2 december 2008

TISDAG
Det är tur att dom bättre dgr är fler än dom sämre!
Natten var jobbigt, svettades så mycket och fick byta lakan.....sen kom Julia och trängdes med oss! Inte van vid att ha barn i sängen, vill ha mycket plats!
Nåja när Julia åkt kastade jag mig iväg till läkaren. Fick ju träffa J idag istället vilket var bra! Jag frågade en massa saker och fick ganska bra svar. Han var nöjd med responsen på gifterna jag tar. Och utan att tjata kom vi överens om att jag ska få ta bort den i nacken och hålla upp med avastinet 6v. Han sa att det inte var livshotande att hålla upp den tiden. Då e jag absolut med på op då den i nacken ömmar och gör ont. Sen sa han som alla sagt att det gäller att leva här och nu och eftersom jag mår bra ser prognosen just nu bra ut! Jag gick mycket nöjd därifrån och imorgon ska jag på konsultation med en kirurg. Det blir nog op innan jul, klart man blir lite orolig att det ska göra ont men ack så skönt att få bort den stora tumören!
Jag åkte till Lotta och Mille. Vi åkte sen till Fullerö i Uppsala, en inrednings butik med cafe. Jätte mysigt med julmusik och lussebullar. Och lill prinsen hade växt såååå mycket. Jag bar han hela tiden och gosade med honom. Super härligt att bara lukta på bebis!
Kl 16 mötte jag upp barnens pappa och vi gick på samtal i Melindas skola. Hennes magister var nöjd med henne och hon sköter sig ( för det mesta ). Behöver lite extra stöd i matte bara. Men vi pratade om allt och det känns skönt för mig att hon mår bra trots omständigheterna. Hon hade sagt en gång att jag var sjuk och hon var rädd att jag skulle dö inför klassen! Även de känns bra att hon kan / vågar uttrycka sig.
Efter middagen gjorde barnen klart pepparkakshuset som nu står klart i fönstret. Nu är det jul stämning hemma och när ljusen brinner kommer det en härlig doft av kanel/äpple.
Imorgon väntar;
* Provtagning
* Tandhygenist
*Konsultation med kirurgen
* Läkarbesök med Melinda
* Möte med barnpsykologerna
Puh en full rulle dag! Och sista kvällen med barnen.....................6 kommentarer:

julia sa...

Bebislukt e såå gott, verkligen något speciellt!!!
Skönt att du ska få ta bort tumören i nacken!!
Hoppas allt går bra imon å glöm inte att andas!!!!

Kramar

Stellan sa...

Va härligt för dig att få såna besked av läkaren och att du nu ska få ta bort den i nacken som besvärar dig. Får se hur det går för mig i morgon. Svårt att se fram emot en cellgiftsbehandling, men man måste ju.........

KOCKIS sa...

Jihaa *L*
Vad bra! Både att du svarar på 'giftet' och att du får bli av med fulingen i nacken. Har du tur kanske dom andra fulingarna ser vad som händer med dom som får för sig att växa å blir rädda och krymper =)
Sköt om er Kram Kockis

Sabina sa...

Skönt att höra att du kände dig nöjd med svaren du fick.
Bebisdoft är den bästa av dofter.
Kramkram

pc sa...

Klart att barnen är rädda att du skall dö. Så är vi ju själva mer eller mindre, rädda att vi skall dö. Mest att riskera att dö ifrån barnen. Men det akn vi inte göra mycket åt.

Det låter så skönt att du har hopp och att det ser bra ut. Det glädjer mig djupt in i mitt hjärta trotts att vi aldrig har träffats.

Skär bort skite, kasta den till vargarna eller till vad som. Men släng bort "Den jävla idioten".

Jag har en utmaning till dig. En utmaning där det krävs lite engagemang, inte mycket men lite :-)

Jag vill gärna att du är med i den långa länkkjedjan till Lucia som nu startas. Samtidigt ger vi som är med minst 20 kr till barncancerfonden samt får en massa länkar till vår egen blogg. Kolla och kopiera det som finns på följande länk. (Du skall sedan sprida till ytterligare minst en bloggare).

http://enbart.blogg.se/2008/december/utkast-adam.html

Tack för att du bekämpar cancern och nynazismen :-)

♥ Sanna ♥ sa...

Alltid lika mkt för dig hur hinner orkar du tjejen. Jag hoppas att du mår så bra du kan och vill du är du välkommen ut i skärgården där jag bor och hälsa på man kan åka bil hekla vägen.... finns bro....
KRAM