dig mamsen! Julia kom oxå med taxin och truppen var samlad. Mamma och Melinda stökade vidare och Julia var överlycklig över sitt rum och började genast leka. Henry hade ju förberett en mustig Chili con carne med potatis klar att värma, mums va god den var! Mamma åkte hem och Melinda gick till Tjejkväll på KFUM gården. Henry kom hem och vi åt middag, sen intog jag soffan. Och Ls goda morotskaka och mums med te, man ska unna sig när man haft ont och lidit som jag idag! Nu dags för IDOL och ett gott skratt!!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Sov gott,Sabina,jag tänker om dig.....Reija

Anonym sa...

Luke Perry...
Man börjar ju fatta vilken typ av män du faller för.
Vi tar ett snack om det i morgon. Efter G. Om han nu hittar till sitt rum...

Bok- och KuratorSara

Ulrica sa...

Jag har suttit som klistrad framför din blogg sen igår!Det kommer tårar och skratt, ditt språk är underbart!Ser framför mig den sprallisen som jag träffade på Pumputb i jan!Hur vi garvade,vi skulle höras efter,sen går man sin vana trogen o drar ut på tiden.Jag hoppas vi ses snart, när du orkar och kan.
*kramar om*

Anonym sa...

Förstår att det har varit en tuff dag för dig, är glad att du orkade med en liten stunds besök, synd att det inte blev nån vinst på lotten men chokladen var god, hoppas jag, kramar Åsa

Johanna sa...

Ja du visst är vi cancersystrar. Fast usch vad hemskt det låter! =)

Det är så skönt att kunna skriva av sig, det behövs!
Du får absolut länka min blogg om du vill! =)

Kämpa på nu och skriv mycket!

Kram / Johanna

peter pc carlsson sa...

Det finns så många mäiskoöden. Så mycket som ständigt sker runt om oss och som vi inte uppmärksammar.

Jag fann vägen till din blogg först idag tack vare ditt inlägg hos mig. Jag komm garanterat att återkomma.

Ta hand om dig.

jenny sa...

Tillhör natt rutinen att läsa & säga God natt till dig gumman. Skönt att L kunde vara med dig i dag.kram till dig

peter pc carlsson sa...

Svar på inlägg hos mig:
Men självklart, det känns hedersamt att du vill länka till mig. Jag vill gärna återkomma hit och läsa många fler av dina inlägg, har bara läst nåra. Sen skriver och länkar jag gärna hit också om det är ok.