23 september 2008

TISDAGVill bara tala om för alla som inte visste att det skrivs en bok om mig och mina boksystrar och hur vi lever med vår sjukdom som nu alltså fått ett förlag Nordstedt / Prisma som ska ge ut den och den väntas dyka upp i bokhandeln Mars 2009.

Sov inte bra pga av Henrys snarkningar, som tur är har han inte såna nätter allt för ofta! Morgon rutinerna gick smidigt idag och när Julia åkt iväg så läste jag tidningen i lugn och ro. Sen åkte jag till boksyster för en fika, bjöds på både mums mums och cheesecake riktigt smarrigt! Vädret var ju oxå kanon idag, härligt! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och vips hade fyra timmar gått. Skönt att prata av sig. Hon tyckte att tumören under ögat minskat, så nu är det flera som faktiskt minskat och gått tillbaka. Underbart! Åkte hem och hamnade framför datorn och alla dessa sköna bloggar jag hittat! Julia kom hem och vi fotade lite ute ( bilden ovan ) och lekte ute en stund. Ville överaska Melinda med att städa hennes rum och hon blev glad ( bilden ovan ). Henry skulle jobba sent så jag fick laga middag, korvstroganoff stod på menyn. Grejen var bara att jag samtidigt höll på med min blogg och brände maten lite. Har ju varit så bortskämd hittills med att Henry alltid fixar med maten att jag glömt bort att man måste stå vid spisen haha. Kolla även bilden på min fina dosa ( portacat ) som har läkt så bra! Läxläsning med Melinda och hårtvätt på Julia stod på schemat för kvällen. Sen självklart Idol som bara måste ses. Har inte hört något om röngten idag heller. Har mått hufsat idag med endast huvudvärk och lätt tryck i bröstet!

7 kommentarer:

jenny sa...

Hej gumman.
Jobbig väntan...(på rtg svar)va glad jag blir om du kommer till L i morgon,hörde något om lunch & hår fix.Vilka fina bilder du ordnat me.
Jag förstår att det är tugnt men skönt att Melinda ställer raka frågor om döden,barn konstlar inte till det...Som alltid tänker på dig så...godnatt vännen

ullis sa...

Hej vännen min...

Jag sitter på jobbet & har en lugn stund & gick i vanlig ordning in på din blogg för att få ett hum om hur du mår... Vad fint du har gjort & vilka otroligt fina bilder på dig & familjen.. Vilka söta flickor du har...

Skönt att du känner dig piggare nu vännen.... Kanske var det en reaktion av cellgifterna som gjorde att du kände dig sämre i helgen..

Vilken stor & klok dotter du har vännen... Måste kännas skönt att ni kan prata om det som är svårast utav allt att prata om...just döden.. Jag kan förstå att Melinda har många tankar & frågor... Lilla gumman... Skönt att hon orkar & vågar prata om det..

Hoppas att vi ska kunna träffas snart...Vi kanske kan sitta ute på er altan & fika eller äta lunch tillsammans om solen skiner... i annat fall får vi sitta inne och mysa...

Längtar efter att få träffa dina små sötnosar också... Saknar er!!!

Kramar från mig...

En häxa på vift sa...

Hua,väntan är jobbig.

Visst är blogg-världen rätt fantastisk! Jag fick upp ögonen i slutet av förra året... sen satt jag nog mer eller mindre fast. *s*

Sofia B sa...

Heeeej Sabina, kul att läsa din blogg. Jag är hemma och är mammaledig och även jag skriver blogg. Jag har ju tid får sådant nu, hehe.

Kraaaam

-Sofia

Helena sa...

Vad roligt med boken, grattis!

Anonym sa...

Hej,
Flera som minskar, hoppas med dig.

Kram

peter pc carlsson sa...

Tack för som vanligt bra servering.


Älskar och gillar er.