10 december 2008

ONSDAGGårdagen spenderade jag i soffan. Vädret lockade inte för någon promenad och Lottas son R var sjuk så jag kunde inte åka dit heller!
Vid 16 så åkte jag till Linda, vi tjejer skulle fira Lotta som först ut av oss blivit 35! Vi startade med lite bubbel sen tvårätters middag med avslutande paradis ask. Vänner är härliga. Ska citera ett sms från Lotta; Tänk va rika vi är som har så många goa riktiga vänner! Jag är i allafall världens lyckligaste 35-åring, tack vare er!
Och så känner jag med. Vi hade så mysigt och trevligt igår och i timmar satt vi och diskuterade familj, jobb och karlar så klart! Mille åkte runt bland alla famnar och jag bytte hans blöja.
Klockan var närmare 01 när jag körde hem Jenny, Lotta och Mille.
Måste vart så trött för jag vaknade inte förrens 08.30. Flög upp då jag har tid på VC kl 08.45 för provtagning. När det var klart tog jag en liten promenad och fika med grannen, då ringer barnens pappa och frågar om jag kan ta barnen tidigare. Självklart även om det krävs lite om strukturering av allt! Men barnen är alltid välkomna hit! Melinda blev dock lite ledsen och jag tror att kanske det har något med mötet hos barn psykologerna att göra???!! Så ikväll ligger jag brevid henne en stund och kollar Greys när hon sover!
Imorgon behandling igen och fredag DT inför strålning! En rolig sak är att M ringde och fråga om jag och Melinda ville gå på faddergalan på lördag! Blir nog skoj! Tjingeling!

8 kommentarer:

Sabina sa...

Ja man ska verkligen vara tacksam å glad för att man har många härliga vänner, dom växer ju inte på träd=)
Härligt att höra att du/ni hade en fantastiskt trevlig kväll å tur du inte försov dig.
Faddergala sååå trevligt, kul för er.
Kramkram

Anonym sa...

Ser ut som en trevlig kväll med dina vänner. Det är härligt med vänner man kan lita på. Hoppas annars att du känner dig så bra du kan och ha det jättebra. Varma hälsningar U

julia sa...

Att vara rik handlar verkligen inte bara om pengar... Det är såå mkt mer...!!!
Hoppas allt går bra på behandlingen =)
många kramar

Big mama sa...

Har man vänner så har man allt! :D

Malin sa...

Den som har å fina vänner är verkligen rik! Ni ser verkligen ut för att ha haft det bra! Söt bebbe också! Jag har en utmaning till dig på min blogg! Kramizar M

ullis sa...

Hej vännen...

Låter som om du har haft flera trevliga dagar & mysiga middagar den senaste veckan!! Ja, det är sant att goa vänner gör livet rikare & så pass mycket lättare...

Hoppas att behandlingen går bra i dag...

Jag tänker på dig & skickar en stor kram till dig älskade vännen!!

Ullis

En häxa på vift sa...

Lät som en helmysig kväll med tjejgänget. Vänner är ovärderliga, har jag märkt än mer nu då jag liksom bor så långt ifrån alla och har fått börja om helt från början i nytt land.

Kram

Helena sa...

Åh vilken tur du har som har barnen hos dig för tidigt! Jag lääääängtar tills i morgon när mina kommer igen också :)

Sov gott!

Kram