15 december 2008

MÅNDAG


Jag känner mig sjuk!
Orkar inget nu, dagen har jag spenderat i soffan. Det känns inte roligt alls, då blir man ännu mera arg över allt. Mina två tumörer som sitter på skinkan vill inte sluta blöda och det är ju inte så att man direkt vill be Henry lägga om dom!! Kan inte sitta eller ligga på rumpan, urch vad jag piper och låter tråkig!! Vännen J har fått hjälpa mig 2 ggr med omläggning trots att det känns jobbigt att be om hjälp.
Henrys mamma hade gjort en god plommon kräm som jag mumsade på i min ensamhet. Somnade en stund innan Julia kom. Klädde på mig och vi åkte med vår goa vän A till stinsen. Skönt att komma ut lite. Det är såå lugnt där, nästan inget folk alls. Julia träffade tomten och blev glad! Jag hade nog mumsat lite för mycket på plommon så jag höll på att inte kunna lämna toaletten. Hemskt! Vi åt en middag där men märker att man har en annan smak nu i munnen så allt smakar illa. Lasagnen var inte god, men de va lussebullen och chaite. Julia var snäll, hon satt i vagnen för foten gjorde kanske lite ont.
På tal om det så visade inte röntgen nått men hon verkar ha fått en inflammation. Men som tur är det bättre nu och hon leker.
Ikväll blir det cityakuten och tidig sömn.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Men stackare! Låter ju helt fruktansvärt, klart du ska gnälla.
Jag känner mig hängig o trött, men jag e bara förkyld. Är helt slut efter min promenad med hunden. Jag fattar knappt att du orkar göra så mycket saker som du gör.
Åh vi var i Stinsen den 13 när ni var och bowlade, dom har en jätte gullig barnaffär där, med jättemysiga leksaker! Vi shopade lite julklappar till våra små i trä.
Kram kram från Malin

Jennie sa...

Du har all rätt i världen att få klaga!! Hoppas att du får mer ork snart och att tumörerna slutar att blöda. Tur att du har vänner som kan hjälpa dig, önskar att jag var närmare. Hoppas ví kan hitta tid att prata över webcam i veckan!!
Styrke kramar

Pernilla sa...

Vännen, många kramar till dig.

Pia sa...

tusen varma kramar från Dalarna.Hoppas det blir bra med dig

Anonym sa...

Hej!
Läste om denna studie,,

http://www.sentoclone.se./index.php/se/kliniska-provningar/planerade-provningar
det verkar intressant.
Hälsn Lotta

Anonym sa...

Klaga på fina starka människa som kämpar så mycket. Vi är nog många här i cyberspace som önskar att vi kan bära lite av din klagan. Och det gör vi. Klaga på!
Mycket, mycket styrka till dig när din egen makalösa kraft inte räcker till.
Varma hälsningar/Magdalena

julia sa...

Uscj låter inte kul alls... Och det är ju faktiskt som du så många ggr skrivit till mig, bloggen är till för en själv och då ska man klaga om man känner för det. Läsarna väljer vad de vill läsa och om!
Hoppas att du känner dig lite bättre imon och att du får nåt slut på tumörernas blödningar...
kramar

sofia B sa...

Hoppas du mår bättre imorgon. Och såklart får du klaga.D verkar ju såååå stark trots sjukdomen!

♥ Sanna ♥ sa...

Som sagt sabina håller med dom andra, klart att du får klaga..
din smärta kan nog ingen tänka sig..
ge inte upp kämpa som du gör..den 23 dan för julafton inte kul.. vad gör man vid strålning måste man ligga kvar vad tror dom om kölen i nacken??Vad tror du??
Jag tänker på dig konstant!!!
KRAMISAR och styrke energi från bloggvännen..

Katja sa...

Gumman! Tänker på dig och lider med dig när du mår dåligt. Ring mig idag om du vill jag är hemma med Alexandra. Varma kramar

Anonym sa...

Du har all rätt i världen att klaga! Jag tycker att du är duktig och kämpar på bra. Du engagerar dig i dina vänner, skriver blogg, bryr dig om din släkt och framför allt gör du saker för och med dina barn! Ärligt talat så har jag många gånger undrat hur du orkar? Sen att du mår dålig nu kan ju vara så enkelt att du bär på någon infektion i kroppen. Det är ju tyvärr dessa infektionstider.
Kram - krya på dig!

Anonym sa...

Syster yster, fy va tråkigt att du känner dig sjuk och trött... Hoppas att du får känna dig lite piggare snart igen!

Puss o kram lillesyster

En häxa på vift sa...

men usch och fy, låter defintivt inte roligt alls det där. Och jag som tycker det brukar vara illa nog att få en finne på skinkan... :(
Hoppas du piggar på dig lite ialla fall och att resten av dagen kan bli bra.
Kramis

LOTTA sa...

Hej gumman!du om någon har rätt att klaga...har bakat maries goda mjukpepparkaka som du ska få när vi ses..man mår sååå bra av att fika lite!! skulle vilja att du ber alla goa läare att gå in o rösta på 2anewlifes blogg tycker att hon är klart värd allt ljus i mörkret som hon kan få!!! hon kämpar på så otroligt bra tycker jag!!! precis som du!! du behöver få lite kärlek av Mille hör jag! ses snart...kram kram L.O.T.T.A

Malin sa...

Tycker du verkligen att du klagar? Jag känner tvärtom, hur du kämpar, hittar på bra saker för dig själv och din familj, hur du hela tiden försöker....och hur SÄLLAN du klagar!!!Vi andra, som inte har ått att klaga på egentligen, klagar över småsaker! Hoppas strålningen tar riktigt snabbt så det känns lite bättre i allla fall...... ALla styrkande och uppiggande kramarna jag har, till dig från mig!