20 september 2008

LÖRDAG

Idag skulle jag åkt ut till Marholmen ( Norrtälje ) med mina goda vänner. Redan igår anlände den första truppen och idag skulle vi andra fyra åkt ut till ett stug område med härlig natur men... Igår kväll fick jag bröst smärtor och kände mig tung i andningen hmm konstigt för det kom så plötsligt. Vi bestämde oss i allafall för att åka in till KS akuten och kolla upp det. Jag fick komma in fort och hamnade på Medicin. Fick träffa en läkare som hade telefon kontakt med onkologjourläkare. Man tog ekg på hjärtat och prover men som tur var visade det inget. Men dom var ändå lite tveksamma och ville hålla mig kvar för observation, jag sa nej. Visste att det finns ju inget dom kan göra ändå och jag ville bara hem och sova. Det kanske bara är en dold panik ångest attack som man tydligen kan få när man legat under press länge. Eller metastaser i lungorna som gör sig tillkänna, får hålla ut till Måndag när jag kan få flera svar. Åkte hem och sov dåligt men sov ändå! Vaknade och kände samma sak, känslan i lungorna sitter kvar. Jag var tvungen att tacka nej till vår planerade myshelg i Marholmen. Kändes jätte tråkigt då vi planerat detta länge och mina goa vänner har fixat och trixat med allt! (Jag är jätte ledsen att jag fick ställa in men hoppas ni har lyckats njuta och mysa ändå.) Har legat större delen av dagen i soffan och känner att nått är fel, kan ej sätta fingret på det men kroppen känns inte bra. Har ont när jag andas och har ett tryck över bröstet. Melinda åkte med Mormor till Trosa på kalas och ska sova där. Henry passar upp mig och är ett stort stöd. Min oro nu är att jag blir sjukare i min cancer och inte kommer må lika bra som jag har gjort, jag hoppas att detta bara är sviter efter en tung vecka med mycket jobbiga saker......vi får väl se!

8 kommentarer:

Vida sa...

Hittade hit från en kommentar hos Enbart. Jag var en av de som följde Maddes blogg men inte för att den handlade om den jävla idioten utan för att den handlade om livet och livsglädje.

Jag vill bara säga att jag hoppas att det "bara" är en reaktion efter en stressig vecka och att du snart mår bättre.

Vida

Anonym sa...

Hej! Har följt dig och dina boksystrars kamp under några veckor.
Hoppas av hela mitt hjärta att du mår bättre efter nattens sömn.
Tänker på dig väldigt ofta fastän jag inte känner dig och håller mina tummar så hårt att de snart är blå;)
Många kramar till dig från en medsyster som också en gång i tiden var drabbad av detta fruktasvärda.

Anonym sa...

Kram

Anonym sa...

Syrran,

jäkligt trist med helgen som inte blev av men å andra sidan kommer det många fler så istället för att tänka på att du missar en helg med dina vänner så se hellre fram emot nästa gång ni alla åker iväg och rår om varandra...

Det är med all sannorlikhet precis som du själv skriver en dold panikattack för allt som händer och hänt den senaste veckan. Hoppas att du får en god natts sömn och kan vakna upp med nya friska tag imorgon...

Många varma kramar storesyrran i Trosa

Anonym sa...

Hej
Jag har läst din blogg och blir orolig över det du berättar...du borde kolla genast att du inte fått proppar i lungorna...ökad risk om man har cancer. Önskar att allt går väl. Det kan visst vara ångest men det är viktigt att du blir undersökt ordentligt.
Anonym

Katja sa...

Älskade vännen, hoppas verkligen du mår bättre idag och att du har fått sova inatt. Alex väckte mig kl.6 idag o vi kollar på Postis Per ;)

Kram Katja

peter pc carlsson sa...

Var dag har nog av sina plågot, ja det var ord jag hörde när jag var liten. Så är det verkligen i vissa fall, var dag finns det många som har mer än nog av sina plågor. Ändå, åndå klarar ni av dem. Dagarna och plågorna.

Svar på ditt inlägg hos mig:
Du det gör mig glad att du vill gästblogga hos mig.

Malin sa...

Jag är ledsen över att du behövt drabbas av denna sjukdom, men vill samtidigt uppmuntra dig att kämpa! Mirakler sker faktiskt varje dag, och framstegen inom sjukdomen gör stora framsteg också! Kul att du kikade in på min blogg! Ha en bra kväll!