17 februari 2009

TISDAG

Imorgon avgörs min framtid hmm känns skumt!
Sov 5.5 timmar och vaknade med en enorm smärta. Hela nacken var som förlamad och jag kände mig helt sänkt. Tårarna bara sprutade och jag grät av mig en stund. Sen var det bra med det och vi åt en stor frukost. Henry skulle till jobbet idag och röja upp lite så jag och datorn åkte i soffan. Vid 9.30 kom Pernilla förbi och jag bara älskar att höra om hennes instruktörs roll och hennes träning, får mig att minnas bra minnen..... Hon vågade tom ta hand om draken, tack gums! När hon gått pallade jag mig upp till centrum och köpte tights, måste ju ha nått på mig. Men gick fort därifrån när in handlingen var klar. Har ju så fruktansvärt ont i knäna av all vätska kring lederna. PUH! Väl hemma ringde jag en massa samtal och kände mig nöjd sen! Pernilla kom tillbaka och emlade draken igen. Fick även ett oväntat gevalia besök från Tobias (systers kille). Trevligt, jag vill helst inte vara ensam nu. Vi fick tillfälle att snacka allt från deras bebis till min drake. Även mamma kom och vi åkte för att möta upp syster vid begravningsbyrån i sumpan. Vi gick igenom livsarkivet och jag undrar om jag är helt galen som bara sitter där och planerar min egen begravning. Men tack vare kvinnan som tar hand om oss gör saken så mycket lättare! Nåja nu är min del klar och jag har fått säga mitt! Vi blev rejält hungriga och bestämde oss för att äta på vår favorit grek i sumpan; Elektra. Super trevlig personal och jätte god mat till billig peng. Vi delade på en rätt som innehåller lite smått och gott av allt möjligt! Vi pratade om att vi var så glada över att vi hunnit med både New York och nu Kanarieöarna. Att vi verkligen tar tillfällen och träffas. Jag sa att jag känner att kroppen sakta börjar tagga ner. Jag har sån grym smärta hela tiden. Fick förresten samtal från sköterskan som sa att smärtkliniken inte kunde hitta nått bättre än emla. Så jag får inget annat mot smärtan. Vi pratade om att det inte är nått drägligt liv att leva med sån smärta. Jag får dessutom så sjukt mycket nya tumörer hela tiden och små sår över hela kroppen. Är den på väg att lägga av??? Jag ger inte upp på nått sätt men det tar enormt mycket på mitt psyke att ha konstant smärta. Sen kom jag på att faktiskt så avgörs mitt öde imorn ju. Så läkaren måste bara säga JA till mig, det finns inga alternativ!!! Jag undrar vad jag ska ta ikväll ur mitt piller skåp för att kunna sova eller få lugn i kroppen. Nu är tom jag lite nervös.......Henry fick ta en riktig liten "akka" ikväll. Känner att mitt tålamod börjar sinka. När han emlat och jag tryckt morfin kändes de dock bättre + mina favorit lakrits paddor.

Jag vill be alla att hålla alla tummar och tår för mig imorn. Att jag ska få öppna min moet och fira med tjejmaffian imorgon kväll, att ja ska få chansen att få leva ett tag till!! Jag lever i en helt overklig värld och jag kan inte låta bli att undra VARFÖR??? VARFÖR JAG????
Nåja nu ska ja mysa lite med Henry och försöka soooooovaaa!

125 kommentarer:

malinsss.blogg.se sa...

lycka till!! håller tummarna

Anonym sa...

Håller alla tummar och tår för dig!
Kramar
Ingela

Erica sa...

Hej Sabina. Jag har följt din blogg ett tag och är otroligt imponerad av all din kraft och styrka. Har själv stått vid sidan av min mamma när hon kämpade mot sin lever cancer så jag känner igen mycket av det du beskriver, fast från en anhörigs perspektiv. Jag håller BÅDA mina tummar för dig imorgon!! LYCKA TILL!

ywa sa...

Livet är inte rättvist, du är så stark.
Önskar jag kunde trolla, när jag läser om ditt liv bli en tomte eller nåt och ge dej åtminstone smärtlindring!!!
Lycka till imorgon!!

Veronica sa...

Hej Sabina, jag har följt dig på "avstånd" ett tag och jag kan säga att du är i mina tankar allt som oftast. Mitt hjärta värker för din skull och din familj när jag läser här på din blogg, ditt liv är overkligt orättvist. Har inte vetat vad jag ska skriva här till dig, men idag tänker jag lova dig att imorrn håller jag alla tummar o tår för din skull. Alla tankar o all energi till dig Sabina. Vilken otrolig människa du är som orkar dela med dig av ditt liv.
Många kramar från Veronica

Boli sa...

Jag önskar av hela mitt hjärta och min själ att du får ett positivt besked imorgon. Det lilla stöd jag kan ge är kanske inte så mycket värt, men du ska veta att det verkligen kommer direkt från djupet av mitt hjärta!

Malin sa...

Hoppas allt går bra imorn! Skickar en kram!

Gissan sa...

Sabina, Här är två tummar till som hålls för dig.
Hoppas på det allra, allra bästa för dig i morgon.
Tänder ett ljus och ber till den som hör att ge dig det bästa i morgon!!!
Kraaam och hoppas åxå du får sova ordentligt.
Gissan

Gissan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
karo sa...

Jag är med och håller tummarna, LYCKA TILL!! *ropar så det hörs ända från norrbotten*

jenny j sa...

Godnatt vännen!
Jag längtar till i morgon bara få ge dig en KRAM,prata,skratta & gråta tillsammans med er mina kära vänner
Godnatt till er alla Jenny J

Jenny sa...

Hej Sabina

Det kan du lita på. Jag kommer hålla tummar, tår och tänka på dig konstant imorgon. Du har en stor plats i mina tankar trots att vi inte känner varandra (men på något sätt känns det som att jag känner dig för att jag följt dig från början) Jag känner med dig och önskar innerligt att miraklet kommer ske!!! Jag tror på dig!! Kämpa på!!

STOOOOOR KRAAAAAM!!!!!

Inna sa...

Håller alla tummar o tår o allt som går att hålla för dig imorgon!
Lycka till!

Åse R G:sson sa...

Du är så klok som redan nu "tar tag" i det som kommer efter...

Hålelr alla tummar jag har (tyvärr bara två) för att du ska få något som ger dig "en stund till".

Cattis sa...

Hej!

Hittade till din enormt gripande men ändå så otroligt livskraftiga blogg via vimmelmamman. Du lever verkligen livet verkar det som och du ska veta att vi är många som håller tummarna för dig i morgon och jag kommer att tänka på dig och vi hoppas att du får fira ordentligt i morgon!!!

Många kramar från en frisk tjej som är mamma och är närmare fyrtio från Nacka som ska sluta att klaga på att det är kallt och grått ute.

/Catarina

♥ Sanna ♥ sa...

Jag håller allt man kan hålla för dig!!! det måste bara bli ett bra svar!!!
Tänker på dig hela tiden..
Stora KRAMAR en av dina bloggvänner

strömmas sida sa...

Hej

Jag har läst din blogg ett tag och följt ditt hårda liv och är så imponerad och rörd över din styrka och kraft. En riktig urkvinna är du.

Håller tummar och tår för dig och hoppas innerligt att du kan sova och slappna av lite.

kram

Ingrid i Östersund

Malin Lj sa...

Jag ska hålla alla tummar som går och tänka på dig imorgon! Stor kram!

Maria sa...

Lycka till!!!
Jag håller både tummar och tår för dig.

Anonym sa...

Håller alla fingrar och tår hårt för dig i morgon. Önskar att jag kunde hjälpa dig med smärtan, det är så ledsamt att du måste ha så ont. Hoppas allt går bra imorgon. Miljoner styrkekramar från karin

Anonym sa...

Hej Sabina!
Hej Sabina!
Du känner inte mig, men det känns som jag känner dig. Du är en underbar person som jag inspireras av. Du får mig att vilja bli en bättre människa och ta hand om mina vänner och familj här och nu! Inget mer onödigt gnäll.

Du kommer absolut finnas i mina tankar hela dagen imorgon. Säker ikväll när jag ska sova också. Lovar att hålla tummar och tår för dig. Nu bara MÅSTE det bli lite glada nyheter för dig. Jag hoppas att det blir skumpa och "tjo & tjim" för dig imorgon. Måste bara säga att när det gäller vänner och familj har du tur. De är ju helt underbara.

Du berör på djupet! Var stolt över det.

KRAM KRAM MIAMARIA

Tommy kompis med Katja.L sa...

Hej Sabina
Jag håller också tummarna för dig i morgon.

Malin.E sa...

Shit alltså..vilken styrka du har mitt i smärtor och drakar. Du borde göra en sån där woododocka som är så mordernt nuförtiden Bla linda skugge har gjort en Linda shadowe tror jag den hette, din kan heta sabina power....Jag hade köpt en direkt.

Lycka till massa styrkekramar.

Anonym sa...

Hej igen Sabina!

Glömde säga att livet ÄR orättvist!!

Tack för att du släpper in oss i ditt liv. Det är en ynnerst att få vara med dig i din vardag.

KRAKRAM MIAMARIA

Anonym sa...

Hej Sabina!
Har oxå följt din blogg ett tag och jag beundrar verkligen dig! Jag är jämngammal med dig och har själv varit drabbad och haft en cancertumör. Idag är jag frisk...eller jag går på kontroller och så men än så länge har det inte kommit tillbaka. Är lite drygt ett år sedan. Jag var inte hälften så stark som dig då jag gick på behandling, önskar att jag varit det. Jag önskar av hela mitt hjärta att du får den nya behandlingen och att den funkar. Den måste göra det och du måste tro på det. Jag hatar att så unga människor som vi ska drabbas av en så vidrig sjukdom, blir så arg då jag tänker på det. Vi ska ju leva livet, se våra barn växa upp, få barnbarn och inte behöva oroa oss för sånt här. Det är en fruktansvärd mardröm som man inte vaknar upp från! Jag ska verkligen hålla alla tummar och tår för dig imorgon och hoppas på att få läsa ett positivt besked imorgon! Önskar verkligen jag kunde göra något för dig!
Kram från Fia

Miriam C sa...

Hej Sabina. Går nu inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag kan inte ens uttrycka mig i ord här känner jag. Även fast vi inte hann lära känna varandra under en längre tid så finns du i mitt hjärta och jag hoppas så innerligt att du ska få ett bra besked imorgon. Det här är inte humant och det är så fruktansvärt orättvist mot dig att du ska behöva lida så. Varje dag går jag in på din blogg och hoppas att det ska dyka upp ett inlägg där det står, "Dom har hittat ett botemedel" eller något liknande. Kan dom inte bara göra det nu då?? Ska det vara så svårt??
Glad att din resa blev lyckad och hoppas den gav dig ytterligare styrka att bekämpa det här aset som finns i din kropp. För en sak har jag märkt med dig, du är jävligt envis, och kämpa, det kan du!
Kärlek till dig, Miriam

Chatrine sa...

Du anar inte hur mycket du berört mig Sabina. Har bara läst din blogg i ungefär två veckor men du har verkligen fått mig att tänka om på många plan.
Du är så otroligt stark,så stark så hälften vore nog.
Håller tummarna o sänder all min kraft till dig imorgon <3

Mia sa...

Självklart kommer vi att hålla tummar och tår för dig.. tycker du är så värd något positvit..

Kramisar

Wistla sa...

Ännu en som håller alla fingrar och tår som jag har. Hoppas på lite glada nyheter för dig efter allt du har fått gå igenom. Stora kramar Frida

Anonym sa...

Hej Sabina!
Jag hör till skaran av läsare som bara läst i det tysta utan att lämna spår men nu känner jag att jag måste skriva. Blir så imponerad av dig när jag läser om allt du gör trots din hemska sjukdom. Bara det att själv ordna med sin egen begravning och sedan gå på restaurang... jag säger då det... En annan hade inte fått ner en matbit på flera dagar.
Du måste vara en jäkel på att ladda om!! Är du elitidrottare? Världsmästare på att fokusera? Önskar att jag hade en bråkdel av ditt jäklaranamma. Håller tummar och tår för dig imorgon, och sen öppnar du skumpan hur det än blir! Massa kramar från mig!
Marina<3

Anonym sa...

Sabina, du är helt otrolig, så stark!
Håller tummarna för dig imorgon, och hoppas det går bra för dig.
Kram vivi

Petra sa...

Fina Sabina, jag önskar sååå att jag kunde hjälpa dig på något sätt.
Kan inte sätta mig in i vilket helvete du måste gå igenom just nu, men det måste vara som tortyr.
Att livet kan vara så grymt mot en del. Ingen människa borde behöva ha det som du har det.
Jag håller alla fingrar och tår för dig imorgon.
När man läser din blogg skäms man, här går man runt och gnäller om totalt oväsentliga saker som dåligt väder och andra negativa små petitesser fast man har det allra dyrbaraste som finns, hälsan. Du har verkligen fått mig att vakna och förstå att det gäller att ta vara på livet och njuta av det positiva varenda dag.
Mina tankar finns hos dig imorgon.
Kram

Johanna sa...

Jag lovar att hålla alla tummar jag har för dig imorgon.

Du är en fantastisk människa. Jag beundrar sig något enormt. Jag hoppas verkligen att du får ett positivt besked imorgon. Det är du mer än värd!
KRAM

Anna sa...

Här hålls tummar och tår för di gi morgon!
Kram från en Anna i Rotebro

Sofie sa...

Håller tummar och tår för att du får "rätt" svar imorrn.
Massa Styrke kramar

Helene Nilsson sa...

Jag håller alla tummar och tår som jag har för dig. Kram på dig!

Lillan sa...

Hejsan Sabina!

Ska hålla tummarna för dej i morgon. Förstår att det måste kännas fruktansvärt frustrerande och ledsamt för dej allt detta, och att inte veta när var hur allt ska bli men du fixar det här tjejen, även om du så klart känner dej jätteledsen, rädd och allting just nu. Det får man vara, och det är bra att du är det. Du har trots allt så mycket kämparglöd och inte ger upp hur jäkligt du än har det, så det var då sjutton om inte allt skulle gå bra. Du har mycket att ge livet än vet du. Hoppas du får en lugn natt och får sova. Ha det gott.

Kram på er alla

Anonym sa...

Håller alla tummar och skickar massor med metta till dig Sabina. Stora varma goa kramar.

Anonym sa...

Heja! Du är så grym, keep up!

Mariagbg sa...

Du lever min värsta madröm. Att förstå att det inte är en madröm utan ditt liv, livets madröm du lever i är en tanke som bara ger mig gåshud och tårar.
Sabina, din levande skrämmande blogg som fängslar mig att varje kväll titta in hos dig gör mig rädd och stark på samma gång!

Rädd för att det faktiskt är ett liv fler lever och man vet aldrig vem som drabbas näst!

Stark för att du väljer och vågar berätta sådana saker som man kanske inte vågar att höra!

Du ger mig det svåraste och tuffaste kapitlet i ditt liv på ett makalöst vackert sätt och jag är dig oerhört tacksam för svaren på mina tysta tankar och frågor om madrömen i mitt liv

Din personlighet som frisk mamma är beundransvärd och som sjuk mamma är den makalöst makabert amacing strong!

Vill inte ta del av din sista sida i boken om ditt liv utan jag förväntar mig en del 2!

Varm och hjärligt kram för rofylld natt och toppen dag imorgon.

Maria från Göteborg

memilla sa...

Följer din blogg varje dag (ibland flera gånger om dagen) och får mig flera tankeställare och när jag skriver om viktproblem kan du plötsligt poppa upp och så känns det så ofantligt löjligt att ens bry sig när man ändå mår rätt bra! Håller alla 2 tummar jag har imorgon..ska försöka med tårna också men vete 17 hur man gör! Kramar!!!

Anonym sa...

Jag håller tummarna allt jag kan för dig imorron, hoppas det går din väg, du är helt otrolig! Sara

Maria sa...

Håller så hårt det går!

Anonym sa...

Ännu en i skaran du inte känner men som följer din blogg sen en tid. Starka Sabina, din kämpaglöd är helt otrolig. Din situation och dina ord berör. Och gör skillnad. Du får folk att uppskatta sånt de tagit för givet och att fira livet, sina (oftast betydligt mindre) motgångar till trots. Vi är många som tänker på dig. Hoppas hoppas att du får ett bra besked i morgon och att du får hänga med länge än! *håller tummarna så dom vitnar* KRAM K

Erica sa...

jag är en ung mamma med en två söner varav den ene föddes dödssjuk med hjärtfel. Kroppen fungerar och man lever i en overklig dimma och på något märkligt sätt så tickar sekunder minuter och timmar och livet fortsätter. Vi hamnar alla i ett vägskäl i livet någongång och det tar vändingar som vi inte kan styra över, men du är en vinnare för du har själv valt livet, du tar vara på varenda sekund, minut timme och dag. Oavsett om vi ska leva i en vecka, ett år eller 50 år till, så är vi alla på exakt samma plats, precis just här-i nuet, och ingen lever nuet mer än någon annan. Morgondagen vet ingen något om varken din, min eller någon annans. Du gör det ingen tror man skulle orka, men du bevisar att hoppet är starkast och jag önskar att du kunde få evigtliv bara för den bedriften! Min lille son är 2 år idag och han bevisade för oss att man aldrig ska ge upp. Jag ber en bön för dig och hoppas på det bästa imorgon!

Du är en otrolig människa! KRAM från mig.

Anonym sa...

Håller alla tummar jag har att det går bra imorgon, tänder ett ljus och ber en bön..vi vill ha kvar dig, kram Cassandra

Therese sa...

Hej, hamnade på din blogg av en slump. Har läst i några veckor..Jag hittar inga ord, men vill bara att du ska veta att mina tankar finns hos dig, dina barn, familj... Ingen människa ska behöva gå igenom det här. Ingen ! Varma kramar Therese från Gotland

ulle sa...

Önskar att jag var en fe, då hade jag flygit hem till dig och viftat med mitt spö så guldkorn hade ringlat över dig i sömnen. När du vaknade skulle allt vara bra igen. Men tyvärr är det enda jag kan göra att hålla allt jag har för dig i morgon och skickar med 1000 styrkekramar!!!

Anonym sa...

Har nog läst om dig förut. Kan det va ett år sen?Nu djävlar har du fått mig att kämpa och försöka uthärda mitt liv Jag är totalöverkänslig mot allt som luktar och tål ej mina tänder, men ingen tandläkare får dra ut dem. Jag har önskat att jag skulle dö i fyra års tid, men tvingas leva helt isolerad från samhället, då jag ej tål va någonstans.Jag tål inga material. Jag har åldrats 30år. Något har blivit helt fel i hela min kropp efter en rotfyllning och jag kan ej tvätta mitt hår eller smörja in min förtorkade kropp.Jag är som en mumie.Inget tål jag, men vad är det mot ditt lidande.Du är så enorm, så det kan ingen föreställa sig.Jag har oxå planerat för min död. Det ligger papper i mina lådor, med förslag på musik, som jag har tyckt om. Nu orkar jag aldrig lyssna på nån längre. Vilka hemska sjukdomar det finns.Kroppen är seg och kämpar trots att man tror,att man ej ska orka längre. Jag skriver inte som alla andra och mitt prat kan ej muntra upp dig.Jag har önskat att det skulle finnas dödshjälpskliniker, så man slapp lida så in i helsike. Finns i Schweiz, men jag är för sjuk att ta mig dit. Håller på att kvävas av minsta bilavgas, parfym eller röklukt.Vet ej om jag ska skicka detta till dig. Är ju inget upplyftande,bara en som är sjuk på ett annat sätt och som ingen kan fatta.Jag har folk, som ber för mig, men jag tror ej på nån gud.Alla hoppas att vi ska bli bättre, det är det vi får göra själv oxå. Tack för att du gör att jag orkar stå ut ett tag till.Jag kan bara sova 4 timmar /natt men när jag vaknar kommer du finnas i mina tankar.Kram från en okänd medsyster ute i cybervärlden.

Siw sa...

Här håller vi alla tummar och klor som finns.
KRAMAR OM

Julia sa...

Jag håller tummarna för dig, hoppas verkligen att allting går bra!!! Tänker på dig, många kramar!

Vigdis sa...

Håller tummar av hela mitt hjärta.
Jag hittade din blogg för ett tag sedan, och jag beundrar verkligen din styrka, den kampvilja och positivitet som du bär på, trots smärta och motgång.
Du och din familj finns i mina tankar.
Varma kramar
Vigdis

Isabelle sa...

Jag tror att du får ett ja i Uppsala i morgon gumman.

Att du inte får något starkare än Emla får duga just nu. Kom ihåg att det alltid är mörkast före gryningen. Än finns det hopp. Och alla vi står som din enade vaktstyrka bakom dig, tillsammans med alla dina skyddsänglar. Det här blir bra ska du se. Vi måste alla tillåta oss att fortfarande våga TRO det! Konstigare saker har hänt, det är jag HELT övertygad om.

Du är verkligen BÄST min kära vän.

Natti natti nu lillsnosan och en rejäl LYCKOSPARK i häcken inför morgondagen.

litentanta sa...

Kan bara säga att du är i min lilla familjs tankar, vet att min 17-åriga dotter tittar in här ibland också. Vi tänker, hoppas och kanske tror vi också, jag vet inte längre, men någonstans måste det hela börja, den verkliga kampen mot cancer och i mina ögon är du den största kämpen av dem alla!

Många kramar från Umeå-Karlsson

Anonym sa...

Kära Sabina, vill bara att Du ska veta att vi är med Dej i tankarna HELA TIDEN, Du finns och ska finnas länge än, helst utan värk, stärkande kramar från Dossysters föräldrar

Anonym sa...

VILKEN OTROLIG ENORM MÄNNISKA DU ÄR!!!
Varför varför varför är livet så grymt?

Jag tänker på dej och hoppas och tror att du får den hjälp du nu behöver!
Lycka till på läkarbesöket!
Kramar från en okänd vän

p.s. ni som skriver om egna problem och beklagar er tycker jag ska avstå!!!!!! d.s.

Jessica sa...

Självklart håller jag både tummar och tår för dig i morgon (och alla andra dagar)!
Kram Jessica

MBip sa...

jag håller på dig och önskar av hela mitt hjärta "Lycka till". Kram från mig!

ullis sa...

Sabina..

Jag sitter här med tårar i ögonen... Ja, jag önskar så att du & även vi andra som tycker så otroligt mycket om dig fick vakna upp från denna obeskrivliga, hemska mardröm. Det är inte sant...det får inte vara det älskade vännen!!

Jag förstår att tankar som VARFÖR JUST JAG kommer till dig... Varför!?? Livet är inte rättvist & det finns verkligen ingen mening i allt elände som sker runt omkring oss...

Jag känner mig så otroligt hjälplös ska du veta... Vill verkligen finnas här för dig & att höra att du är ledsen & har svåra smärtor gör mig sååå ledsen... Det måste finnas någon smärtlindring att få så att du slipper ha så ont..

Jag sitter på jobbet & varje dag/natt på arbetet som sjuksköterska möts jag av olika människor & deras livsöden.. Ofta tänker jag för mig själv "att vilken otrolig människa att hon orkar vara så stark i sin sjukdom". Precis så tänker jag om dig gums.. Du har varit helt fantastisk genom hela din sjukdomstid... Du behöver också få gråta & vara ledsen & arg... Skönt att du har så många runt omkring dig som stöd..

Minns så väl när första sms:et kom och du berättade att läkarna sagt att du hade hudcancer... Minns lika väl sms:et som sa att de fått bort allt och att du var frisk... Och sedan sorgen när cancern kommit tillbaka.. Jag kommer aldrig sluta önska & be att du ska besegra TENGIL...

Tänker på dig extra mycket i morgon.. Hoppas att det blir ett positivt samtal med läkaren och att du får vara med i studien... Hoppas att du får en trevlig stund med vänner på kvällen..

Puss & kram!!

ullis

Katja sa...

Tänker på dig hela tiden gumman!!! Extra mkt idag såklart...hoppas så att du får bra besked... har varit vaken sen kl 2 o tänkte att nu kan jag lika gärna gå upp.. kommer vara hemma idag så vi kanske hinner ses ändå innan fredag kram kram min vän

missfighter sa...

håller tummarna för dig!! kramar om.

Helena sa...

Håller alla fingrar och tår jag har för att det ska gå bra för dig idag. Skickar massvis med kramar också!!

Karin sa...

Tänker på dig idag och håller alla tummar och tår!!!!!
Kram och lycka till!

Anonym sa...

Tänker på dig och håller alla mina tummar att du får positiva besked.
Kram från Danijela
www.danijelamagdalena.blogg.se

idasandberg sa...

Håller självklart mina tummar för dig idag...

Kram

Anonym sa...

Håller både tummar och tår..
Att du ska ett långt och lyckligt liv..

Anonym sa...

här kommer ännu en som tänker på dig väldigtmycket för att försöka ge dig STYRKA, STYRKA och åter STYRKA...

beundrar dig och att du bara orkar dela med dig när du är nere i det svarta hålet!

I dag är det onsdag solen skiner..hoppas du kan se den och njta av det.

Och Uppsala är kraftfull plats och jag hoppas hoppas hoppas att den kraften gäller för dig med.

Kommer du åter till uppsala försök att komma till gamla uppsala och sök den kraften som finns där ett ur centrum för Sverige.

Idag tänker jag extra på dig säkert tillsammans med många andra.

Styrkekramar

Mimmi

Kajsa sa...

Håller tummarna för dig!
Kramar

elin sa...

jag tänker på dig! lycka till!!!

Pernilla Drugge-Ahlberg sa...

Jag hoppas verkligen att det går bra idag.
Jag vill också säga att det är bra att du går ut och varnar andra för att sola. Om det är till någon tröst så har du fått mig att äntligen lyssna på det budskapet. Jag har ju hört det i alla år man jag har liksom ignorerat det. Men nu är det slutsolat för min del. Jag kommer även vara noggrannare med solkräm. Hur sjutton har jag tänkt egentligen? Hur har jag kunnat tycka att det var så viktigt att vara brun? Tack för din varning. Jag tänker på dig idag och håller tummarna.
Kram

Anonym sa...

Självklart ska jag hålla tummarna och knipa hårt med tårna för att det ska gå bra för dig idag!

Kram

Nikki

Mette sa...

Här håller jag tummar o tår för dig Sabina.
Nej jag tycker det är så orättvist.
Varför en så fin tjej som du skall ha det så skitigt.Förstår att du misströstar emellanåt.Mesta tiden är du trots allt FANTASTISK.
Egentligen så saknar jag ord men skriver ändå.
Kram Mette

malin sa...

Jag håller alla tummar jag har! Din situation berör mig något oerhört. Du lever min värsta mardröm och jag hoppas att läkaren säger JA! Många kramar!

Petra sa...

Finns inga ord! Men oj vad jag tänker på dig! Vill att din blogg ska spraka av ett positivt besked snart! Kram

Fia sa...

Håller tummarna stenhårt för dej idag!!

Lycka till!

Kram Fia

Jessica(Ryans mamma) sa...

Håller alla tummar och tår, jättehårt för att du får det besked du vill ha idag. Skönt att du har många vänner runt dig som är så måna om dig!

Kram Jessica

Rumpflugan sa...

Jag håller alla tummar och tår för dig Sabina! Du är så otroligt stark!

Kram!

Malin sa...

Jag håller alla tummar och tår och hoppet i mitt hjärta finns hos dig!!!! LYCKA till imorgon!

Christina sa...

Du tappra underbara Sabina jag håller alla tummar och tår för dig .
Många kramar till dig

Anonym sa...

Tänker på dig!!
Jag som många andra läser varje dag och håller verkligen alla tummar!
kramar
Jeanette

Annika sa...

Ska hålla alla tummar & tår för dig, lycka till!

Bitte sa...

Jag håller tummarna, tårna, ja allt vad jag kan för dig. Hoppas verkligen du ska få bra besked.

Anonym sa...

Jag håller min tummar hårt hårt!!!!
Tänker på dig en tjej i Solna...

Helena sa...

Följer din blogg och tänker på dig och dina nära! Måste kännas fruktansvärt tärande att ovanpå allt annat inte få bukt med smärtan... Håller tummarna och tårna för dig! Kramar

Jessica sa...

Sabina du är verkligen helt otroligt stark. Tänker på dig hela tiden och håller självklart allt som kan hållas för att du ska få ett positivt besked idag. Massa kramar Jessica L.(Larsans ex)

anna sa...

hej vännen.
denna text har jag hemma, och när jag har det lite kämpigt (inte sabina-kämpigt men ändå)
brukar jag tröstas av den, kanske den tröstar dej med:

Jag drömde att jag gick längs en strand, tillsammans med gud. bakom oss lämnade vi våra fotavtryck, ett par var mina och ett par var guds.
jag är alltid med dig genom hela livet sa gud till mig.
bilder ur mitt liv trädde fram, och samtidigt såg jag våra fotspår i sanden. när jag sett hela mitt liv, märkte jag att vid vissa tillfällen, när jag haft det som värst i livet, under dom svåraste stunderna,
fanns bara ett par fotspår...

jag frågade gud: jag förstår inte hur du kunde lämna mig när jag behövde dej som allra mest?!

då svarade Gud:

"jag älskar dej och skulle aldrig lämna dej. De svåra tider, när det bara är ett par fotspår,
det var då jag bar dej".

ska hålla alla tummar idag för dej, men jag tror nog att läkaren svarar ja, det måste han bara göra, annars får han ju hela din flock här på nätet efter sig:-)

tusen kramar
anna

Tanja sa...

Lilla gumman, självklart är tankarna hos dig och alla tummar & tår hålls stenhårt i hopp om goda besked!

Största kramen!

Gabriella sa...

Mina tårar rinner när jag läser detta. Du ska inte behöva ha sådan smärta! Önskar så att det fanns något som kunde hjälpa dig, och givetvis håller jag alla tummar och tår för dig i dag!

Angående att få sova, säkert har du prövat mycket, men har du testat sömntabletten Zoplhidem Stada (tror jag den heter?). Man däckar direkt och sover hela natten. I alla fall min erfarenhet.
Imovande tror jag är "mildare".

Kramar i massor!

Linda sa...

Håller tummarna så hårt jag kan....sänder all min styrka din väg! *kram*

Anonym sa...

Hej Sabina!
Jag hoppas verkligen att det går vägen idag! Jag håller tummar och tår och du finns i mina tankar! Du har berört mig sedan första dagen jag hittade din blogg!

Många varma styrkekramar / Helena

Ingela i Göteborg sa...

Tänker på dig och önskar av hela mitt hjärta att du skall få all hjälp du förtjänar. Du har så mycket kvar att ge till din underbara familj, dina vänner och oss andra som du ger möjlighet att dela ditt öde med trots att vi inte känner varandra. Vi känner för dig och med dig. Du finns och lever med oss. Varmaste hälsningar från Ingela i Göteborg

Anonym sa...

Håller inte bara tummarna för dig!Jag knäpper händerna och ber till GUD att Han ska låta ett mirakel ske!
Kram Bettan

Veronica sa...

Hej Sabina! Jag håller alla mina fingrar och tår och vet att oavsett resultat så kommer du "kicka ass" din resterande tid här på jorden.

Anonym sa...

Hej hej!
Har nu under min föräldrarledighet börjat följa din kamp mot draken. Jobbar inom vården men har ingen erfarenhet av det som drabbat dig, däremot när jag utbildade mig till sjuksköterska hörde jag talas om morfingel som man kan lägga på sår för att lindra smärta. Har för mig att det användes till smärtsamma bensår. Vet inte om det skulle passa dig men det kan är värt att fråga sig för?

amanda sa...

Hoppashoppashoppas du får ett bra besked! jag håller tummarna och du ska veta att du verkligen berör!
varma kramar

Anonym sa...

Hej Sabina!
Jag hoppas av hela mitt hjärta att allt ska gå bra för dig.
Har levt själv i samma helvete dock "bredvid" som anhörig när min man blev sjuk i cancer.
Tänker mycket på dig och din familj och hoppas verkligen att det ska finnas nåt mer att göra föra dig
Många kramar till dig dina barn och din sambo från Åsa

Jessica sa...

Tårarna rinner när jag läst om din kamp, VARFÖR ska detta drabba någon????
Tummar och tår hålls så su får ett poitivt besked idag.

MÅNGA STORA KRAMAR!

Jessica

Anneli sa...

Även jag lämnar ett avtryck i din blogg. Tårar som rinner, av att livet kan vara så orättvist. Tårar pga medkänsla. Önskar vi alla kunde ta en del av din smärta så du slapp bära den fysiskt så ensam. Tack för din styrka som du delar med dig av. Du inspirerar oss allihop att se på våra liv med nya ögon. Att njuta av dom viktiga sakerna i livet. STOR kram, Anneli

Beatricer sa...

Håller allt jag har för dig/er. Sitter och blir tårögd när jag läser din blogg. Samtidigt som jag blir inspirerad av ditt mod och din styrka. Tänker på dig.

Emma sa...

Hej Sabina,

Jag snubblade in på din blogg via vimmelmamman - och jag är så glad för det! Din förmåga att se det vackra i livet och din önskan att få hänga kvar på den här sidan ett bra tag till får mig att sparka mig själv i baken. Mina så kallade problem är verkligen icke-problem i jämförelse med din kamp.

Idag ska jag ta tag i allt. Livet kan inte vänta.

Jag håller på dig och din familj.

Stor kram,
Emma

Anonym sa...

Följer ditt liv varje dag och tänker på dej! Håller alla tummar jag har!

Kramar från en medmänniska

T e s s i. sa...

alla mina tankar och all min styrka till dig och dina nära idag. Jag håller allt som bara går att hålla.


Kramar

sussie sa...

Kommer att se lustigt ut när jag går idag för jag håller både tummar och tår,men det är det värt o jag hoppas vid Gud att det hjälper och att det ska bli ett bra svar från Doktorn!! ♥♥
Kramar i massor från Sussie

Julia sa...

Hej Sabina. Jag läser din blogg varje dag, med hjärtat i halsgropen, och hoppas hoppas hopas att du skall få ett positivt besked snart.

Jag ber för dig, för ett mirakel.

Varma hälsningar,

Julia

Anonym sa...

Klockan är snart 11 var det inte då du skulle vara i Uppsala tänker extra mycket nu och håller naturligtvis tummar och tår!!

kramar i den stärkande solen

Ingela sa...

Hej Sabina,
Jag har läst lite här och känner igen din oerhörda livsvilja i min syster som gick bort i äggstockscancer för en månad sedan. När man står vid sidan om förundras man över det mod och den styrka ni har. Visst kan man fråga sig varför? men något svar får vi inte på det. Min systers devis var ”Utan hopp kan man inte leva” och det känns som det stämmer på dig också. Ett annat uttryck hon citerade som jag tycker passa in på ditt sätt att se på livet är: ”Glöm inte att himlen kan ses genom ett nålsöga”.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får ett positivt besked idag! Jag hoppas också att du kan få något mot din smärta. Ge dig inte! Kräv att de hittar något som hjälper! Smärta förminskar nålsögat och är inget man skall behöva stå ut med.
Kram från Ingela

Pernilla sa...

Hej gums

UNDERBART att du får köra på. Nu är det till att kämpa 6v!! Jag kommer över och hjälper dig med vad som helst, när som helst, tvivla inte på det!

Ååå vad smaskigt på greken. Den är ju vår favvo med tack vare dig. Vi måste pallra oss dit tillsammans snart.

Smutta bubbor ikväll du!

Miljoner kramar

Sarah sa...

Du har mina tummar och mina tår, och alla tankar för mer tid! Jag har inga ord bara medkänsla.
kram

Sarah sa...

Du har mina tummar och mina tår, och alla tankar för mer tid! Jag har inga ord bara medkänsla.
kram

Anonym sa...

GRATTIS SABINA!!
Läste just hos Nellymamman att du fått OK!!! Är så glat åt dina vägnar - nu är det bara att köra på med nya krafter.
Kram!Ingela från Göteborg

Mia sa...

GRATTIS till att du får vara med på behndlingen, var in och läste nellymammansblogg..

1000 kramar till dig och de dina, det här är du värd..

Anonym sa...

Skönt att nack-draken börjat tömma ur sig, så du slipper ha så mycket ont där...

Hoppas verkligen att de kommer fram till att du får vara med i testgruppen - håller alla tummar!

Tänker på dig och dina nära varje dag och ber att ni ska få uppleva miraklet.

Stor kram!
/Locotown

(datorn hemma har kraschat så jag kan inte komma åt mailen...)

Jenny (Moas mamma) sa...

Hej kära Sabina

Även ja håller både tummar o tår för dig, du finns i mina tankar hela tiden. Du är en så himla fin människa, men va du får utstå, hoppas att någon som läser din blogg kan komma med något annat än Emla, det måste väl finnas något annat som kan hjälpa dig med din smärta, det smärtar i mig bara att läsa om din tumör...

Kram på dig, känner så för dig.... Kram Jenny

Niners sa...

Tänker på dig, Kram

Ima sa...

Skickar många kramar och positiva tankar nu på onsdaglunchtid!!!

Ima

Anonym sa...

Sabina. Det första jag tänkte på när jag vaknade i morse var DIG. Jag känner sån sorg över att du ska behöva gå igenom detta och önskar dig världen och lite till. Allt lycka till som tänkas kan.
Varma hälsningar från en av alla dina läsare

Lady Lefay sa...

Har nyss börjat att följa din blogg. Måste få säga att jag beundrar din styrka och ditt mod.
Håller alla tummar och tår för dig.

Massa kramar Jenny en av dina nya läsare

kajsa-lisa sa...

Det är helt otroligt hur öppen och ärlig du är här på bloggen. Jag har läst i några veckor och beundrar dig djupt.

Jag håller tummarna hårt.

Anonym sa...

håller alla tummar jag har sabina och ber för dig och din familj, as always.. Mvh Y

Maja sa...

Blir så himla rörd av allt fint du skriver och att du delart med dej av allt detta, Har en man i cancer och står ju vid sidan om men hjälper att läsa om din kamp och vad jag kan göra för honom också, Du är så otroligt stark Ta hand om dej på bästa sätt !

Helen sa...

Jag har följt din blogg nu ett tag och håller alla (2)tummar jag har för dig. Du sprider en sådan inspiration och jag är så imponerad av din vilja och styrka. All lycka till!

julia sa...

Jag håller alla tummar jag kan komma åt, inte bara för beskedet idag utan för hela dig =)
kramar

Borthy sa...

Du är fanimej bäst i världen Sabina! Jag håller tummarna!
Du är så otrolig att jag finner inga ord!
Ingen annan kan bära detta som du gör.
Superhård varm kram med mera mod till dig!
Jag står stum och tittar på hur otroligt du hanterar livet! Jag vill vara en så stark och bra person som du.

Anonym sa...

guud va duktig du är, kämpa på/din beundrare

Anonym sa...

Varför du säger du....varför inte du? Jag har också framskriden cancer och är hyfsat ung, men frågar istället varför inte jag? Jag är inte något mer än någon annan, och inte den enda som drabbats. Cancer är en slumpmässig sjukdom, en del får det, andra inte...precis som med en massa andra sjukdomar.

Önskar dig och mig och andra utsatta lycka till och hoppas att vår tid på jorden blir fin, försöker tro att det är det som är huvudsaken.