14 september 2008

LÖRDAGKVÄLL

Vi kom inte iväg förrän vid 15 men åhhh så härligt vi hade i skogen, jag och seffe. G oxå så klart!
När man måste tanka på sitt må bra konto ska man definitivt ge sig ut i skogen och lyssna på tystnaden och känna alla lukter. Trots att tumörerna gav en brännande känsla i rumpan gick det super bra idag, börjar känna mig säkrare och säkrare. Vi var ute en hel timme och det känns att hösten är här sååå kallt men friskt i luften!
Efter ridturen skjutsade G mig först hem och bytte om och sen vidare till Brandis där man blev bjuden på middag. Sen spelade vi lite guitar hero och snackade lite. Även M och M kom dit. Har mått bra idag men framåt kvällen börjar kroppen säga ifrån och tröttheten infaller.

Har fått många mail som muntrar upp mig och blev speciellt glad idag över att nån som har samma cancer form som jag hörde av sig och sa att jag hjälpte den att finna styrka, kändes extra bra!


Imorgon kommer Henry hem, känns skönt, har saknat honom mycket. Men vet att det var bra för honom att få åka bort lite och få träffa sina nära och kära. Vet att det är en tuff situation vi lever i och det är även viktigt för honom att fylla på må-bra-kontot.


2 kommentarer:

G sa...

Vad fin du är på Seffe gumsing :) Jag vart lite lerig men det var det värt, allt för dig min vän! Så fantastiskt skönt i skogen, vilket lugn. Bara man klarar sig undan fästingarna ;-)

Älskar dig min vän!
G

Susie Kate Mela sa...

oh, rida,, det saknar jag! jag älskar att rida, det är jag är helt i harmoni med mig själv på något vis.

Ta hand om dig!

Kram från Susie