16 september 2008

TISDAG

Ännu en god natts sömn om än något kort! Tycker det är mysigt att kunna äta frukost med Henry. Sen gick jag loss på att städa toaletten, alltid lika fräscht efteråt. Dom ringde från KS och ville ha dags färska prover inför op imorgon så det var bara att kasta sig iväg. Efteråt hämtade A från Kalmar upp mig och vi åkte och käkade lunch och sen vidare ut till Barkarby. Gjorde värsta klippen till Julia på Polaren och Pyret ( tycker om utförsäljning ) en helt ny höst garderob! Tycker om att umgås med A, han är en mysig och trevlig prick! Han skjutsade mig till Brandis för att sen köra hela vägen hem till Kalmar. Brandis och jag satt med varsin dator och klurade hur man kan klistra in nya saker i bloggen. Ni ser nog resultaten på bloggen! Tycker ju om att ha lite koll vart ni kommer ifrån och hur många ni är! Sen kom Henry med lite middag som vi åt tillsammans. Därifrån till boksyster för att fika och byta lite Rhodos bilder. Hon hade säkert 5 olika fikabröd förslag så jag visste inte vad jag skulle välja, allt lät ju sååå gott. Vi mumsade kärleksmums och chokladbollar, super smarrigt. Fick dessutom med mig 4 rutor att smaska på imorgon när jag förmodligen har lite ont! Dom bodde jätte fint och hunden Doris fastnade snabbt för Henry ( han har den effekten på tjejer! ). Även här blev det lite knep och knåp med datorn och jag fick tillslut in en ny räknare, blir spännande att se! Idag har varit en bra dag, har mått bra.

5 kommentarer:

Ulrica sa...

Skit i groddarna och ät mina kärleksmums istället! Det var så roligt att ni kunde/ville komma hit till vår enkla boning. Nu ska jag frossa i härligt varma Rhodosbilder. Lycka till i morgon, jag tänker på dig!
Kram från din Boksyster.

lotta sa...

Håller tummarna för dej imorgon! Det ska nog gå bra,skönt att mannen e me! Ta chansen å få en skön fylla innan så e saken biff!!! Klart att du mått prima idag med snygga o goa killar vid din sida.Då kan man ju bara må som en prinssesa,du har alltid lyckats omge dej med snygga män!!!!Inte konstigt vi haft så kul på krogen!!Haha..Vem glömmer Beckham?? Haha Sov gott Pullan kram LOTTA

Efwa sa...

Hej Sabina!
Att jag kommit in på din blogg är helt o fullt din "Brandis" fel ;-) Åsså det faktum att jag faktist såg en av gångerna när du var hemma hos honom och tyckte att du verkade helmysig.Sen blev jag ju helt klart sorgsen, och intresserad när jag fick höra om din sjukdom och allt, har själv en cancersjuk svärfar, precis diagnosticerad, dock inte med malignt melanom utan en cancer i matstrupen.

Är själv halvklen, men herregud vad jag skäms över mitt gnällande när jag läser din blogg, jag har ep och kronisk värk, absolut inget livshotande och jag blir så imponerad, och faktiskt inspirerad, av dina rader. Man lever här och nu, oavsett om man är så lycklig att det bara är "små-krämpor" och jag lär mig en hel massa av dig, kommer att stanna kvar om det går bra?

Själv är jag ensam m en 16-årig dotter, puberteten japp, har en särbo, fd sambo, 30 mil bort och inväntar klartecken att få gå tillbaka till jobbet efter 8 år hemma.Är lite äldre än dig, hela 40, men har väl snart förlikat mig vid det faktumet och jobbar på med projekt starta upp o njut NU istället för imorgon! Låter härligt att du fått tag i en så bra kurator också, den psykiska biten måste vara tung att orka med och allt stöd är guld värt.

(antar att det faktum att min moster avled i malignt melanom och min mamma lider av hudcancer, dock en basal....nånting, som återkommer men inte är malign kanske också fanns med i tanken när jag letade reda på dig...vill gärna veta och förstå vad som händer, ligger ganska nära mig också då jag var en solmänniska utan Guds like..)
(oops, min korta presentation blev visst jättelång, ska inte bre ut mig så nästa gång jag skriver, lovar ;-) )

Katja sa...

Tänker på dig idag gumman!! Allt kommer gå bra. Imorse när jag köpte latte på "Foodwise" här i Sumpan fick jag med mig två stora bitar med hembakad blåbärspaj o vaniljsås som jag skulle bjuda en vän som jag tyckte om på tyckte han som jobba där..... Då tänkte jag ju på att de va du såklart!! Men jag antar att jag får trycka i mej allt själv då du nog inte har vägarna förbi här idag... Eller vill du att jag ska komma förbi med en bit?? ;) Messa isf så grö jag det direkt!!Kram kram

Anonym sa...

Godmorgon,hoppas det går bra idag! Vill bara berätta att du är
"Min lilla morgon drog"

Kramar Malin