4 september 2008

TORSDAG

Det är inte alltid bra att somna tidigt för imorse vaknade jag 05 och kunde absolut inte somna. Kom ju dessutom på att jag glömt blogga....

Kl 10 promenerade jag upp till vårdcentralen för omläggning. Tidigare har jag ju varit på ks men nu var det dags för vårdcentralen att ta över. Det tog väldigt lång men dom var väldigt hjälpsam och gulliga. Fick även ett nr som jag kan ringa på helgerna om jag behöver omläggning! Toppen!
Eftersom jag är så infektions känslig fick jag munskydd på mig när jag gick därifrån, ja folk tittade konstigt! Träffade upp min mentor Å som jag känt länge länge och åt en god lunch, ute så klart. Jag hann med att berätta det viktigaste och hon lyssnade trots att vi blev avbrutna konstant av mobilen. Har nån i min närhet som är väldigt ledsen just nu och då får man ju ställa upp som kris jouren. Sen kom pastor och boksyster och vi hade ett intressant samtal om både det ena och andra. Skyndade sen hem och möte upp barnen, Julia var även idag på gott humör och tjoade och tjimade. Själv var jag helt slut, med frossa och skakningar tog jag täcke och kudde till soffan och sjönk ner. Kände även av en ny knöl som är på väg upp i ryggen som smärtar. Låg där tills Henry ropade att middagen var färdig! Tack för att du tar hand om oss så bra!
Måste ju bara få säga att min kompis brandis ( brandmannen C hunken ) är med i atavahuset nått slags bigbrother. Man har kameror hemma hos sig sen bor man i ett hus, kika in och rösta www.atavahuset.se Han är en stört skön kille med mycket humor men han har även en allvarlig sida när man behöver det. Han är oxå sjukskriven nu så man kommer ha mycket sällskap i höst. Like like alot......

Bäst att sova nu blir en tuff dag imorgon med lilla boksysters begravning.

Natti natti

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Vännen

Hoppas det gick bra idag och att det blev ett fint avslut.

Jag "läser dig" varje dag.

Kramar

Ullis sa...

Hej vännen..

Tänker på dig/er (även på "lilla boksysters" nära & kära)extra mycket i dag & skickar en stor kram.. Jag finns här för dig!

// Ullis