14 december 2008

SÖNDAGRedan 3 advent.....
Natten var svettig och varm men eftersom jag somnade redan 21 igår ( tjejerna stökade runt till 23.30 ) och låg kvar till 9.30 så kändes det ok. Men jag har värk konstant i nacken.
Jag åkte och hämtade Julia vid 12 och sen åkte vi till M, N, Fanny och Andreas. Där skulle vi ha lite glöggmys. Det var uppdukat med en massa go saker och min favorit blev mjuk pepparkaka ( den va ljuvlig ) och lussebulle så klart. Julia blev glad när hon fick mata Fanny med gröt. Barnen lekte och vi vuxna fick umgås. Mille sov hela tiden så det blev inge mys med honom.
Innan vi skulle åka så fick Julia ont i foten, såg inte att de hänt nått speciellt men hon kunde inte ens stödja sig på den. Jag fick lyfta henne till bilen, väl hemma vart de värre. Hon grät och hade jätte ont. Vi beslutade oss för att åka in till akuten. Eftersom jag är infektions känslig ringde jag hennes pappa. Han kom dit och löste av mig och Henry. Det är så svårt när det gäller Julia för hon kan inte förklara. Vi får väl se vad det visar sig, antagligen inget men lika bra att kolla upp allt!5 kommentarer:

Helena sa...

Håller tummarna för att det inte är något galet med Julias fot, måste vara jobbigt att inte kunna åka med själv när ens barn ska till sjukhuset. Eländiga skitsjukdom!

Hoppas du får sova gott och svalt inatt!

Kram

♥ Sanna ♥ sa...

Hur gick det med julias fot vännen??
Och hur mår du??
Känns det ok??
StyrkeKramar från en som tänker på dig..(har haft lite jobbigt med skolan och inte orkat svara på bloggen.. men nu är jag på gång ;0)
KRAM

julia sa...

Hoppas innerligt att det inte är nåt farligt med Julias fot nu då!
Åh mjuk pepparkaka, de blev man ju inte lite sugen på =)=)
Hoppas att du får en bra måndag nu =)
kramar

2anewlife sa...

Håller alla tummar för att det är bättre med Julias fot idag.
Hoppas du får en bra vecka.
Kram

Malin sa...

Visst är det sanna ord? En värmande hand och ett hjärta som förstår, går inte att köpas för pengar! Hoppas det gick bra med foten? Kramiz M