2 september 2008

Dags för födelsedags presenten från L

FLYGNINGEN!!

Jag hade missförstått de hela, trodde vi skulle flyga helikopter haha. Men det var ju ett propellerplan. L polisvän C är pilot och flög oss över Stockholm och flera andra ställen och berättade även under flygningen vad allt var i headsetet. Bak satt L & J så jag fick sitta fram! Helt otrolig känsla, magnifik! Väl där uppe i det blå fick jag även prova på att styra planet men det var lite läskigt, jag som är höjdrädd dessutom. Känns som man testar allt nu, för man kan väl knappast vara närmare döden är vad jag är? Vi flög 50 min men de kändes som mycket längre! Jätte härligt speciellt när vi lyfte och landade, förstår varför killar får detta som en hobby!

Tack L för en super rolig present!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Välkomnen hem vännen.
Förstår att ni haft en underbar resa,vill höra mer sen!Längtar till våran lilla tjej helg,rå om varandra & prata/skratta.(kanske leka förlossning) Vilken härlig present att få flyga.Håller tummarna för dig hos doktorn.HÅRT.
godnatt kramar från mig Jenny

Ullis sa...

VÄLKOMMEN HEM FRÅN RHODOS :)!!

Efter att ha läst både din & "boksysters" blogg låter det som om ni har har haft en härlig resa!! Vad kul för er att komma iväg & få lite annat att tänka på...

..Jag är en trogen läsare även av "boksysters" blogg & hon verkar vara en helt underbar tjej & gissar att ni var ett glatt, positivt gäng som åkte..

..Och du har varit "uppe i det blå" igen såg jag... Vilken härlig födelsedagspresent!!

Massor av kramizar till dig & familjen!!! Hoppas att vi ses snart!! //Ullis