5 september 2008

FREDAG

Stressad morgon eftersom jag skulle ta prover kl 9 och det inte kom nån skoltaxi till Julia. La märke till att vädret växlade, regn och sol vartannat. Börjar väl vänja mig så smått att bli stucken men gillar det inte. När hon dessutom sa att idag tar vi 5 extra rör till forskningen du godkänt var det bara att luta sig tillbaka. Känns som självklart att man ska hjälpa andra! Efter det fick jag träffa en sköterska för genomgång av nya medicinen. C är väldigt gullig och duktig på att så utförligt som möjligt tala om allt för mig. Förmodlingen inget håravfall och med rätt medicinering inte så mycket illamånde. Sen var det lite små saker med inget jag inte haft förrut. Så det känns som att jag är redo att pröva nästa nu!!

Sen hann jag bara med en snabb fika hos brandis innan det var dax för begravningen.
Skönt att möta upp boksyster med man, kurator, fotografen och pastorn. Tillsammans gick vi in i kapellet, där stod kistan med lilla boksyster i och på den ett fotografi av henne tillsammans med blommor. Väldigt vackert och stämningsfullt. Blev imponerad av prästen, han var så lättsam och berättade saker som fick en att le när man tänkte på henne. Det var dock väldigt sorgligt och tungt att se familjen och då kom genast tankarna till en själv; Är det min tur nästa gång? Hur vill jag ha det? Bestämde mig för att det är nog dags att skriva ner sånt! Efteråt var det fika och vi satt och pratade om lite allt möjligt, kändes som ett fint farväl av lilla boksyster.

Väl hemma kom frossan och tröttheten efter en lång dag, la mig i soffan när C ringde från ks och meddelade att värdena fortfarande var för låga och det blir förmodlingen ingen beh på måndag. Hm attans oxå, jag som har mösseberg inbokad ( rehab i Falköping ) måndag em. Dessutom känner jag ju hur rackarna härjar fritt och kommer en efter en. Måste få beh snarast!! Julia var fortfarande på gott humör och lekte med sin dockor. Vilade en stund och la sen Julia innan jag åkte till M. Mina goda vänner M, C och M hade ordnat en mys kväll så jag fick först en gigantisk, underbar bukett, paket ( 4 pocket böcker ) och grekisk middag! Vi hade trevligt och gick igenom allt som hänt sen sist! Fick även ett fint armband från E ( butikschefen på mix it mitt jobb ) Tack för uppvaktningen!

2 kommentarer:

Ulrica sa...

Det var inte lite du blev uppvaktad. Först av oss på Rhodos, sen en flygtur och slutligen med middag och paket. Ja, en del är då populära! Kan de där vita blodkropparna ta och föröka sig på en jävla snabb så vi kan göra Mösseberg tillsammans (och med Åsa). Jag håller tummar,tår och annat utstickande (!!??). Kram Boksyster.

Anonym sa...

Jag ville bara säga att jag läser din fantastiska blogg! Och ber till Gud att du ska vinna mot Tengil (Läste även Daniel Edmans blogg). Du verkar stark! Och din blogg är väldigt öppen och bra. Tack för bra läsning. Kram Angelica