6 december 2008

FREDAG















































Började dagen med en lång promenad med grannen, super skönt att komma ut och röra sig lite. Sen åkte jag till Lotta och Mille, även vi tog en promenad och handlade lite lunch. Jag är ju Milles nanny och får ju chansen då att ta hand om honom mmm mysigt! Sen klippte Lotta mig vilket var länge sedan då jag trott att jag kanske skulle tappa håret. Vi softade och snackade gamla minnen från förr då vi var vilda och galna.
Sen åkte jag hemåt i spöregnet ( suck ) och väl hemma väntade ett brev från KS. En tid till förberedning av strålning som jag nu ska få i nacken. Den 12/12 ska jag dit och besöket tar ca 1.5 timme och man ska då röntga DT och markera ut. Nåja det ska väl bli bra det!
Vid 18 åkte vi till min barndomsvän Nadja och hennes kille Anders ute i Orminge på middag. Dom hade slagit på stort och bjöd på en underbar trerätters middag med spännande innehåll ( se bilder på förätt och efterrätt ) som vi njöt av. Sen Idol så klart, är mycket glad över dom två finalisterna...... Katten Iza gillade Henry mycket och fann hans knä inbjudande. Trevligt att hittat tillbaka till varandra vännen, snart får ni komma till oss så ska vi försöka bräcka er hihi!
Magen har varit lite orolig idag med en del magkatarr men annars har jag mått helt oki!
I helgen har Melindas skola julmarknad men tyvärr kan / vågar jag ej komma för det är inomhus och en massa barn / vuxna som kan smitta mig och jag måste hålla mig frisk nu när jag både ska få beh + strålning!! Men hoppas det går bra att pappa och mormor kommer istället!
Imorgon fyller Lotta 35 år och jag ska dit och passa Mille medans hon stökar undan lite sen ska Henry laga maten och komma dit med den, även Lina med familj kommer......en lugn skön kväll väntar!!








7 kommentarer:

Gbgmamman sa...

Fina bilder! Tycker du är så grym på att hela tiden sysselsätter dig och har att göra. Ibland fattar jag inte varifrån du får kraften! Tänker ofta på dig och de dina, kramar!

En häxa på Vift sa...

Han är söt, lille Mille. :)
Bra att du fick tid så snabbt också vad gäller tumören i nacken, nu vet jag ju inget alls egentligen om strålning så jag vet inte hur många strålningar som krävs för att få bort den men håller tummarna för att det blir en lyckad behandling ialla fall.
Tack för grattiset också. :)
Kramis

Anonym sa...

Vilka härliga bilder =) Skönt med en promenad sådär.. Man får lite frisk luft å rensa tankarna me =)

MÄngder av kramar till en kämpe.

Anonym sa...

så fina bilder du visar idag,
skönt att komma ut lite det har vi med gjort idag lite pulka blev det:O)
ha en goo kväll

Unknown sa...

Skönt att komma ut på en promenad. Själv är jag värsta soffpotatisen. Du ser, orkar ju inte ens komma över till dig och hämta mitt kaffe.

Vilka fina bebisbilder.

Ja även kissen är ju underbar.

Kram

Anonym sa...

Vad trevligt det såg ut...och gott!
Har du metastas i nacken eller vad är det som ska händer där?
Har du sluppit att tappa håret under all behandling? Vad skönt i så fall. Är du orolig för strålningen eller hur känns det? Äsch...det var ju dum fråga, klart att du är. Kommer att tänka på dig.
Verkar som du hittills haft en fin helg. Kram

Anonym sa...

bästaste nanny!!!!!!!!!!! Du e toppen Mille blir så bortskämd, du är som gjord för att ha ett helt fotbollslag, igår hade du ju även turen att få gosa me Ted!!! Alla barn vill va hos dej!!!!!!!!!!!! SÅ GLAD ATT VI FÅR DEN HÄR TIDEN TILLSAMMANS!!!!!!! Vi kan verkligen skratta ihop som bara systrar kan!!!! Tusen tack för en super middag,som slutade med att 3 småbarnsföräldrar somnade i soffan!!!! haha love you L.O.T.T.A