29 september 2008

MÅNDAG

Måndag morgon.....har hunnit med VC på morgonen och gick därifrån på en promenad. Har bestämt mig för att försöka gå en sväng varje dag för friska luften skull! På en Måndag kan man ju vara ärlig med hur man mår egentligen; Huvudvärk som kommer och går ( vaknar med den hmm ), sen har det ju ömmat en del runt porten och idag känner jag tydligt 3 små tumörer som kikat fram ( dock under huden ). Får en känsla att dom under huden fortfarande sprider sig medans dom i huden stannat upp ( syns ju tydligt på flera. ) 3 dgr kvar tills man får lite svar och hur vi ska göra med allt nu.

2 kommentarer:

A-K sa...

Hej Sabina!

Vill bara säga att jag tycker du är helt fantastisk. Läst din blogg någon vecka. Jag håller tummarna för dig!

Kram
Anna-Karin

Borthy sa...

Hej. Borthy här.
Du är så stark som skriver om det här. För mig som just kommit hit och tittat gör det fruktansvärt ont i hjärtat att höra om din vardag.
Antar att det också är mina egna rädslor som kommer upp till ytan. Man vet ju att det kan lika gärna vara jag.
Jag är annars ganska bra på att skjuta svårigheter och hemska saker ifrån mig. Det är kanske så man måste göra när man är frisk vad vet jag?
Jag jobbar som intensivvårdssjuksköterska och älskar mitt jobb. När du skriver om din port-á-cath som stort för dig de senaste dagana känner jag hur viktigt såda saker är för den enskilda, sådant som bara finns i min vardag....konstigt.
Känns skrämmande att läsa när du berättar hur du känner nya tumörer. Du är så stark och fantastisk som ser det fina i dagen och väljer livet varje sekund i denna stora skräck som jag antar det är.
Jag blir darrig bara jag läser om det.
Förlåt att jag skriver så konstigt här, orden kom som de kom. Antar att det här inte är vad du vill få som kommentarer, den stora rädslan utan mer stärkande ord men det första som kommer till mig är rädslan och undran hur du klarar dig.
Ska inte skriva mer om rädslor till dig, det bara kom just nu. Ska hjälpa dig att fokusera positivt allt jag kan men du verkar väldigt bra på det själv! Kämpa utav bara fan. Du är otrolig! Hur kan jag stötta?
Kram