11 september 2008

TORSDAG


Våran lilla fotosession i relaxen!
Till skillnad från andra fick jag ju nöja mig med ett klassiskt fotbad med enbärs olja!

Vaknade redan 04.20 men insåg att jag faktiskt kunde sova 1 tim till. Det var mörkt ute när jag tog mina väskor och smög ut ( jo boksyster jag kom ihåg smörgåsen i kylskåpet haha ) taxin kom i tid och det tar ju bara 5min så jag fick vänta en kvart på tåget. Det verkar vara konferans tider så tåget va ju fullt, satt riktigt illa men kunde ändå läsa min nya pocket "smuts" riktigt spännande! ( Tack för den vänner! ) Drygt 2 tim och 25min senare rullar tåget in, jag är HEMMA igen....och där står min "kulta rakas" ( älskling på finska ) Mysigt! Vi åker raka vägen till KS för provtagning, blodtryck och urinprov. Idag gjorde det riktigt ont med att att sticka i armen, verkar ha fått lite ärr bildning. ( Typiskt för min kommentar sist! ) Såg bra ut tom vita blodkropparna hade stigit till 3.4 inte illa så kl 11 kör vi igång. Hann hem och byta om och äta lite frukost. Mamma hämtade mig 10.45 sen bar det upp till P13. Fick en erfaren sköterska men trots det gjorde de fruktansvärt ont, skönt att hålla mamma i handen. Sammanlagt tog det 4.5 tim där och jag som var så jätte trött. Försök vila sa sköterskan hmm jo jo lättare sagt en gjort i denna 4 mannasal, grannen bredvid hade hörlurar och övade antagligen för idol, det lät illa! Den mittemot suckade högt och hostade, den snett mittemot hörde nog illa och hade högsta volym på sin mobil som ringde konstant och pratade högt i tak. Så någon vila/sömn var det inte tal om. Och när jag skulle gå stack sköterskan in ett schema alltså mitt nya liv; 1dag beh, dagen före och dagen efter prover av alla slag, så klart är jag glad att dom e noggranna men men. Bara att gilla läget samt att dom på mottagningen/beh.avd verkar inte ha samma syn på vilka biverkningarna blir. Fick höra igen att håret kanske trillar av, ok då men vill faktiskt vara beredd på de! Åkte därifrån helt slut som artist och ramlade bums i säng. Sov en hel timme skönt. Sen kom Henry och lagade god mat till mig. Vidare till soffan känner mig rejält sänkt. KL 20 idol mitt favvo program , man får garanterat en rejäl dos med skratt! Dax att sova nu, trött men vid gott mod känns bra att ha gifterna simmandes i blodet på jakt efter sitt byte!

Jag blir verkligen rörd och glad av alla kommentarer, känns skönt att ha er med mig, hade inte en aning om att ni är så många....så när känslan slår till skriv nått till mig!

5 kommentarer:

Annelie sa...

STARKA STARKA DU, Nu får hoppas på denna behandlig.
Kram Annelie

Anonym sa...

Tjena tjejen!! Hoppas att behandlingen fungerar för dig!!! Kämpa på!!!
Kram Carola

Ulrica sa...

Din lilla råtta, vilken bild!!! Vi tycker att det är så tomt här utan dig. Hoppas allt har gått bra i dag. Många kramar från Boksyster och Mössebergssystrarna.

Marre sa...

Hej Sabina,
du vet säkert det här redan.. men om du nu inte gör det så: Handla Emlakräm på apoteket och lägg en klick med plast över i båda armvecken innan du åker in på provtagning nästa gång. Fungerar utmärkt!
Lycka till

Emma sa...

Nej nej, "Kulta rakas" betyder "Guld kärlek" på finska. Inte älskling :)