2 september 2008

TISDAG

Äntligen hemma igen!

Efter 15 timmars försening landade vi på arlanda. Natten spenderade vi i en grymt lyxig svit på ett lyx hotell.

Jag tänkte överlåta det mesta som hänt oss till min duktiga boksyster! Hon kommer att skriva mer utförligt om hur vi haft det på resan. Men det har varit jätteskönt och jag har badat mer än jag skulle( för det gick ju inte att låta bli att guppa ut på madrassen.) Det var roligt att lära känna boksyster med familj bättre och det har varit mycket skratt men även en del seriösa snack. Jag blev ju även 34 år där nere och jag hoppas innerligt att det inte var min sista födelsedag ( tyvärr kan man ju ej låta bli att tänka tanken ). Tumörerna har fortsatt att komma och jag har känt ett antal nya (suck )!!Hösten är här och nu fortsätter allvaret! Trodde jag skulle träffa läkaren G idag men det var inte förrens imorgon, så idag är det provtagning och tumöromläggning. Dom har ju börjat blöda igen, flera av dom..... Väldigt orolig för morgondagens besök, vet ju att spridningen inte upphört och jag kommer fråga igen "hur länge orkar kroppen stå emot?" "vad ska vi pröva nu?" Jag känner ett förtroende för G men har märkt att han oxå blir frustrerad när inget verkar funka på mig! Det är ju trots allt mindre en ett år sedan han sa till mig -Du är så gott som frisk, du har ett exceptionellt (stavas det så???) immunförsvar.
Vart tog det vägen??
1 kommentar:

Rubin sa...

Skönt att du ändå hade en veckas "lugn". Du får tänka att DU är exceptionell!!!! och unik - skönt att du ger läkaren något att jobba med.
Berättade om dig för mamma, hon som alltid envisades med att göra piroger. Hon hälsar så mycket i alla fall och givetvis fick hon tårar i ögonen när hon såg dig på aftonbladet.se.
Skönt att du är tillbaka, så att jag kan läsa din blogg.
Bamsekram!