11 december 2008

TORSDAGGick inte att sova med cortisonet och en snarkande gris brevid mig i sängen......så jag kände mig sååå trött när Julia kom in och väckte oss 06.22. Efter alla åkt till sitt och innan jag skulle på behandling besökte jag P och fick lite frukost där. Vi hade bara 1 timme på oss men hann med och vädra det viktigaste. Jag åker oftast ensam till beh nu så jag får chans att läsa lite, men idag var jag trött tror att jag tom slumrade till en del. Hämtade även ut lite mer emla kräm och plåster samt betapred, bäst att passa på innan högkostnads kortet går ut 21/12 hihi. Efter det var tanken att jag skulle ha vilat en stund men hamnade i samtal i 2.5 timme och försökte lösa en konflikt som uppstått. Många har blivit sårade och jag hoppas nu vi löst detta och alla kan gå vidare. Jag vill inte vara osams med nån och tycker det känns tråkigt att man inte kan förstå varandra bättre. Toppen på det ringer barnens pappa och även hann känner sig nere, får trösta lite där med. Trots att jag e super trött åkte jag hem till honom och hämtade alla barnens kläder för att underlätta när han flyttar. Nu ska jag kolla "himlen kan vänta" med Henry och tillåta mig att gråta lite över allt hemskt som drabbat oss unga människor mitt i livet! Och imorgon ska jag resa mig upp och fortsätta min kamp mot tengil, jag ska göra en fixtur alltså mäta ut en mask som jag ska ha vid strålningen som ska ske 23/12 och 30/12.9 kommentarer:

julia sa...

Jag satt med ner vid tv:n och kollade på himlen kan vänta... Skönt att få ut lite gråt =)

Va nu rädd om dig.
Mängder av kramar, tänker på dig ofta!

Sabina sa...

ÅÅå såna här dagar nere dagar suger. Stackars.
Att inte få sova dessutom då blir man ju inte människa på hela dagen.
Skönt att få gråta lite, det behöves.
Tänker på dig och skickar massor av styrkekramar till dig.

Anonym sa...

Jag tror det är bra att du tillåter dig rasa ut och gråta emellanåt. Att allt det du bär inom dig får komma ut. Först efter det kan man få luft igen för att fortsätta kampen.
Tråkigt att bråk ska behöva ta energi från dig! Fattar inte människor bättre än så?!
Själv väljer jag koppla bort människor som bara tar energi, livet är för kort för att slösas på negativitet.
(Här menar jag dom som klagar och bråkar om allt och inget och som ALDRIG tillför något gott i livet, kanske mår dom också bättre utan mig. ;) )

Ha en skön helg och hoppas du får lugna och sköna nätter så du kan känna dig utvilad på dagarna.

Elin sa...

Hej vännen.
Kommer inte ens ihåg hur jag hittade hit från början, men jag vill bara säga att jag hejjar på dig iallfall!
/elin

Kajsa E. sa...

Hejsan!

Jag såg också "Himlen kan vänta" igår. Riktig lipvarning. Livet är orättvist. I vilket fall så hejar jag på dig i din kamp! Du är stark som till och med stöttar andra.

Kram på dig och trevlig helg!

Anonym sa...

Igår var Himlen kan vänta känsligare än vanligt för oss, min sambo har en hjärntumör och de visade ju mycket om just det igår. Men det är en bra ventil att se det, att tillåta att tårarna kommer för det behövs. Följer din blogg, och den är intressant för mej som lever med en cancersjuk, genom den kan jag lättare förstå hur min sambo tänker.

Håller tummarna för dej i din kamp mot tengil!!

Kram Fia

Anonym sa...

Hej! Ville bara säga att du ofta är i mina tankar. Du är en riktig kämpe i den tuffa resa du gör. Hoppas du/ni får en riktigt bra helg och försök att undvika människor omkring dig som ger negativ energi. Stor kram A

2anewlife sa...

Hej vännen.

Det låter som en dag som tog mycket av din energi.
Hoppas att konflikten löste sig så du slipper lägga energi på det. Jag klarar inte av att titta på Himlen kan vänta, kanske är det för tidigt för mig.

Hoppas att ni får en bra helg.
Många kramar

En häxa på vift sa...

Hjälp vilken dag!
Hoppas allt redde upp sig ordentligt bara nu och att du får vila ordentligt innan strålningen. Bra att behandlingen kommer igång så snabbt ialla fall.

Kram och ta hand om dig