8 december 2008

MÅNDAGIdag har varit en sån där trött dag! Gick ändå och mötte upp Jenny på ett lugnt, mysigt fik nära mig. Tiden gick fort då man alltid har mycket att prata om och jag blev bjuden på varm choklad med pepparkaka.
Hade fått en återbudstid hos läkaren G idag och åkte dit. Men han hade inget att bjuda på förrutom " Jag vet inte, vi har ingen statistik på det m m " så jag åkte inte klokare därifrån! Men i allafall så ska jag strålas nästa v och veckan efter det och sen fortsätter cellgifts behandlingen 2/1-09.
Mamsen hade hämtat barnen och väntade hemma hos mig med dom ( och även lite piroger samt en namnsdags present till MIG Anna 9/12 ). Vi åkte vidare till söder och barnpsyk. Mötte upp barnens far där och samtalade i 45 min. Med Julia är det inte så lätt då hon tappar koncentrationen och hellre vill leka. Men Melinda fick prata av sig och på bilder peka ut hur hon känner sig! Fick ut mycket av samtalet och vi ska ses igen den 12/1.
Fick med mig barnen hem och matade dom med lite middag innan dom åkte till pappa, Julia e så härlig och vet precis vem hon ska till......rätt ska vara rätt!
Vi tog med oss Henrys afrikanska gryta och åkte till dossyster för middag. Vi utbytte en del känslor och tankar till middagen. Sen hade dossyster lyckats bräcka sig själv med en suverän hallon-choklad tårtkaka, kladdig och gudomlig. Fick även smaka Lulles lussebulle med stark smak av saffran precis som de ska vara! Som vanligt drar Henry till sig alla djur så även denna gång i form av hunden Doris! Hon visade oss alla sina trick.....
Jag tycker det är jätte skönt att träffas och prata om allt som rör " våra liv " nu, tror även Henry mår bra av att få vädra lite med L. Vi orkade inte med nått spel nu utan får ta det runt jul.
Idag har jag haft lite ont i lungorna och huvudet, hoppas jag inte håller på bli sjuk!!

7 kommentarer:

jenny sa...

Godnatt till dig min vän.
Håller med dig om att tiden går för fort när man fikar,hade velat suttit hela dagen med dig..men..vi ska ha en fortsatt trevlig kväll i morgon när vi ska fira våran L.Ska bli så mysigt,känns som de var ett tag sedan vi sågs alla.Kanske smida lite roliga planer,så vi har något att se fram i mot.kram & sovgott /Jenny

En häxa på vift sa...

åh, du heter också Anna? Då delar vi namnsdag då. :)
Grattis!

Och fika får definitivt tiden att flyga iväg snabbt. :)
Ha en bra dag
Kramis

julia sa...

Det är så sjukt viktigt att få vädra från båda håll... det har jag och Jonas fått lära oss med råge det sista... Man måste prata om saker som är jobbiga även om man helst vill undvika, men det går inte hur länge som helst...
DU ger mig styrka genom din blogg!
Hoppas du får en bra dag och att du känner dig bättre i huvud och lungor!
kram

Big mama sa...

Oj, vad du har att göra hela tiden! Men det är skönt det också och härligt att du orkar! Kram

Borthy sa...

Hoppas du inte blir dålig utan får vara frisk och fånga alla stunder alla dagar som jag tycker att du gör så fint. Kram

Soffie sa...

hoppas du ej blir sjuk nu å att du får sussa gott inatt,
må så gott ikväll

Helena sa...

Håller tummarna för att krassligheten håller sig borta!!

Sov gott! Kram