26 september 2008

FREDAG KVÄLL


Nu börjar min må bra helg! Vi gick över till våra närmaste grannar ( dörr i dörr ) och käkade en super go middag ( kräftor,paj och sallad ). H jobbar som sjuksköterska och hon tar alltid hand om mig ( gav mig sprutor i 6mån, tagit bort stygn på alla ställen jag op och lägger om mina tumörer vid behov ) så en alltiallo. Jag lyckades ju slockna till mellan 16-18 så jag vart ju riktigt pigg samt besvären i luftrören har nu nästan helt försvunnit. Vi satt och pratade om allt, R jobbar ju med Autistiska barn och hade en hel del tips vi kan använda på Julia. En mysig kväll och en bra början på en må bra helg jag bestämt mig för att ha. Jag har lagt undan alla tankar tills nästa vecka och ska bara ha trevligt i helgen!
( Tack för alla tips om hur man ska må bättre! )

4 kommentarer:

Ingela sa...

Hej. Din blogg berör väldigt mycket. Jag är också på resa i Cancerlandet och har precis som du bestämt mig för att det här är en Må bra-helg. Hoppas att din helg blir härlig!
Kram bc-busan Ingela

En häxa på vift sa...

Det låter som en riktigt bra kväll. Man behöver såna också. :)
/Nettan

Anonym sa...

Härligt..............
Njuuuut, det är du värd:))
HälsningarU

Anonym sa...

Hej Sabina!
Tack ännu en gång för din positiva inverkan på andra! Jag tänkte ha en gnällig helg (ska börja med ett halvårs jobbig behandling från och med i morgon). Jag tänkte verkligen stanna inne och tycka synd om mig själv - men efter ditt positiva inlägg bara måste jag rycka upp mig! Nu ska jag banne mig också må bra den här helgen och lägga bekymren åt sidan tills det är dags att ta itu med dem.
Ha det bra så länge, nu ska jag ut i solen!
Ta hand om dig!
Valeska :-)