22 september 2008

MÅNDAGKVÄLL

Tydligen får jag vänta ett par dagar till innan röntgen svaret kommer! Jobbigt för ena sekunden tror jag att det inte finns något för att i nästa tro att jag e full av dom! Lika bra och lägga tankarna åt sidan för tillfället!
Jag hade ju tänkt kolla film idag men fastnade på en innehållsrik blogg http://www.designadinblogg.se/ och gjorde om min blogg lite eller rättare sagt la till. Såg dock att klockan visar vintertid nåja snart dax ändå om en månad. Hittade även till www.helenasnackar.blogg.se/bloggdesign wow vad häftiga bloggar hon designat. Försökte mig på att skicka ett smör mail i hopp om att hon skulle anta min utmaning ( min blogg ) men hon hade tappat inspirationen för tillfället ( se kommentaren tidigare idag ). Får väl känna mig nöjd med min egen design då! Fick även frågan om jag ville göra ett gästinlägg hos Enbart ( som jag länkat till ) JA ABSOLUT va roligt!!! Gillar hans sätt att skriva! Kolla även in Goda Nyheter som jag lagt till. finns något för alla att läsa där!
Julia var på strålande humör då hon kom hem och satte genast igång att leka och sprida saker i hela lägenheten. Melinda kom hem, stängde in sig på rummet och kom ut en kvart senare fullt sminkad. Vad säger man? Hon fick faktiskt inte gå ut så. Tycker det kan vänta nått år men det blir många fajter. Sur gick hon till en kompis. Julia somnade tidigt redan 19 efter ett antal böcker ( fortfarande teletubbies som gäller ). När jag låg brevid Melinda på kvällen sa hon helt spontant; - när du dör har jag bara pappa och henry ; - när du dör kommer jag sakna dig ; - jag hoppas du får leva det här året ut. Helt lugnt och som om det vore vilket samtals ämne som helst. Känns skönt ändå att hon kan prata om det så lätt och vågar uttrycka sig så. Men klumpen i bröstet är stort. På tal om det känns det fortfarande ett tryck i bröstet dock något mindre. Känner mig dessutom super trött så snart blir det bingen......

Jippie ÄNTLIGEN klart! Våran bok ges ut i mars 2009 av Nordsteds förlaget/ Prisma ( se kommentaren ) nu ska release partyt planeras!!!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ok, nu är jag helt oprofessionell:
Visserligen har jag firat med några glas vin ikväll att boken som alla undrar över, som handlar om de tre boksystrarna Sabina, Ulrika och Hanna kommer att ges ut av Nordsteds förlag/Prisma i mars 2009. (Det blev klart vid tretiden eftermiddag - man är ju inte Liza Marklund...) Men nu gick det lite för snabbt för mig i bildbytena mellan drinkar, beacher och barn! Vem är vem? Teppo, Henry?
Sabina, jag sa ju i fredags att du skulle skruva ner tempot lite...

Du vet, jag tror på dig och har pratat med Hemtjänsten. Du kommer att få hjälp med dammsugaren. Och lite till.

Stor kram

Bok- och KuratorSara

Anonym sa...

Hej Sabina !

Jag har följt det du skrivit de senaste veckorna. Du är så otroligt stark och positiv (positiv har du ju alltid varit).
Synd med Marholmen i helgen men det kommer säkert fler tillfällen, det är så roligt att "tjejgänget" håller ihop efter alla år.
Jag är övertygad om att både du och din "boksyster" hjälper många unga i samma situation med att ni skriver så fint och positivt om allt.
Jag håller tummarna för dig ang röntgensvaret. Men du vet att det sker mirakel.
Ville bara skriva och säga att vi tänker på dig.

Jättekram från mig
Kerstin (Jennys mamma)

Kram från Lasse också

Katja sa...

Hej min vän, va fint du har gjort med bilder o allt!! Är hemma o är förkyld idag synd annars kunde vi ha setts:( Håller alla tummar nu för att svaret är bra. Kramar från mig

En häxa på vift sa...

Hej Sabina. Visst hängde du på april-barn förut? Tyckte nämligen du verkar bekant och än mer med barnen då jag också har en 01:a.
Usch vad tråkigt att höra om din sjukdom, finns det ingen bot alls?

Ialla fall, jag har varit in och gjort en snabbdykning. Får jag så vill jag gärna länka till din blogg så blir det lättare för mig att kika in ofta och kolla senaste nytt då jag är ruskigt dålig på att hålla ordning på mina bokmärken.
Hur som, ha det så jättebäst du kan.
Kram Nettan

Peter W sa...

Sabina, läser allt du skriver. Har tyvärr ingen dator hemma så jag måste läsa på jobbet vilket är lite pinit eftersom jag blir aldeles tårögd när jag läser... Tänker ofta på dig när jag har det "jobbigt" och inser att det inte är så farligt med tanke på hur orättvist livet är för andra. Försöker njuta och uppskatta varje dag som jag får leva utan att vara sjuk. Det är lätt att glömma hur lyckligt lottad jag är som får vara frisk. Hoppas du mår bättre idag! Kram Peter