14 september 2008

SÖNDAG

SKÖNA SÖNDAG!
Sov bra även i natt och vaknade ut vilad imorse men med huvudvärk. Återlämnade bilen till Brandis och tog sen en promenad från Solna till Sundbyberg. Super härligt väder och skönt att orka med en promenad. Umgicks hela dagen med lilla syster och gjorde mysiga saker. Pratade och skrattade en del. Sen märkte jag att en ny tumör börjat blöda och ringde då 320 100 och vips 30 min senare kom en sköterska hem till mig. Även Henry trillade in framåt middags tid och slängde ihop hans favorit Bolognese. Sen mys kväll i soffan.........och samla kraft för en ny vecka!

4 kommentarer:

jenny sa...

Hej gumman.
Va mysigt det lät med ridturen,fina bilder.Härligt att du haft en skön helg både me vila & roligheter.En hel dag med lilla syster mår man alltid bra av!hälsa henne.Ha de gått i veckan så ses vi snart.godnatt kramar Jenny

Anonym sa...

Hej Sabina,
vi följer din kamp med både smärta och stark beundran! vilken smittande livsglädje och vilken styrka att dela med dig så öppenhjärtligt av det du går igenom.
You rule girl!
Fortsätt "fånga dagen" och vi hoppas att behandlingen till slut ska ge verkan. Ha nu en toppenhelg med tjejerna i riktig "Sex and the City" anda! Kram, Maria&Jocke.

Anonym sa...

Hej Sabina!Jag har aldrig tidigare längtat efter att läsa något på nätet,men jag ser fram emot att läsa om din vardag och hur du får allt att låta så positivt trots allt.
Du är super tjejen.
Vill gärna att vi träffas snart/Kram från kusin Anette.

Anonym sa...

Hej Sabina här kommer min första kommentar till dig, du och din " boksyster " är riktiga glädjespridare,hur ni skämtar om både det ena och det andra trots era sjukdomar,själv har jag en röntgen på torsdag du är inte på KS då och får din behandling, nu är det dax för godnattsagor.
Kram Åsa