17 december 2008

ONSDAG

Jag och min kulta rakas i somras innan han skulle på hawaii fest!
Puerto Rico Mars-08 Jag och syster yster ska försöka att åka nästa år igen, vi hade en jätte skön vecka!!


Våran lediga dag startade med ett besök på VC för prover. Sen åkte jag och fixade naglarna fina och Henry tränade. Sen träffade vi upp Janne i sumpan för en fika. Han spelar ju och sjunger så jag har ju förrut frågat honom om han skulle vilja spela på min begravning / vårat bröllop ( får väl se vilket som hinner först?? ). Det ville han och vi har idag gått igenom några låtar och i Januari ska han komma till oss med gitarren och spela dom. Han e verkligen super duktig så det känns kul. Han tyckte iofs att de kändes lite skumt och sitta på ett fik och prata begravning rakt upp och ner. Han menade på att han inte gett upp hoppet.
Det vill jag ju oxå förtydliga att jag inte heller gjort på nått sätt men vill gärna ha vissa saker klara. JAG kommer fortsätta kämpa så länge det går!!!
Sen åkte vi vidare till Toys rus och lite andra butiker runt om , det va lite folk ute. Skönt att handla i lugn och ro. Men de var svårt, vad ska man köpa egentligen??? Det dom önskar sig eller det jag tycker dom behöver???
Även lite mat inköp blev det, vi slog till med lite lyx mat ( ryggfile, championer, gratäng och en stor sallad ) och satt länge och käka. Utan avbrott av nån som ville ha hjälp. Sen slog vi in alla klappar och lyssnade på julmusik, hög julstämnings faktor!! Glömde ju självklart ta mina cortison tabl i tid så få väl se när man kommer i säng ikväll.
Greys och Desperate har ju sändnings uppehåll så man har ju inget att se på, kanske ska försöka läsa ut boken.

Imorn tar jag Julia till tandläkaren innan behandling, jobbigt för hon är så rädd och skriker som en gris. Dom är ju proffs på eastmanna men ändå........
5 kommentarer:

julia sa...

Blanda lite, de dom behöver och lite som dom själva önskar sig!!!!
Bara för att man planerar utöver vilka önskemål man har om de blir begravning så betyder ju inte de att man gett upp, absolut inte. Självklart vill man gardera sig ifall att... alla ska ju någon gång ha sin egen begravning.
Du är en kämpe utan dess like, den som säger annat har ingen verklighetsuppfattning...!
Många kramar

Anonym sa...

Men sätt fart! Gift er! Det är väl inget att vänta på? ;)

Klart du inte gett upp. Du gör det varje människa borde göra, vare sig man har sjukdom eller inte. Tyvärr har vi inget bäst-före-datum utan vi håller så länge vi håller. Man ska njuta som om varje dag vore den sista. Alla borde göra det! Men lättare sagt än gjort. ;)

Hoppas tandisen är snäll mot lillan.

Kram!

Anonym sa...

Otrolig människa är du, har sagt det förut och säger det igen........Hoppas din helg blir julmysig o bra,kram/U

Sabina sa...

Jag tycker oxå att du ska försöka blanda lite, något som dom önskar sig och lite nyttiga saker.
Förstår lilltjejen, tandläkaren är ingen höjdare, jag är oxå JÄTTE rädd för han/henne.
BRA att höra att du inte ger upp, skönt tycker jag. Du är min superhjälte, tänker på dig jätte ofta.
Måste oxå säga att klart ni ska gifta er, det vore väl något med ett nyårsbröllop, vackert, fint och förhoppningsvis lite vitt=)
Kraaaaaaaaaaaaaaam

2anewlife sa...

Jag tolkar det inte alls som att du har gett upp, tvärt om. Jag tycker det är modigt och ansvarsfullt av dig att planera och fundera på hur Du vill ha det. Jag har planerat min begravning fast jag inte är sjuk, för jag vet hur mycket det underlättar för de som är kvar. Jag tar inte livet för givet och skulle det hända mig något som vet min familj hur jag vill ha min begravning.