22 september 2008

MÅNDAG
Många timmars sömn blev det inatt, skönt! Nu börjar ju portacaten läka och göra mindre och mindre ont. Igår kände jag mig dåsig, svag och trött hela dagen. Förrutom lite näring så blev det mest soffan igår. M och C var förbi med lite fika bröd och matbröd ( Anna Skippers limpa och ett hälsobröd ) mums va gott. Men morotsdrickan därimot uppskattades bara av Julia haha men det är ju tanken som räknas C.....
Imorse var jag på VC och det verkar som tumörerna inte blöder lika mycket längre och mitt blodtryck var 120/80 bra va! Och jag har lagt märke till att tumören jag har på höger arm blivit mindre samt den som sitter på vänster axel ( tidigare som en pingisboll ) krymt till hälften. Känns toppen att för första ggr på 9mån se tydliga skillnader. Jag hoppas hoppas det är på rätt väg. Sköterskan från Melanom mottagningen ringde och jag förklarade läget, hon skulle rådgöra med Läkaren men trodde det var biverkningar samt stress. Det hade inte heller kommit nått svar från röntgen läkaren ännu, varför måste de dröja så??? Helt oki för mig att anpassa mig efter dessa biverkningar bara jag vet att det inte är något annat. Har ju faktiskt mått förvånansvärt bra hittills så nu kanske det är dax att må sämre och vara tröttare. Vägen upp till VC tar ca 7min men efter det är jag helt slut, kan fortfarande minnas när jag sprang milen 2ggr/v. Känns som jag lider av astma, helt andfådd. Vi får väl se vad jag får för svar, sköterskan skulle höra av sig senare i em. Har lite filmer jag får titta på för idag ska jag ta det lugnt, bara vila i soffan....Jag älskar ju hjärtan, hittade detta puder med glitter (älskar ju glitter oxå ) från collistar som jag bara var tvungen att ha ( använde ju fördelsedagspengen från mamsen ) och är såååå nöjd!

9 kommentarer:

Ulrica sa...

Har också varit på vårdcentralen på morgonen för att lämna blod. Vad trött man blir när det sitter någon nybörjare, som inte kan sticka, där och ler fånigt åt en.
Spenderade även 1750 kronor på Apoteket, som hittat. Köpte fyra Trisslotter som tröst... Nu blir det soffan för mig med!

Många kramar Boksyster.

peter pc carlsson sa...

Hoppas att du får det bra i soffan när du ligger och kollar på film. Ovishet är bland det svåraste vi har att hantera att stå ut med. Så hoppas att du får svar snart.

p.s. vill gärna ha ett gästbloggsinlägg av dig.

Helena sa...

Sitter egentligen hemma och jobbar men har inte kunnat låta bli att sitta här och läsa i din blogg. Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, känner jättestarkt med dig, kanske för att vi är lika gamla, kanske för att jag också har två döttrar och har blivit mer medveten om min egen sårbarhet sedan jag fick dom, kanske för att jag som du solat, och även solar, mycket, kanske för att flera av mina närmaste, visserligen de flesta i hög ålder, drabbats av cancer.

Det känns så fruktansvärt orättvist och jag vill skicka dig en stor kram och säga att fortsätt kämpa och jag kommer hålla alla tummar jag har att allt ska gå bra för dig och din familj!

Designa din blogg sa...

Hej!
Vad härligt att jag kan vara en liten ljuspunkt i din tillvaro. Jag hoppas att jag kan hjälpa till med nåt smått iaf.

Hoppas att det är goda utsikter på att bekämpa cancern, och att du klarar det galant!

Stor kram!

mia sa...

Snubblade in här och blev berörd av din blogg, kämpa på håller tummarna för dig! Kramar

Mia sa...

oj, blev visst fel länk.

Anonym sa...

Vilka fina bilder:))
Håller tummarna för att röntgensvaret blir till din fördel.
Ha det bra..
Hälsningar U

Lotta sa...

Fan va snygg bloggen har blivit!! Du e väl för vass..Tur du hittat massa kul på nätet som du kan slå ihjäl tiden me..Trodde jag skulle få ringa i natt men icke!! Mannen jobbar natt´så nu borde de väl kunna hända..HOPPAS HOPPAS!!! Han får hämta upp dej på vägen i brandbilen..Fina bilder dock en du kan ta bort..Linda den jäven blir ju alltid så snygg..haha! Vi hörs i natt..Kram kram Lotta

Helena sa...

Verkar inte gå att svara på ditt mail, jag får tillbaka att det misslyckats hela tiden så jag skriver här istället.

Jag gör i princip inga desinger längre pga tidsbrist och pga att jag haft lite taskigt med inspiration sedan separationen från mina barns pappa i juli, men hade det varit någon blogg jag velat designa så hade det varit din. Dock är det så att jag är riktigt usel på blogspot-bloggar, har försökt göra en sådan förut utan att lyckas bra alls, tyvärr... Jag KAN egentligen inte det här med HTML osv men när det gäller blogg.se-bloggar har jag lärt mig vad som är vad och kan göra designer pga det.