3 december 2008

UTMANAD


Jag har blivit utmanad och utmanar alla som vill att lägga upp detta på sin blogg!
Enbart "Länk till Lucia!"
Det är snart jul och vi funderar alla på vad vi skall ge, vad vi skall göra med alla de pengar som brinner i fickan.-----------
Kopiera denna text och lägg till ytterligare minst en person som du utmanar i Länk till Lucia! Är du inte utmanad, känn dig ändå fri att delta i Länk till Lucia!
Tanken är att vi i bloggvärlden skall skapa en lång länk med bloggare som antagit Enbarts utmaning att länka till insamling mot cancer. Vi som länkar har också givit minst 20 kr till insamlingen "Den jävla idioten" tillägnad Medeleine Deckert. Länken skall hålla minst till Lucia. Vi vill sprida ljus över alla som drabbats av cancer och bidrar på detta sätt genom att länka och att skänka.
Madeleine har lämnat världen men Tim 11 år kämpar. Det är inte mycket jag kan göra mer än att skänka pengar till insamlingen "Den jävla idioten" och att sända en tanke till Madde som lämnat och Tim som kämpar (och ALLA ANDRA som kämpar mot "Den jävla idioten").

Följande har utmanats: Enbart som startat utmaningen samt, (KOPPIERA IN ALLA SOM DU UTMANAR HÄR), Ajaxen, Beppe, Diqueen, Enbart, Eva, Helene, Lena, Malin, Nina, Petra, Princess 55, Sanna, Tess, Vida, Yllegarnet.
Vill du veta mer?
Enbarts Blogg, Maddes blogg, Maddes mamma Anne, Davids blogg, Barncancerfonden, Ttela artikel, GT-artikel, Radio Väst inslag (17 minuter in).Tims blogg, Tims mammas blogg, Aftonbladets artikel om TimPeter PC CarlssonInlägget är pingat på Intressant. Samt på http://www.nyligen.se/ För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna och cancern skall bekämpas.

1 kommentar:

Malin sa...

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Självklart är jag med! Visst har jag varit arg, tänk om de kunde fatta att det är människor de har att göra med! Hoppas du får en fin dag! Kramiz M