19 december 2008

FREDAG

Julias julavslutning var riktigt mysig med sång och spel, fika med lussekatter och pepparkakor. Julia tycker mycket om sina fröknar B & C och överlämnade lite julgodis som tack för den här terminen.
Tipp tapp och en annan fin julsång framfördes av dessa söta tomtetjejer. Dom var jätte duktiga och dansade runt och stampade fötterna precis i takt!

Kl 14 var det dax för Mellis julavslutning. Inte lätt att hitta till Hedvig Eleonora k:a på Östermalm, tycker inte om att köra i stan så svårt att hitta parkering oxå. Men k:a är väldigt vacker och pampig. Vi blev bjudna på vacker, stämningsfull julmusik och ett å annat julspel. Melinda ser du här vad hon skulle vara....... Jätte duktig var hon i allafall. Lite jobbigt har jag dock att besöka kyrkor för det väcker många känslor. Vill inte få negativa tankar. Vädret hmm så fruktansvärt trist men man får försöka tänka bort det. Melli fick en julklapp från sin goa fina Emil.
Innan Mellis avslutning var vi i Stinsen och bytte lite kläder, inte lätt att ha en envis tonåring som vill ha allt som mamma inte vill att hon ska ha. Men man får väl ge sig. Men silvertajts är det verkligen snyggt??? Lunch hann vi med men som vanligt dagen efter smakar allt illa och jag fick inte i mig många tuggor, starkt va de me bläää. Nu ska jag vila en stund före vi ska på lite inflyttningsfest hos grannen, blir nog inte så många vilket passar mig perfekt med en lite skara.7 kommentarer:

Soffie sa...

men å vad fint det va på julavslutningarna så mysigt och att få två på samma dag,,
hoppas du får en härlig fredagskväll,

Anonym sa...

Silvertights är inte snyggt på nån..men tonåring? 11 år?

Anonym sa...

Hej, kul att se dig i kyrkan idag!
Näe du håller med sånt plagg passar ingen i, hahaha.
Vi var och klippte emil på vägen från kyrkan,,så nu e han riktigt snygg! Han tycker själv han ser ut som James Bond.
Kram på dig
Malin

KOCKIS sa...

Hallå Sabina.
Visst är det skönt med lite jullov nu?! Att bara vara och ta dagarna som dom kommer (som barnen bestämmer att dom ska bli)...
Det är två riktigt fina tjejer du har. Sköt om er och ha en trevlig Helg Kramar Kockis

julia sa...

Åh vad mysigt med julavslutningar.. Saknar det verkligen enormt mycke..!

Hoppas du får en bra helg!
Kramar

Malin sa...

Härligt att det gick så bra hos tandläkaren. hon var verkligen superduktig!! Och vilken härlig julavslutning! Ha en underbar lördag! Kramiz M

Mir sa...

Nu har jag suttit här i timmar,läst,förundrats,gråtit,skrattat,uppskattat och förundrats igen.
Började från det senaste inlägget du skrivit och arbetat mig bakåt och med hela mitt hjärta kan jag säga att jag tänker på dig, din styrka och din familj.
Känner mig en aning ordlös, trots allt.
jag hoppas att denna natt är mjuk mot dig,att du får drömma och känna lättnad.
Ljus //Mirlinda